Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nokia N95 Ir Remote

122 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.09.2008. u 11:38

treba mi pomoc oko Ir remote-a skino sam program sad treba nes jos instalirat ev ovo pa ako mi neko moze tacno prevest "In order to install "Unsigned" releases, you need to go trough a one-time procedure.
You will need to run "SecMan.exe" (included in this package).
This program allows you to install our future "Unsigned" releases, without signing them every time.

For this, you will need to have TRK (included in this package) installed, and connected to your pc via USB connection.
s60_3_0_app_trk_2_8_6.sisx for SymbianOS9 devices WITHOUT FP1
s60_3_1_app_trk_2_8_6.sisx for SymbianOS9 devices WITH FP1

To get this app properly running, make sure you have installed the newest Nokia PC Suite, and your phone connected via "PC Suite" mode.
On the phone, run the TRK app, in applications folder.
When it asks for bluetooth connection, don't turn it on, and change connection settings to USB.
After you have done that, click "Next" and follow the instructions on screen.

When the installation is done, look in the Applications folder on your phone, and find SecMan.

Open it, and click on "Install Root Certificate".

After this is done, you will be able to install our future "Unsigned" releases like normal "Signed" applications.

Please keep in mind, if you format / upgrade your phones firmware, you'll need to do this step again and after that manually install those apps from Application Manager.

NOTE: To install previous unsigned releases, use RootSiGN v1.0 (Included in the BiNPDA.Security.Manager.v1.0 release) first to sign these releases with our root certificate.

Our thanks flies out to all the people who made this possible.

Have fun with this release from team BiNPDA"

mozete li mi predlozit neki drugi program il da kupim ovaj negdje hvala
Da biste instalirali "nepotpisani" tisak, morate proći kroz jednokratni postupak.
Morat ćete pokrenuti "SecMan.exe" (u ovom paketu).
Ovaj program vam omogućuje da instalirate našu budućnost "nepotpisani" tisak, bez potpisivanja ih svaki put.

Za to ćete morati imati TRK (uključene u ovaj paket) instaliran i spojen na računalo putem USB veze.
s60_3_0_app_trk_2_8_6.sisx za SymbianOS9 uređaja bez FP1
s60_3_1_app_trk_2_8_6.sisx za SymbianOS9 uređaje s FP1

Da biste dobili ovaj app ispravno prikazivati, provjerite da li imate instaliran najnoviji paket Nokia PC Suite i vał telefon spojen preko "PC Suite" modu.
Na telefonu, pokrenite TRK app, u mapu programi.
Kada je pitao za Bluetooth vezu, ne okrenuti ga na, i promijeniti postavke spajanja na USB.
Nakon što ste to učinili, kliknite na "Dalje" i slijedite upute na zaslonu.

Kada je instalacija se radi, pogledajte u mapu Aplikacije na telefonu, i naći SecMan.

Otvori ga i kliknite na "Instaliraj Root Certificate".

Nakon što je to učinio, moći ćete instalirati našu budućnost "nepotpisani" tisak kao normalne "potpisali" aplikacije.

Imajte na umu, ako format / nadogradite firmver telefona, morat ćete napraviti ovaj korak i nakon toga ponovno instalirati ručno iz one aplikacije Application manager.

NAPOMENA: Za instalaciju bez prethodnog izdanja, koristite RootSiGN v1.0 (uključeno u BiNPDA.Security.Manager.v1.0 izdanju) prvi znak da ti javnost s našim root certifikatom.

Zahvaljujemo leti na sve ljude koji su ovo moguće.

Zabavite se sa ovom izdanju s tim BiNPDA "

Eto prijevod pa se snalazi kako znas :)
blago se vama vi sad imate taj secman i jos kojekakve vragove , kad se sjetim kad sam morao svaku aplikaciju posebno signirati i certifikate svako malo pravit
prevod je super al kad prebacim na usb uopste nema ono za dalje niti secman-a postoji li drugi nacin da kupim ili drugi program
cakani je napisao/la:
prevod je super al kad prebacim na usb uopste nema ono za dalje niti secman-a postoji li drugi nacin da kupim ili drugi program
nezz ti ja oko toga brate.Ja sam ti samo preveo kako si trazio :)
hvala tebi puno kaze pokreni secman .exe a ne mogu da otvorim exe programe na mobu
posalji mi aplikaciju taj remote i daj mi svoj mail na koji hoces da dobijes signed aplikaciju .sisx i to je to =)
brate krekuj mobitel i ne moras svaki put singat svako sranje :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.