Dos'o ja iz skole u 11h. Sta cu, dosadno mi, upalim racunar i Cabal da igram malo s rajom
I upalim ja, krenem igrat' kad me izbaci. Ja rek'o, konekcija pala, nema veze ...
Ponovo udjem, opet za 10 minuta me izbaci. Kontam sta je, zovem tamo u BiHNET, kaze ona zena nema nikakvih problema to je do mene.
Vratim se za pc, opet upalim Cabal - opet me izbaci. Pocnem da psujem, al' reko haj da restartujem pc mozda ce bit' bolje ..
Poslije RRa, opet udjem s bismillom, opet me u po' questa izbaci. Pocnem psovat' sve sto mi je malo na pamet i udarat racunar, monitor, tastaturu ... haj helenejse, ko skonta sto me izbacuje evo mu halalim ove bodove + 3 km kredita + admin na jednom vecem serveru
(KL)
I upalim ja, krenem igrat' kad me izbaci. Ja rek'o, konekcija pala, nema veze ... Ponovo udjem, opet za 10 minuta me izbaci. Kontam sta je, zovem tamo u BiHNET, kaze ona zena nema nikakvih problema to je do mene.
Vratim se za pc, opet upalim Cabal - opet me izbaci. Pocnem da psujem, al' reko haj da restartujem pc mozda ce bit' bolje ..
Poslije RRa, opet udjem s bismillom, opet me u po' questa izbaci. Pocnem psovat' sve sto mi je malo na pamet i udarat racunar, monitor, tastaturu ... haj helenejse, ko skonta sto me izbacuje evo mu halalim ove bodove + 3 km kredita + admin na jednom vecem serveru

(KL)
)