Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Wlan ping ?!?!!

158 pregleda · 10 odgovora · otvorena 18.11.2008. u 22:26

Imal ko teoretsko objasnjenje??....prije sam imao spori wlan 64/64 ali zato neograniceno xD....i ping za server na koji sam prikacen bio je oko 4 do 8 ms.....i mogao sa CS igrati cesce da mi ne laga bas puno.....Eh sada sam promijenio na 128/128 (kbps) i ping za server je 1ms fakticki 0......al u CS ne spada mi ping ispod 180...pa cak i do 900 ms . Sys ponovo sam instalirao par puta,drajvere orginalne imam, konekciju resetovao, diskonektovao kablo, (vanjska antena i signal je veoma dobar).....Ko kakvo rjesenje???? Hvala unaprijed
Jesili podesi rateove
cl_cmdrate
cl_updaterate
rate
cl_updaterate 101 ili 15
cl_cmdrate 101 ili 15
fps_max 101
cl_cmdrate 101
cl_upderate 101
rate 2500
cl_rate 25000
fps_max 101
Podesi rejtove

Cl_cmdrate 101
Cl_updrate 101
Rate 25000
Fps_max 101
Devepovler 0
Neznam zašto svi pišete isto. Ako neko vec kaze da treba rateove podesiti, što morate svi ponavljat za njim jedno te isto?
admin:

Molimo da obratite paznju na vase teme.

-Gramatika(pisanje teme,naziv teme)

-Koristite opciju TRAZI

-Gamers.ba nije google

-Ako vam lagga u Csu ili nesto slicno vjerovatno necete naci rjesenje za to na gamersu pa vam savjetujemo da to rijesite kod onoga ciji ste internet "uzeli" (hs,adsl i sl )

ajde kad ste svi kod tih neki ratova koje da stavim ili sta trebam puno mi guta municiju xD
Slab ti je to paket 128 mb upload . A od uploada ti zavisi ping uzmi bar 256 i nece ti biti laga

I ukucaj ove ratove :

rate 2500
cl_cmdrate 15
cl_updarate 30

Ili sam provjeris kolki ce ti biti ping na serveru .

www.speedtest.net
xmAn je napisao/la:
Slab ti je to paket 128 mb upload . A od uploada ti zavisi ping uzmi bar 256 i nece ti biti laga

I ukucaj ove ratove :

rate 2500
cl_cmdrate 15
cl_updarate 30

Ili sam provjeris kolki ce ti biti ping na serveru .

www.speedtest.net
Ma naravno, al ipak duplo vise moram dati....a nije bas dzeparac hmmm zna se sta hvala ipak

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.