Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako instalirati PES 2009

176 pregleda · 9 odgovora · otvorena 10.11.2008. u 18:51

Pozdrav,
izvinjavam se ako se tema ponavlja ali et ja cu postavit pitanje pa ako mi ko moze pomoci oko toga kako instalirati PES 2009.Mislim da je i DVD1 i DVD2 uredu i sve samo sto ja ne znam kako to pokrenuti preko daemona ako vec treba preko njega.Ja kad ubacim DVD1 ono se pokazi normalan prozor s Install prozorom i klikenm na njega i idem sve next next sve do onog kad bi trebo da vidim kako ide proces instalacije i onda zakoci sve i ja sacekam..... i odjednom ponovo dodje taj pocetni prozor kao da sam tek ubacio DVD.Pa sad cuo sam da se to i nekim drugim desavalo pa bi zamolio nekog da mi tacno objasni kako bi se to moglo rijesti....
ma nema potrebe za novom ja mislim jer svakako necu orginal uzet :P
To je greska u dvdu, tj u fajlovima na dvdu. Najbolje ti je kupi opet
Ja sam uzeo DL DVD i obicna je instalacija.
i meni se isto desavalo i nema ljeka za to osim da uzmes drugi CD.
E probaj ovako:
*-Napravite zaseban folder na vasem HDD-u
*Prebacite sadrzaj sa oba DVD-a u (prvo sa dvd1)novi folder koji ste napravili
-----prilikom prebacivaanja podataka sa drugog dvd-a potrebno je samo da prekopirate /repleced (yes) preko vec postojecih fajlova
*pokrenite instalaciju
*kopirajte crak tamo gdje ste igru instalirali,npr:C/ProgramFiles/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009

ja sam isto neki dan kupio i na 2 dvd-a je igra meni se normala instaliralo zamjeni cd tamo gdje si kupio ako opet bude istii problem do kompa ti je...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.