Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba SHOP

173 pregleda · 10 odgovora · otvorena 02.10.2008. u 16:18

Kako sam ja procitao da na gamersu ima neki shoop za acc-dodatke :
Šta su bodovi i kako ih dobiti ?
GAMERS.ba ima jedinstven sistem bodovanja korisnika, omogućujući im stalnu želju za gradnjom accounta i natjecanjem sa ostalim članovima. Postoji bezbroj načina na koje možete doći do bodova, pisanjem vijesti, recenzija, pomažući drugim članovima, itd. Ono što je bodove do sada činilo jedinstvenim jeste i G.ba shop u kojem se može kupiti kojekakve dodatke za vaš account.

Gdje se nalazi taj G.ba Shop ??
svi koji znaju neka mi objasne ??
e moj ti, nema se on gjde nalaziti. Nije jos uradjen, bit ce bit ce ..znas ona serija
Pa g.ba shop je prije postojao, al ja mislim da je sada u izradi jer se web potpuno modifikovan. A inace nije lose da postoje ovi bodovi, cisto orijentalno xD
to je secret shop koji se nalazi na admin ajlandu
Pu banova cu ove Moderatore :D
sto onda pisu da ima G.ba shoop :( ja se ponadao da kupim sebi kontoma da imam u steku da vadim iz CD-a a ono prije bio !
Necu bolje neka naprave Market da mogu kupovati abd djeci kada ih budem imao preko neta igracke ( E MOZETE NAPRAVTII APARAT ZA COMP I UZIVOO A ?? ) ... kkkk xd
Saevus je napisao/la:
Pu banova cu ove Moderatore 
sto onda pisu da ima G.ba shoop  ja se ponadao da kupim sebi kontoma da imam u steku da vadim iz CD-a a ono prije bio !
Necu bolje neka naprave Market da mogu kupovati abd djeci kada ih budem imao preko neta igracke ( E MOZETE NAPRAVTII APARAT ZA COMP I UZIVOO A ?? ) ... kkkk xd
nije ti to takav shop , nemos nista dobit , mozes kupit bold itd , mozes kupit galeriju , mozes kupist skin itd 
Ih :D ja misliOO mozes kupovati Sira , kajmaka itd ... XD salim se ... VALJDA CE I TO NEKADA BITI
Saevus je napisao/la:
Ih  ja misliOO mozes kupovati Sira , kajmaka itd ... XD salim se ... VALJDA CE I TO NEKADA BITI
OMG :S

[ samar me ]

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jao blente XD
Saevus je napisao/la:
Ih  ja misliOO mozes kupovati Sira , kajmaka itd ... XD salim se ... VALJDA CE I TO NEKADA BITI
To se zove pijaca. ^^
Saevus je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAH AH AH HWH DAWHD H!H"$H HAHAHWH AHD WHEH !H!H HAH AHAHAH A

jesi simpatican ?
gamers.ba jes jos u Beta fazi i doradzuje se biti ce polako nemoze nista preko reda .

Btw: 400-ti post

Post dobio aplauz od Schulz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.