Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BH: Best pvp

640 pregleda · 50 odgovora · otvorena 13.10.2008. u 21:57

Ko je po vama najaci wow pvp igrac iz BiH samo sa originala pls po mom misljenju je mythical (al akir) lik je najaci uskoro ce i glad tittle imati full brutal als to ima skilla nenormalno nemojte asmo reci yassa :P yassa jeste dobar svaka cast al nije problizno najboljem. Postavite i armory link.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Al%27Akir&n=Mythical
Makz je napisao/la:
Jel ti reko nekad neko da si nepismen?
argue moar
Mak, poslusaj pjesmu Iron Maiden - Fear of the dark. Sve ce bit jasno. :]

Edit (nino):

ne bih se sad naglabao ko je bolji igrac. ima jakih igraca, to je sigurno. moj acc je prodan, ne planiram igrat WoTLK jer smatram da je sranje. s3 shouldaz mi je dovoljno.

Makz je napisao/la:
neobracam paznju na kucanje preko interneta , tako da me boli ku**c kako pisem , GRAMATIČKI ili ti ga sa kakicama i zarezima i ostalim sranjima, jednostavno NEAM VREMENA da se zamaram sa tim.

Nisam mogao da vjerujem na sta si ti spao, na koji nivo da se spustis da uradis neke stvari koje moj rodjak od 11 godina nebi uradio, kada si obrisao venomusu sve charove sa acca jer si se "zakacio sa njim ", ni sallazar nije mogao da vjeruje nasta si spao, na kakav neodrasli i retardirani potez . ti nemas pravo da mi se uopste obracas jer te gledam kao napacenog retarda koji je imao probleme u odrastanju, tako te molim da se klonis mene i mojih postova, jer nemam strpljenja da se raspravljam sa nekim maloumnim retardom kao sto si ti. nikad te nisam upoznao nit ne znam ko si u irl, al po tvojim postupcima mislim da si neki klinjo koji je tek krenuo u srednju , i koji ima muda samo preko interneta i preko foruma. tako da.. me neinteresujes , nit me interesuju tvoji postovi, tako da ubuduce nemoj da me uzimas u usta.
Namik aka Mythical aka Killah aka rude motherfucker aka big M ... etc

bye
Vertazzar je napisao/la:
neobracam paznju na kucanje preko interneta , tako da me boli ku**c kako pisem , GRAMATIČKI ili ti ga sa kakicama i zarezima i ostalim sranjima, jednostavno NEAM VREMENA da se zamaram sa tim.

Nisam mogao da vjerujem na sta si ti spao, na koji nivo da se spustis da uradis neke stvari koje moj rodjak od 11 godina nebi uradio, kada si obrisao venomusu sve charove sa acca jer si se "zakacio sa njim ", ni sallazar nije mogao da vjeruje nasta si spao, na kakav neodrasli i retardirani potez . ti nemas pravo da mi se uopste obracas jer te gledam kao napacenog retarda koji je imao probleme u odrastanju, tako te molim da se klonis mene i mojih postova, jer nemam strpljenja da se raspravljam sa nekim maloumnim retardom kao sto si ti. nikad te nisam upoznao nit ne znam ko si u irl, al po tvojim postupcima mislim da si neki klinjo koji je tek krenuo u srednju , i koji ima muda samo preko interneta i preko foruma. tako da.. me neinteresujes , nit me interesuju tvoji postovi, tako da ubuduce nemoj da me uzimas u usta.
Ako ces se raspravljati s nekim, red bi bio da naucis pisati, jer pismenost ti je na nuli.

Dalje,
Ja brisao Venomusu charove? Nemoj gluposti pisati molim te. Nemam nikakve veze sa njegovim charovima ni sa njegovim accom. Nisam ja neki „hacker“ da provaljujem passworde i slicno. Drugo je, sto on bez dozvole ulazi na tudje accove (moj) i duela se protiv drugim osoba bez icijeg dopustenja.Venomus, hvala puno, snimao te lik i stavio u movie, retardirano si igrao.

Drugo,
Mene tvoja perspektiva uopce ne zanima, jer nisi na mom nivou. Znas li nesto drugo radit osim psovat Boga? (GZ, poznat si po tome!) Ovdje si malouman samo ti, jer ja ni u jednom postu nisam tebe izazivao, niti pokazivao neka „muda“ preko neta. Jedini ti ovdje prijetis, a svi dobro znamo da ni ti, ni niko ovdje nece nista uraditi po tom pitanju. Sjecas se mozda prije 2-3 god, dok je jos CS bio in, Extibovog admina na EPNu? Cijela Bosna, ukljucujuci i mene, htjela je da ga bije, tuce, „masakrira“ i sl. I sta je tu bilo? Ne fali mu dlaka s glave. Zato, molim te, nemoj svoje frustracije prosipati ovdje.
Posto vidim da te „ne interesujem“ nemoj odgovarati na svaki moj post, prijeteci i prosipajuci nebuloze.

Hvala, prijatno!
Makz je napisao/la:
rekao* (?)
Mythical bez dvojbe -,-
cokoladni je napisao/la:
rekao* (?)
owned bigtime.

btw zaboravih da odgovorim na temu

svi ljudi koji igraju na orginalu su najbolji playeri wowa , et

-.-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Tarren+Mill&n=Rebellion - he was a true gangsta, the greatest there evah was..

od ostale raje koje postujem i smatram puno iskusnijim i moar skilled

Ajon, Chip, Cultus, Spinax (poznat i kao Cazzard), Zajdar, Tito, Cube sto se tice ljudi s TarrenMill-a ..

Naqu - jedan od jacih retri paladina koje sam imao priliku gledati u akciji ..

Uglavnom, ova tema je poprilicno bezveze, jer postoji dosta ljudi koji su high ranked ali jednostavno ne zele da se eksponiraju .. tako da su ovi nabrojani one za koje mi znamo...

Btw, izvinjavam se svima onima koje sam zaboravio spomenuti, stvarno sam pospan :D

P.S. Ako cete mi postati neke likove sa 1700 - 1800 ratinga i nize, onda se i ja prijavljujem na ovu listu :D
Tentative i jos par njegovih playera shaolin dyoxys tako nekako , Makz i naravno ja Lshadow svi sa Taren Mill-a

btw, Chemical najbolje busta
Chip dao mi 10 golda dobar
Tito dao mi 10 golda dobar
Makz tri vica mu ispricao 50 golda odlican

Postujem XD
svi vi nesto pricajte namik mythical je imao prvi s4 sholdere u bosni drugi rogue na al akir u kombinaciji sa mage i sad ce dobiti titulu gladiatora ko moze bolje nek se javi ima preko 2220 rating 2v2
KASTEER je napisao/la:
svi vi nesto pricajte namik mythical je imao prvi s4 sholdere u bosni drugi rogue na al akir u kombinaciji sa mage i sad ce dobiti titulu gladiatora ko moze bolje nek se javi ima preko 2220 rating 2v2
uvijek ima likova koji imaju higher rating nego on nego ni ALLAH ne zna za njih , tako ni vi , zato tisina

@tentative : kao sto je tentative rekao , npr da je ostao rebellion , imao bi 2.4k rating najmanje , on je imao s3 kad mythical nije imao ni s2
Ima ali nijedan lik sto ste vi nabrojali nema :)
Pomirite se da lik owna
bharthas je napisao/la:
Ima ali nijedan lik sto ste vi nabrojali nema :)
Pomirite se da lik owna
vidi ovo , nije arena skill zapamtite to zauvijek , kao u mojoj galeriji kad sam ubio pve roguea i s2 wara? kiteas pillar kao debil i ownas ih? aj to na ravnici 2v1? da nema da kiteas nista okolo? malo sutra , zato arena nije skill niti ce ikad biti, nekima je arena nesto , ima duel za sve da se pokaze
Nasli se prepucavati oko PVE-based MMO-a sa izricito losim gear based PVP-om...
Ipak svaka cast Mythu na onoliko brutala, treba za to i vremena... :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.