Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nokia N95 8Gb ?

273 pregleda · 21 odgovor · otvorena 22.10.2008. u 11:25

Imam navedeni telefon ( nokia n95 8gb ) i na njemu sam imao neki softwer , dobar , i imao programa , koje sam ja dodavao , i slucajno sam preko compa uradio update softwera od mobitela i tad sam izgubio hrvatski jezik na njemu , i izgubio programe koje sam dodavao . Al sad kad nadjem koji su mi programi install na mobu , pokaziva one programe sto sam imao , al ih ne mogu naci nikako na mobu da ih pokrenem , ako je netko imao takav problem , volio bih da meni kaze kako da rijesim , a i kad upalim telefon pise " installing " i nesto se puni , kad se napuni , onda pise da je puna memoriya ili nes s softwerom nevalja , tako da.... trebam pomoc ...

Help me , please

Admini sry na temi
Torque je napisao/la:
Bot ti ebo mater idiote ...

Promijenio sam telefona onoliko puta kolko si se ti napio vode , a to sto sam se sjebo za Memory Card sry ...

Ako je tako osjetljiv sto sam ja promijenio XY softwera na N95icama ? To moze reci vama botovima ...

Ajd zdrao a ti AdoS ako si iz Sarajeva Pm me ja cu ti to zavrshiti !
Prva stvar nemoj mi psovati, to je odraz tvoje nekulture!
Druga stvar vidis da si BOT sad ti kazem da si BOT a nisam mislio na tebe kada sam pisao prvi post na ovu temu, sam to dokazujes cim si napisao da si se sjebo za memori karticu.
Treca stvar da imas n95 8gb znao bi da u njemu nema memori kartica vec da je interna memorija. Mozda imas obicni n95!

I nemoj me molim te vise nikada citirati, zaobidji me u sirokom luku! Ja tebe nisam citirao ni pomenuo to sto si se ti pronasao tvoj je problem i jos mi psujes! Toliko od mene! Pozdrav

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.