e ljudi imam problem sa Cabalom instaliram i pokrenem (updateuje se) i sad pokrene se ona i ono kad bi trebao da upisem ID i PW izadje ne znam zasto ne izbaci mi nikakav error nit sta!!!! molim pomoc
Diskusija
Cabal Online problem
81 pregled · 12 odgovora · otvorena 17.10.2008. u 16:28
isti probelm imam reinstal ga pa ga ponov instal i upade i moci ce ti
nekibezveze je napisao/la:
isti probelm imam reinstal ga pa ga ponov instal i upade i moci ce ti
a na kojem serveru igras??
gdje ima najvise Bosanaca (po proslim temema i postovima bit ce da je na Marsu!!)??
zlajaaa je napisao/la:
ew sad ga ponovo updatujem pa cu vidjet ocel moc
gdje ima najvise Bosanaca (po proslim temema i postovima bit ce da je na Marsu!!)??
zlajaaa je napisao/la:
ew sad ga ponovo updatujem pa cu vidjet ocel moc

@PinkyBa
Kume kako kom mozda tebi nije dosadna al meni jest ! nesto fol ti lvl ujes nigdje veze ba igrica

Ma ponekad udzem na Mars dosadila igrica glupa drama 
@PinkyBa
Kume kako kom mozda tebi nije dosadna al meni jest ! nesto fol ti lvl ujes nigdje veze ba igrica

@PinkyBa

poslat cu ti na PM link sa kojeg ces skinuti cabal. Taj sam problem imao i ja to je do updatea. Sa ovim setupom odma ti instalira sve update pa nema problema.
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=67637
sve pise, ne treba ti update samo skini to i instaliraj
Ma ponekad udzem na Mars dosadila igrica glupa drama 
@PinkyBa

@PinkyBa

Igrica razvaljuje... jeste da se mozes iznervirati drama, ali se, barem ja, opustim hard kad igram.
skala je napisao/la:
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=67637
a sta ces xD
Ti updatei ti pokvare launcher ili instaliraj vise puta pa mozda nekad bude sve u redu, ali drugacije nece moci
Ti updatei ti pokvare launcher ili instaliraj vise puta pa mozda nekad bude sve u redu, ali drugacije nece moci
ovako skino sam ovo sto su mi preporucili i evo krenuo sam na Marsu (DiJeTeBoSnE force archer) i sad trebao bi pomoc na sta da stavljam pointse na str, dex ili int i u kojem omjeru aj pls ak ima neki cabal pro da mi pomogne bilo bi super + jos ak ima neki domaci guild na ovom serveru da udjem???!!!
do 80-90 og lvl prati Growth stats
znaci imas kad pritisnes slovo C - pise kolko bi trebo najmanje imat STR.a INT.a i DEX.a
a poslje guraj INT
znaci imas kad pritisnes slovo C - pise kolko bi trebo najmanje imat STR.a INT.a i DEX.a
a poslje guraj INT
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.