Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cabal online

95 pregleda · 7 odgovora · otvorena 26.01.2009. u 19:44

imas shop , nekupuje se goldom nego pravim parama preko kreditne kartice ... imam ja garlie kupio sam ga prije 3 G i kostao je oko 7 $ ^^
BUYAKA je napisao/la:
imas shop , nekupuje se goldom nego pravim parama preko kreditne kartice ... imam ja garlie kupio sam ga prije 3 G i kostao je oko 7 $ ^^
uh onda nista
sto furas lika? moze se kuptii pet, odes u onu bijelu mapu bloody ice, odes kod one jelke, i ima jedna treba ovako stoji nesto kao aukcija i pored nje 2 guarda, kliknes na tu trebu i potrazis u onom meniu lijevo pet... ali oko 30 miliona i skuplje....
visocanstvo je napisao/la:
uh onda nista
na shout napisi WTB PET (cheapest) PM ME FAST

javit ce ti se brzo, a ako neces tako, odes u Bloody Ice, AH (Auction House) i sa lijeve strane odaberes meni Anima Luna, i kupis najjefitinijeg, otprilike kosta 20-30kk

GL
skala je napisao/la:
na shout napisi WTB PET (cheapest) PM ME FAST :)

javit ce ti se brzo, a ako neces tako, odes u Bloody Ice, AH (Auction House) i sa lijeve strane odaberes meni Anima Luna, i kupis najjefitinijeg, otprilike kosta 20-30kk :)

GL
hahahha da napisi vako

$8# do you have pet to sell cheap pls

ova boja je ista ko za wisper XD
zoomzomm je napisao/la:
sto furas lika? moze se kuptii pet, odes u onu bijelu mapu bloody ice, odes kod one jelke, i ima jedna treba ovako stoji nesto kao aukcija i pored nje 2 guarda, kliknes na tu trebu i potrazis u onom meniu lijevo pet... ali oko 30 miliona i skuplje....
hvala evo naso sam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.