3D studiO je kompanija osnovana 2008 godine, u Novom Sadu, posedujemo svoje servere sa kojih smo omogucili korisniciam da kupuju web prostor i da im pustamo web site.Posedujemo veliki broj servera koji su Linux operativnom sistemu i koji se odrzavaju svaki dan.Imamo mogucnosti da ako korisnik zeli da mu se promijeni operativni sistem mozemo i to da uradimo jer imamo mnogo mogucnosti kao i kvalitetne servere. Radimo na tome da ugodimo svim korisnicima i da naravno napravimo najbolje cene.
WebHosting:
O cemu se radi !? Evo ovako,radim sajtove sa FTP-om.Znaci kvalitetan hosting ( KGB ).
Cene su sledece:
Pravljenje i uredjivanje sajta kosta 3000 dinara
Domen za sajt ( com , org , biz ) kosta 850 dinara
Cene za Web prostor tj FTP su sledece:
micro - 500 MB prostora i 10 GB mesecnog protoka -> 500 din godisnje
mini - 1 GB prostora i 50 GB mesecnog protoka -> 1000 din godisnje
midi - 5 GB GB prostora i 100 GB mesecnog protoka -> 2000 din godisnje
maxi - 10 GB prostora i 200 GB mesecnog protoka -> 3500 din godisnje
ultra - 50 GB prostora i 500 GB mesecnog protoka -> 8000 din godisnje
Counter strike serveri:
Serveri su na, za sada, pet serverskih masina (Intel Core2Quad Q9300, 8 GB RAM DDR2 1333 MHz, 10000 rpm HDD) a resursi se povecavaju po potrebi i interesovanju.
Internet je Telekom Srbija direktan opticki link Teleouse koji omogucuje najnizi ping u odnosu na sve druge hostinge !
Mozete probati test server: 212.200.163.181:27080
Serveri su dobro podeseni i rade sasvim korektno i bez loss .
Ping na serverima je minimalan za vasu internet konekciju i nema razlike izmedju ping i latency jer serveri rade na 300-500 fps.
Ko zakupi svoj server dobija RCON password i FTP pristup (ko zna da rukuje) i ima pravo na konstantno menjanje i modifikovanje svog servera putem posebne sobe za tehnicku podrsku na ovom forumu ciji pristup se dobija uplatom servera.
Servere podizem ja, odrzavam ih i, ukoliko ne znate da rukujete serverom, ovde u sobi za tehnicku podrsku postujete u svom topicu bilo sta sto biste hteli da instalirate ili modifikujete na svom iznajmljenom CS serveru i ja cu to odraditi u najkracem roku.
Cena iznajmljivanja slicna je ceni na stranim hostinzima sa razlikom sto ovde imate mnogo vise fleksibilnosti da radite na svom serveru i on radi 24/7 a ne samo kad vam treba za mech a i vama je ping ovde nizi i moze biti non-steam.
Losija razlika u odnosu na strani hosting je ta sto je zbog naseg telekoma strancima ping 50 pa navise. To ne zavisi od servera vec samo od naseg telekoma.
Kada iznajmite svoj server prvi mesec placate koliko i svaki drugi.
Postoje popusti za 6 i 12 meseci unapred za ozbiljnije.
Pogodnosti iznajmljivanja:
-> Uz zakupljen Public server dobijate free domen .info i web prostor 1 GB sa 100 GB mesecnog protoka . Vise informacija ovde
-> Uz svaki svoj server dobijate besplatno Team Speak 2 server na kojem mozete dodavati admine po zelji.
-> Svoj CS server mozete po zelji nadogradjivati dodacima, modovima i pluginima. Sve sto treba je da odredite sta zelite na serveru i ja cu to, ukoliko je izvodljivo instalirati i podesiti po vasim zeljama.
-> Dobijate FTP pristup pa ukoliko se razumete mozete sami podesavati svoj server i dodavati mape
-> Dobijate slot na svim KGB serverima sve dok imate iznajmljen server (nick+pass mi saljete ovde na PM i samo jedan head admin moze imati slot)
Kontakt:
Za ovu uslugu i za informacije o cenama i nacinu uplate kontaktirajte mene ili Saleta:
e-mail / msn:
[email uklonjen]
[email uklonjen]
Cjenovnik iznajmljivanja:
Cene iskljucivo zavise od broja slotova:
CW Server 12+2 slotova - 900 din (11 eur) mesecno (zakljucan - ima pass koji vlasnik zna i ulazi onaj kome vlasnik da pass)
CW Server 12+2 slotova - 1200 din (15 eur) mesecno (otkljucan - nema pass, svi mogu da udju - kao public)
Napomena - kada iznajmite CW server imate samo amx_match mod i nema nikakve podrske osim kod resavanja problema, CW server je iskljucivo za clan war.
Pub Server 12+2 slotova - 1200 din (15 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam server)
Pub Server 12+2 slotova - 1500 din (19 eur) mesecno (ako ja odrzavam server)
Pub Server 16+2 slotova - 1500 din (19 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam server)
Pub Server 16+2 slotova - 1800 din (22.5 eur) mesecno (ako ja odrzavam server)
Pub Server 18+2 slotova - 1600 din (20 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam server)
Pub Server 18+2 slotova - 2100 din (26.5 eur) mesecno (ako ja odrzavam server)
Pub Server 20+2 slotova - 1800 din (22.5 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam server)
Pub Server 20+2 slotova - 2300 din (28.5 eur) mesecno (ako ja odrzavam server)
Pub Server 24+2 slotova - 2000 din (25 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam server)
Pub Server 24+2 slotova - 2500 din (31.5 eur) mesecno (ako ja odrzavam server)
Pub Server 32+2 slotova - 2800 din (35 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam server)
Pub Server 32+2 slotova - 3300 din (41.5 eur) mesecno (ako ja odrzavam server)
Paket Pub 24+2 + CW 12+2 - 3000 din (37.5 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam servere)
Paket Pub 24+2 + CW 12+2 - 3500din (44 eur) mesecno (ako ja odrzavam servere)
Ako vam je sve jasno i odabrali ste svoj paket, obratite se na kontakt msn/e-mail [email uklonjen] za nacin placanja, uplatite, slikajte overenu uplatnicu i posaljite na mail i isti dan imate server(e).
NAPOMENA 0 : U cenu public servera je uracunat free .info domen i web prostor od 10 GB i 100 GB mesecno za vas foru,/sajt. Vise o tome ovde
NAPOMENA 1 : ovo +2 su dva rezervisana slota koja admini mogu da popune kada je server pun i cena je i za steam i za nonsteam
NAPOMENA 2 : U cenu nije uracunata nikakava redirekcija da bi vam se odmah popunio server.
Redirekcija se placa 500 din za 12-16 slotova a 1000 din za 18-32 slota servere
NAPOMENA 3 : U skuplje pakete koje JA odrzavam uracunata potpuna podrska u odrzavanju servera u sta su se uverili dosadasnji visemesecni zadovoljni korisnici.
Jeftiniji paketi koje ja NE odrzavam znaci da dobijate FTP pristup i da sami radite svoj server ali od mene dobijate full setup pa dalje sami radite uz moje nadgledanje.
NAPOMENA 4 : Moguce je praviti servere sa svim modovima - GunGame, Deathmatch, Kreeds, Surf, Zombie, Paintball, Hide N Seek itd, cena zavisi od broja slotova i prikazana je gore u spisku, takodje postoje posebne pogodnosti za vise servera i vise meseci.
WebHosting:
O cemu se radi !? Evo ovako,radim sajtove sa FTP-om.Znaci kvalitetan hosting ( KGB ).
Cene su sledece:
Pravljenje i uredjivanje sajta kosta 3000 dinara
Domen za sajt ( com , org , biz ) kosta 850 dinara
Cene za Web prostor tj FTP su sledece:
micro - 500 MB prostora i 10 GB mesecnog protoka -> 500 din godisnje
mini - 1 GB prostora i 50 GB mesecnog protoka -> 1000 din godisnje
midi - 5 GB GB prostora i 100 GB mesecnog protoka -> 2000 din godisnje
maxi - 10 GB prostora i 200 GB mesecnog protoka -> 3500 din godisnje
ultra - 50 GB prostora i 500 GB mesecnog protoka -> 8000 din godisnje
Counter strike serveri:
Serveri su na, za sada, pet serverskih masina (Intel Core2Quad Q9300, 8 GB RAM DDR2 1333 MHz, 10000 rpm HDD) a resursi se povecavaju po potrebi i interesovanju.
Internet je Telekom Srbija direktan opticki link Teleouse koji omogucuje najnizi ping u odnosu na sve druge hostinge !
Mozete probati test server: 212.200.163.181:27080
Serveri su dobro podeseni i rade sasvim korektno i bez loss .
Ping na serverima je minimalan za vasu internet konekciju i nema razlike izmedju ping i latency jer serveri rade na 300-500 fps.
Ko zakupi svoj server dobija RCON password i FTP pristup (ko zna da rukuje) i ima pravo na konstantno menjanje i modifikovanje svog servera putem posebne sobe za tehnicku podrsku na ovom forumu ciji pristup se dobija uplatom servera.
Servere podizem ja, odrzavam ih i, ukoliko ne znate da rukujete serverom, ovde u sobi za tehnicku podrsku postujete u svom topicu bilo sta sto biste hteli da instalirate ili modifikujete na svom iznajmljenom CS serveru i ja cu to odraditi u najkracem roku.
Cena iznajmljivanja slicna je ceni na stranim hostinzima sa razlikom sto ovde imate mnogo vise fleksibilnosti da radite na svom serveru i on radi 24/7 a ne samo kad vam treba za mech a i vama je ping ovde nizi i moze biti non-steam.
Losija razlika u odnosu na strani hosting je ta sto je zbog naseg telekoma strancima ping 50 pa navise. To ne zavisi od servera vec samo od naseg telekoma.
Kada iznajmite svoj server prvi mesec placate koliko i svaki drugi.
Postoje popusti za 6 i 12 meseci unapred za ozbiljnije.
Pogodnosti iznajmljivanja:
-> Uz zakupljen Public server dobijate free domen .info i web prostor 1 GB sa 100 GB mesecnog protoka . Vise informacija ovde
-> Uz svaki svoj server dobijate besplatno Team Speak 2 server na kojem mozete dodavati admine po zelji.
-> Svoj CS server mozete po zelji nadogradjivati dodacima, modovima i pluginima. Sve sto treba je da odredite sta zelite na serveru i ja cu to, ukoliko je izvodljivo instalirati i podesiti po vasim zeljama.
-> Dobijate FTP pristup pa ukoliko se razumete mozete sami podesavati svoj server i dodavati mape
-> Dobijate slot na svim KGB serverima sve dok imate iznajmljen server (nick+pass mi saljete ovde na PM i samo jedan head admin moze imati slot)
Kontakt:
Za ovu uslugu i za informacije o cenama i nacinu uplate kontaktirajte mene ili Saleta:
e-mail / msn:
[email uklonjen]
[email uklonjen]
Cjenovnik iznajmljivanja:
Cene iskljucivo zavise od broja slotova:
CW Server 12+2 slotova - 900 din (11 eur) mesecno (zakljucan - ima pass koji vlasnik zna i ulazi onaj kome vlasnik da pass)
CW Server 12+2 slotova - 1200 din (15 eur) mesecno (otkljucan - nema pass, svi mogu da udju - kao public)
Napomena - kada iznajmite CW server imate samo amx_match mod i nema nikakve podrske osim kod resavanja problema, CW server je iskljucivo za clan war.
Pub Server 12+2 slotova - 1200 din (15 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam server)
Pub Server 12+2 slotova - 1500 din (19 eur) mesecno (ako ja odrzavam server)
Pub Server 16+2 slotova - 1500 din (19 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam server)
Pub Server 16+2 slotova - 1800 din (22.5 eur) mesecno (ako ja odrzavam server)
Pub Server 18+2 slotova - 1600 din (20 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam server)
Pub Server 18+2 slotova - 2100 din (26.5 eur) mesecno (ako ja odrzavam server)
Pub Server 20+2 slotova - 1800 din (22.5 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam server)
Pub Server 20+2 slotova - 2300 din (28.5 eur) mesecno (ako ja odrzavam server)
Pub Server 24+2 slotova - 2000 din (25 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam server)
Pub Server 24+2 slotova - 2500 din (31.5 eur) mesecno (ako ja odrzavam server)
Pub Server 32+2 slotova - 2800 din (35 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam server)
Pub Server 32+2 slotova - 3300 din (41.5 eur) mesecno (ako ja odrzavam server)
Paket Pub 24+2 + CW 12+2 - 3000 din (37.5 eur) mesecno (ako ja NE odrzavam servere)
Paket Pub 24+2 + CW 12+2 - 3500din (44 eur) mesecno (ako ja odrzavam servere)
Ako vam je sve jasno i odabrali ste svoj paket, obratite se na kontakt msn/e-mail [email uklonjen] za nacin placanja, uplatite, slikajte overenu uplatnicu i posaljite na mail i isti dan imate server(e).
NAPOMENA 0 : U cenu public servera je uracunat free .info domen i web prostor od 10 GB i 100 GB mesecno za vas foru,/sajt. Vise o tome ovde
NAPOMENA 1 : ovo +2 su dva rezervisana slota koja admini mogu da popune kada je server pun i cena je i za steam i za nonsteam
NAPOMENA 2 : U cenu nije uracunata nikakava redirekcija da bi vam se odmah popunio server.
Redirekcija se placa 500 din za 12-16 slotova a 1000 din za 18-32 slota servere
NAPOMENA 3 : U skuplje pakete koje JA odrzavam uracunata potpuna podrska u odrzavanju servera u sta su se uverili dosadasnji visemesecni zadovoljni korisnici.
Jeftiniji paketi koje ja NE odrzavam znaci da dobijate FTP pristup i da sami radite svoj server ali od mene dobijate full setup pa dalje sami radite uz moje nadgledanje.
NAPOMENA 4 : Moguce je praviti servere sa svim modovima - GunGame, Deathmatch, Kreeds, Surf, Zombie, Paintball, Hide N Seek itd, cena zavisi od broja slotova i prikazana je gore u spisku, takodje postoje posebne pogodnosti za vise servera i vise meseci.