Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.BA BUG

122 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.10.2008. u 11:54

Eh ovako prvo da kazem pozz svima. Molim admine koji su odgovorni za bugove da mi poprave BUG sa bobama
Ovako znaci
2 puta sam pomogao jednom sam trebao dobit 25, a drugi put 40 boba i dobio sam jos dva aplauza.
Eh sada ja imam 65 boba dok bi trebao imati 85.
Nije mi do boba ali molim admina da mi taj BUG popravi/rijesi ga se.
nije bug

nego se oduzima odredjeni broj bodova za pokretanje teme
Vidi.... Kad neko daje bodove fino pise:
bodova za pomoc [ imas 755 bodova - potrebno minimalno 15 (10 za postavljanje i min. 5 za nagradu
Znaci ako ja sad postavim da dajem 100 bodova, ti ustvari dobijes 90, jer ide 10 bodova za postavljanje teme...
Sto se tice aplauza... Za aplauz ne dobijes nista... Ja sam do sada(od pocetka novog g.ba)dobio desetak aplauza i nisam dobio niti jedan bod

uGl. Dobio si onoliko bodova koloiko si trebao dobiti... Da je to ikakav bug vjeruj mi da bi ga do sada vec rijesili

Respect "toshe"
RzA je napisao/la:
nije bug

nego se oduzima odredjeni broj bodova za pokretanje teme
AHA OK
Ako je tako THX ti sto si mi rekao
Rammo je napisao/la:
bodova za pomoc [ imas 755 bodova - potrebno minimalno 15 (10 za postavljanje i min. 5 za nagradu
Znaci ako ja sad postavim da dajem 100 bodova, ti ustvari dobijes 90, jer ide 10 bodova za postavljanje teme...
Sto se tice aplauza... Za aplauz ne dobijes nista... Ja sam do sada(od pocetka novog g.ba)dobio desetak aplauza i nisam dobio niti jedan bod :(

uGl. Dobio si onoliko bodova koloiko si trebao dobiti... Da je to ikakav bug vjeruj mi da bi ga do sada vec rijesili :D

Respect "toshe"
Ja dobio 10 za aplauz :S
toshe je napisao/la:
da tebi nije do bodowa nebi pravio temu :/
Ej necu da se svadjam jer nisam dosao na ovaj FORUM da se svadjam vec da upoznam raje i da saznam ness vise o gaming-u.
Rammo je napisao/la:
Sto se tice aplauza... Za aplauz ne dobijes nista... Ja sam do sada(od pocetka novog g.ba)dobio desetak aplauza i nisam dobio niti jedan bod

uGl. Dobio si onoliko bodova koloiko si trebao dobiti... Da je to ikakav bug vjeruj mi da bi ga do sada vec rijesili

Respect "toshe"
šutni se XD

mora,kad te raja i šamara

ja dobio 2 aplauza imam onih 20 bodova i slađi su mi neg' svih tvojih 700
Vato je napisao/la:
Ja dobio 10 za aplauz :S
Citiram.
Za bugove su inace zaduzeni ash i FaTaL.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.