Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BH: Best pvp

640 pregleda · 50 odgovora · otvorena 13.10.2008. u 21:57

Ko je po vama najaci wow pvp igrac iz BiH samo sa originala pls po mom misljenju je mythical (al akir) lik je najaci uskoro ce i glad tittle imati full brutal als to ima skilla nenormalno nemojte asmo reci yassa :P yassa jeste dobar svaka cast al nije problizno najboljem. Postavite i armory link.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Al%27Akir&n=Mythical
koliko znam i Lvc je vec gladiator i ja sam...2v2 2200,3v3 2350 i s4 dosao i nisam gotovo ni igrao vise wow ni produzivao account sad mozda pocnem sa wotlk al po koji sat dnevno cisto nako : )
mythical
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Al%27Akir&n=Mythical
Venomus je napisao/la:
uvijek ima likova koji imaju higher rating nego on nego ni ALLAH ne zna za njih , tako ni vi , zato tisina

@tentative : kao sto je tentative rekao , npr da je ostao rebellion , imao bi 2.4k rating najmanje , on je imao s3 kad mythical nije imao ni s2
jes jes al u qrcu
Rebellion

Edit: WoW je postao veliki fail, ne igram od s4 uopste. Malo pve-a i tamam.
KASTEER je napisao/la:
jes jes al u qrcu
pa dobro vama je idol jer on igra sa vama na realmu , da ste vidjeli rebelliona za promjenu znali bi ste, jer vec me napomenu tentative oko toga , zato bolje bi bilo da sutis kaster i ovako ne znas ko je rebellion rofl
Venomus je napisao/la:
pa dobro vama je idol jer on igra sa vama na realmu , da ste vidjeli rebelliona za promjenu znali bi ste, jer vec me napomenu tentative oko toga , zato bolje bi bilo da sutis kaster i ovako ne znas ko je rebellion rofl
ajde kretenu suti moze te naucit i tebe i rebeliona levatu
KASTEER je napisao/la:
ajde kretenu suti moze te naucit i tebe i rebeliona levatu
definitivno
arena nije skill naravno jeste zato pve XD naucis taktiku jednom i onda ko debil sve jedno te isto radis nikakve izmjene btw ja koliko sam duela pregledao mythicala nije 2 izgubio ti poigraj sa njim il dovedi toga lika ako ga dobije u duelu ja cu mu platiti 2x transfer lika sa relmova i btw da je neko skillan nebi pocinjao nalijevim serverima gdje svaka budala moze da uspije provijeri malo realmove al akir je jedan od jacih pvp servera ubijedljivo nekazem da je najaci ali od tareen milla i ostalih sranja 1000x je jaci i ima jace playere
Makz je napisao/la:
Ako ces se raspravljati s nekim, red bi bio da naucis pisati, jer pismenost ti je na nuli.

Dalje,
Ja brisao Venomusu charove? Nemoj gluposti pisati molim te. Nemam nikakve veze sa njegovim charovima ni sa njegovim accom. Nisam ja neki „hacker“ da provaljujem passworde i slicno. Drugo je, sto on bez dozvole ulazi na tudje accove (moj) i duela se protiv drugim osoba bez icijeg dopustenja.Venomus, hvala puno, snimao te lik i stavio u movie, retardirano si igrao.

Drugo,
Mene tvoja perspektiva uopce ne zanima, jer nisi na mom nivou. Znas li nesto drugo radit osim psovat Boga? (GZ, poznat si po tome!) Ovdje si malouman samo ti, jer ja ni u jednom postu nisam tebe izazivao, niti pokazivao neka „muda“ preko neta. Jedini ti ovdje prijetis, a svi dobro znamo da ni ti, ni niko ovdje nece nista uraditi po tom pitanju. Sjecas se mozda prije 2-3 god, dok je jos CS bio in, Extibovog admina na EPNu? Cijela Bosna, ukljucujuci i mene, htjela je da ga bije, tuce, „masakrira“ i sl. I sta je tu bilo? Ne fali mu dlaka s glave. Zato, molim te, nemoj svoje frustracije prosipati ovdje.
Posto vidim da te „ne interesujem“ nemoj odgovarati na svaki moj post, prijeteci i prosipajuci nebuloze.

Hvala, prijatno!
@drugo

Ko me je htio da bije? Ne baljezgaj malac. Ti si inace 'vako opasan lik. Fataj se wowa i ne uzimaj me usta.
extibo je napisao/la:
@drugo

Ko me je htio da bije? Ne baljezgaj malac. Ti si inace 'vako opasan lik. Fataj se wowa i ne uzimaj me usta.
Pola Bosna, neki od njih i sad hoce ; )
Ovi malo hardcore sto su ; )
Jasa te cekao sa sjekirom, ne cudi me sto se nisi pojavio ; )
Opasan nisam nimalo, al' znam mnogo ljudi koji jesu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.