Eh ovako ljudi ako moze jedna mala pomoco ja nikad prije nisam igro cabal ali cu ubrzo pocet igrat sad bih volio da mi netko ako moze malo objasni koji je char najjbolji za izabrat i kako ga razvijat i gdje ima najjvise nasih igraca iz bosne.Igrao sam Silkroad nekih 3-4 godine igram i sad pa cu brzo skontat i cabal jer meni se cini da su slicne...thx na pomoci unaprijed
Diskusija
Cabal online
180 pregleda · 16 odgovora · otvorena 17.10.2008. u 10:57
server mars, char blader je jak, warrior, ma svaki je jak na svoj nacin
Po meni je najbolji Archer najlakse ga je razviti , najvise raje iz Bosne igra na Jupiteru . . .gL^hF
-http://www.gamers.ba/forum/21/43110/-guide-cabal-online-pocetak-igranja/
-archer se najbrze razvija, ali s pocetka je malo slab.
-bladeri se sporije razvijaju al kad se fino razviju prejaki, a imaju i sminka napade
-wizzardi se najteze razvijaju, ali zato su prejaki kad se razviju jer mogu sa velike udaljenosti izbijati dosta helta protivniku ili "cudovistu".
-najvise bosanaca igra na marsu, chanel 9 ili 7 ne znam tacno....zaboravio ^^
-archer se najbrze razvija, ali s pocetka je malo slab.
-bladeri se sporije razvijaju al kad se fino razviju prejaki, a imaju i sminka napade
-wizzardi se najteze razvijaju, ali zato su prejaki kad se razviju jer mogu sa velike udaljenosti izbijati dosta helta protivniku ili "cudovistu".
-najvise bosanaca igra na marsu, chanel 9 ili 7 ne znam tacno....zaboravio ^^
ej jos me nesto zanima da li smijem da koristim bota ?? ima li bann puno
BUYAKA je napisao/la:
Po meni je najbolji Archer najlakse ga je razviti , najvise raje iz Bosne igra na Jupiteru . . .gL^hF
Mars je definitvno no 1...
I kad budes vidio svi igraju tamo iz bosne skoro
Behmen je napisao/la:
ej jos me nesto zanima da li smijem da koristim bota ?? ima li bann puno
Slobodno ga koristi nece te nista biti ako nije 109324810928 uzera banovano onda neces ni ti hya.
Ovi iz ErrorCode06 najaci Guild u cabal oni su svi botteri zesci....
Meni je jedan momak prizno neznam kako mu je nick 157 lvl kaze ja koristim bota itd. itd. itd.
Meni je jedan momak prizno neznam kako mu je nick 157 lvl kaze ja koristim bota itd. itd. itd.
ev ja tek sad poceo igrat i kad krenem skidat one update pise ... fail to download try again please:S i uvjek tako
TX-DEMO je napisao/la:
Slobodno ga koristi nece te nista biti ako nije 109324810928 uzera banovano onda neces ni ti hya.
Ja koristio bota, tjednima dizao skill. Digao u par dana na archeru g.master i nitko nije skonto....
Ako znas gdje ima skinuti skini pa probaj, samo idi na neka mjesta i chanelle gdje nema puno igraca jer ako vide da neodgovaras mogu te prijavit. Ja necu davati linkove za botove jer bolje da vas je sto manje.
Ako znas gdje ima skinuti skini pa probaj, samo idi na neka mjesta i chanelle gdje nema puno igraca jer ako vide da neodgovaras mogu te prijavit. Ja necu davati linkove za botove jer bolje da vas je sto manje.
HVALA puno za koju sedmicu mozda cu pocet igra doci cu na mars i uzet bladera.
n3xu5 je napisao/la:
lol, ec06 nisu botteri xD btw. za bota se dobiva ban.. i uzmi bladera, kakav crni archer, najslabiji char xD
UltraNova je napisao/la:
omg koji li si ti lik cuj archer najslabiji lik ... sreco moja dps mu ko u Boga nemoj pricat gluposti ..svaki char je dobar samo neki su skuplji neki jeftiniji npr archer je preskup dok warrior i blader nisu....
e ovako ja sam igrao cabal 2 godine i koristio sam uvjek cabal rider bot koji radi sve sam
uz te 2 god. i nabijo sam 200 lvl full trans i igram sa force blader imam sve full set samo sto je +5 sve
u svakom slucaju je najbolji blader.
narocito kad je 14x+ tj 140 rank up uradjen.
dobar attack, nije skupa oprema(light bl), puuuuuuuno def rate
narocito kad je 14x+ tj 140 rank up uradjen.
dobar attack, nije skupa oprema(light bl), puuuuuuuno def rate
ja sam evo skinuo cabal,instalirao ga i svaki put kad pokusam igrati pise mi "failed to connect the server" zna li itko do cega je ovo,nisam nikad prije igrao Cabal ali mi se igra pravo svidjela iz onog sto sam vidio na netu.pomagaj netko!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.