Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BIHnet Serveri Ugaseni

759 pregleda · 64 odgovora · otvorena 10.10.2008. u 14:04

E Ovako na zalost znaci BIHnet Serveri Ce biti Ugaseni..
Nece se dizati nikako vise od kako ce Postojat CS :S.. jer imali smo problema sa hakerima... skontanje pw-a citeri nismo mogli vise vodit o tome evidenciju pa smo dosli do saznanja da ga ukinemo znaci da ne postoji !!!...
I meni je zao ali sta je tu je !!!
boTa je napisao/la:
jarane bilo je bolje iskreno al ko ga je upropastio on ga upropastio jer se decko zaljubio ..... prije logosoft je karina bio uvjek i svi ostali ser jer su bolji igraci svi igrali uvjek na bihnetovim serverima al najeveca je greska bila sto je server prebacen na steam svako prica da se i ostali prebace na steam al koja korist ono je zalosno kad god udjem u cs pogledam na server nikad jos nikoga nisam vidio na serveru neko ko ima vremena za servere i ko se razumije trebao bi se pobrinuti i oko zastite i svega ovako roni neama vremena i nemoze lik da stigne svoje obaveze da odradi kamoli da nama udovolji cs ...... zalosno sto se ovo dogadja nista vise
da se mene pita ja bi osobno pogasio sve servere u bih, bolje da nema csa nikako nego da ga ima ovakog
RIP Bihnetu

Eo dosta raje je preslo na ovaj server

212.200.163.179:20000
Netreba se samo sekirati... Servera je bilo uvijek i bit ce Global dobro napreduje vrlo lahko ce postati drugi bihnet ako nije i vec
Da vam hoce sve servere ukinut je***i vas oni.Idi sta guzzi.Idi kakvu koku na fuku izvedi i ako joj ga nemozes umocit bar osjeti mehku zensku kozu pa izdrkaj kasnije 3 puta umjesto sto CS odes igrat
J**o vas counter ba
Pichke su zakon!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.