Ovako,skino sam far cry 2 iso file 3,76 gb. Probam da extract pishe "Archive not found".Sprzim igru na cd i probam extract ne moze opet archive not found.Probao sam sa magic iso al opet neke errore izbacuje
Diskusija
Zaključana
Far cry 2 iso.
132 pregleda · 11 odgovora · otvorena 30.10.2008. u 10:33
Jesi probao preko daemon tolsa?
Skini program UltraISO i sa njim to extractuj.
To ti se desava samo kad skidas igre.
Zar nije bolje za igru dati pare nego tako da se mucis?
andrO je napisao/la:
To ti se desava samo kad skidas igre.
GaNgStA_AlDiN je napisao/la:
eee nije bolje ... hajdi ti budi budala pa hlupi nekih 60 € za igru .. a vako mozes skinuz dzaba .... eto sako sto se malo moras mucit ali isplati se
andrO je napisao/la:
Ko je rekao da kupi original?
zar je uopce izasla 
slabo ja pratim pravo sam zahrdjao
a i meni isto taj iso predstavlja problem daemon tools mi je nekako puno jednostavniji. pokusaj s njim kao sto ti je vec iznad netko rekao.

slabo ja pratim pravo sam zahrdjao

a i meni isto taj iso predstavlja problem daemon tools mi je nekako puno jednostavniji. pokusaj s njim kao sto ti je vec iznad netko rekao.
Flesh je napisao/la:
valja je skino orginal or ?
Pa normalno da je bolje dati petaka za igru nego skidati recimo imas limit 9GB kojih placas fulam 30KM i potrosis 3.5gb na igru znaci ona te dodje negdje 10KM vise .... Sa interneta treba skidati ono sto se ne moze nabaviti u prodaji ili ako ti bas hitno nesta treba... A ima ih cim se pojavi i jedna ditribucija igre na internetu odmah je to sprzeno i u prodaji po nasim pijacama..
Mos ga otvoriti preko Alkohol 120 ili deamon tools .. Jedino tako mos otvar .iso fajlove
Skines Daemon tools, pokrenes i kod sata dole ides desni klik na ikonu, onda Virtual CD/DVD ROM -> Device -> mount image i nadjes taj iso fajl. Inace automatski pokrene instalaciju, ako ne onda manuelno pokreni preko drivea.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.