Ako ces se raspravljati s nekim, red bi bio da naucis pisati, jer pismenost ti je na nuli.
Dalje,
Ja brisao Venomusu charove? Nemoj gluposti pisati molim te. Nemam nikakve veze sa njegovim charovima ni sa njegovim accom. Nisam ja neki „hacker“ da provaljujem passworde i slicno. Drugo je, sto on bez dozvole ulazi na tudje accove (moj) i duela se protiv drugim osoba bez icijeg dopustenja.Venomus, hvala puno, snimao te lik i stavio u movie, retardirano si igrao.
Drugo,
Mene tvoja perspektiva uopce ne zanima, jer nisi na mom nivou. Znas li nesto drugo radit osim psovat Boga? (GZ, poznat si po tome!) Ovdje si malouman samo ti, jer ja ni u jednom postu nisam tebe izazivao, niti pokazivao neka „muda“ preko neta. Jedini ti ovdje prijetis, a svi dobro znamo da ni ti, ni niko ovdje nece nista uraditi po tom pitanju. Sjecas se mozda prije 2-3 god, dok je jos CS bio in, Extibovog admina na EPNu? Cijela Bosna, ukljucujuci i mene, htjela je da ga bije, tuce, „masakrira“ i sl. I sta je tu bilo? Ne fali mu dlaka s glave. Zato, molim te, nemoj svoje frustracije prosipati ovdje.
Posto vidim da te „ne interesujem“ nemoj odgovarati na svaki moj post, prijeteci i prosipajuci nebuloze.
Hvala, prijatno!
Ko me je htio da bije? Ne baljezgaj malac. Ti si inace 'vako opasan lik. Fataj se wowa i ne uzimaj me usta.