Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BIHnet Serveri Ugaseni

759 pregleda · 64 odgovora · otvorena 10.10.2008. u 14:04

E Ovako na zalost znaci BIHnet Serveri Ce biti Ugaseni..
Nece se dizati nikako vise od kako ce Postojat CS :S.. jer imali smo problema sa hakerima... skontanje pw-a citeri nismo mogli vise vodit o tome evidenciju pa smo dosli do saznanja da ga ukinemo znaci da ne postoji !!!...
I meni je zao ali sta je tu je !!!
Pa naravno da ce propasti, kad je head admin hmmm ko? TI.. Bolan igram na severu, i 2 chetera, ti nista.. Banujes mene sto psujem... Ne znate ko ljudi admine dodati A svaki tvoj post mi je ono prekrasan, treba mi olovka i papir pa da pravim kombinacije, da mozda skontam sta si htio reci...

Post dobio aplauz od FataL

KillaOR je napisao/la:
Pa naravno da ce propasti, kad je head admin hmmm ko? TI.. Bolan igram na severu, i 2 chetera, ti nista.. Banujes mene sto psujem... Ne znate ko ljudi admine dodati A svaki tvoj post mi je ono prekrasan, treba mi olovka i papir pa da pravim kombinacije, da mozda skontam sta si htio reci...
Potpisujem svaka cast nek si reko

Edit: de i meni aplauz jer sam potpiso
E ovo stvarno nisam vidio EVOJ moj brat 3 Osnovne kaze ko je ovaj tekst pisao Ja reko ma stariji momak kaze moj brat gori je od mene !!!! Destiny brate iskreno ko brat ti kazem skoluj se xD
KillaOR je napisao/la:
To nedaj se i reci mu kako je nepismen xD i da je neko djete xD

ps

Fatal -> daj i meni Alpauz vS samar (obavezno)
Ne znam zasto mi niko nije prihvatio ovo kad sam slao za sliku dana
Ovo je inache deckov odgovor nakon mog odgovora na temu o BIHnet ligi za koju sam rekao ne da nece uspeti nego se nece ni pokrenuti, izgleda sam bio upravu xD

Pa kako nece propasti vi banujete beze ljude koji psuju boga, tu se netrebate mjesat, to je njegova stvar sto psuje. Ha ja. On ce ispastat zbog toga a ne ti... A citere zanemarite normala.... I tako server propada, admin dodje u 6 dana jednom na server, niko nece da igra gdje su citeri, i ja prvi neigram. Iskreno- zao mi je da je takav server propao al sta ces dadnete admina neozbiljnim ljudimo koji banuje koga hoce, sa razlogom i bez razloga to je njemu nebitno....ipak bio je server nekad dobar. Al et ima jos servera... gl
Zasto nema BIHnet servera? Ko je kriv?

Odgovor je : Roni ( il kako se vech zove taj sto radi u telekomu )

Zalosno al istinito

Niste imali problema sa hackerima,niste znali staviti zastitu na server,znaci adekvatnu zastitu,ne neki fush..

Da je Igor imao kontrolu u svojim rukama , sve bi bilo drugachije ..

Do ovog je moralo doci prije ili kasnije...
btw pusti se ti vodjenja servera idi uci bosanski...
DiNozzo je napisao/la:
Do ovog je moralo doci prije ili kasnije...
btw pusti se ti vodjenja servera idi uci bosanski...
Slusaj reto ....
neam vremena da gledam gdje stavljam tacku zarez odvajanje itd ne javalja se xeon oces i na cod da ti ukinem admina Pitaj se zapravo ko sam i sta sam !!!!
Pa pricaj onda dal sam dijete !
BIHnet prop'o kad nas je većina izgubila admine realno
zalosno al istinito.....trebalo je ozbiljnije pristupit ovom "poslu" vratiti bihnet kao sto je bio...ali....
Moglo bi se reci da mi je i drago. Razlog? To cu ostaviti za sebe.

Rekao sam vam, prodavanje admina ce vam se kad tad obit o glavu, i bio sam upravu.

Btw, Bihnet bi trebao postaviti pismenijeg admina na server, ako se ne ukine.
Haj sad svi ponovite da ne zna pisati
LOL

On je ( kako sam dosad cuo ) digao te servere, dao sanse da ugledaju nasu bih cs " scenu ".
Kad je 1. put pusten u rad, uvijek su bili puni..
Zato djecice mala gtfo samo spamate ne znas pisati ne znas ovo ne znas ono.. a da je igranja svi bi ste to htjeli

---- RIP ---- BIHNET

a od tog hakanja, lol
no action without protection XD... et sad without protection - nema bihnet cs servera

pozz
BlackSheepXD je napisao/la:
da niste naplacivali admine ko debili nekakvi , da ste podjelili ozbiljnijim igracima a ne djeci je****j! NEKA TAKO TREBA! da je rev bio nebi bilo ovoga
nemoj da ti psujem preko ga..... debilu imo sam poruku na mob gdje je REV TRAZIO DA MU POSALJEM 30 KM KREDITA DA DOBIJEM ADMINA IGRAM CS OD KAD NISI ZNAO DA TV POSTOJI ZATO NE SPAMAJ
nek mu je lahka zemlja !!

ma dignite samo 1 steam server i eto
pa ko hoce neka igr tu...nece vam biti tu zezancija
boTa je napisao/la:
nemoj da ti psujem preko ga..... debilu imo sam poruku na mob gdje je REV TRAZIO DA MU POSALJEM 30 KM KREDITA DA DOBIJEM ADMINA IGRAM CS OD KAD NISI ZNAO DA TV POSTOJI ZATO NE SPAMAJ
csa od 2000 igram ,imam dokaze za to...nije bitno jeli on trazio , al sada reci da nije bolje bilo dok je on bio glavni??? aj reci to pa se ubij...
BlackSheepXD je napisao/la:
csa od 2000 igram ,imam dokaze za to...nije bitno jeli on trazio , al sada reci da nije bolje bilo dok je on bio glavni??? aj reci to pa se ubij...
jarane bilo je bolje iskreno al ko ga je upropastio on ga upropastio jer se decko zaljubio ..... prije logosoft je karina bio uvjek i svi ostali ser jer su bolji igraci svi igrali uvjek na bihnetovim serverima al najeveca je greska bila sto je server prebacen na steam svako prica da se i ostali prebace na steam al koja korist ono je zalosno kad god udjem u cs pogledam na server nikad jos nikoga nisam vidio na serveru neko ko ima vremena za servere i ko se razumije trebao bi se pobrinuti i oko zastite i svega ovako roni neama vremena i nemoze lik da stigne svoje obaveze da odradi kamoli da nama udovolji cs ...... zalosno sto se ovo dogadja nista vise

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.