Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dota problem

128 pregleda · 8 odgovora · otvorena 19.09.2008. u 23:17

igram dote,vec neko vrijeme ,preko garene,i naso sam na netu neke strategije,al nemam para,i svak kupuje iteme, a ja ostanem bez itema i stedim,kako pise u strategiji,i kad kupim iteme,igra bude gotova :(:S
moze li mi neko objasnit sta i kako, i koji je agility itd...
last hit creepove
nemoj da te ubijaju
reci miss svojoj ekipi i trazi od njih da kazu tebi tako da bi mogli gankanje izbjec' i feedanje protivnickog heroja.
Igras duze vrijeme?

Koliko, mjesec, dva il cak i manje?

radi last hit, da imas vise para, nemoj autoattackat

Ako si mal lvl na gareni (do lvl5) reci, da ti nesto posaljem

A imat ces i malo para ako te cesto ubijaju, naravno.
VioleN je napisao/la:
Igras duze vrijeme?

Koliko, mjesec, dva il cak i manje?

radi last hit, da imas vise para, nemoj autoattackat :d

Ako si mal lvl na gareni (do lvl5) reci, da ti nesto posaljem :d

A imat ces i malo para ako te cesto ubijaju, naravno.
igro sam dote kad je nastava zavrsila ( igro oko 15 dana ) sad ponovno poceo
lvl 2 sam na gareni
mozes me savjetovat o itemima ,jer sam newb
aallmmiirr je napisao/la:
igro sam dote kad je nastava zavrsila ( igro oko 15 dana ) sad ponovno poceo
lvl 2 sam na gareni
mozes me savjetovat o itemima ,jer sam newb
NEMORES tako pitat o itemima jer je svakom heroju drugaciji build sve ovisi od protivnickih heroja i heroja u tvom teamu ... ovo ja pricam za pub pa nemoj da neko sere ne igra se tako na mecevima bogavam'
Bratam jarane, pojma neam o cemu pricate ... Ok, frost tebe sam razumio .. al ovi ... Kaze ovaj : moze li mi neko objasnit sta i kako, i koji je agility itd... STA BOLAN KOJI JE AGILITY ??????? joj jesam se slatko ismijao ...

Eh sad da ne bi bilo da spammam, mogu ti svi pricati kolko hoce kako ces igrat i sta ces ... Al poslusaj me, igraj sam ... Naucit ces vremenom sam kako igrat i koji su najbolji buildovi, s kojim herojima najbolje igras i koji buildovi im odg ... itd ... Kiss
mah ... najbolje ti je ako imas nekog jarana pa da ti osnovno nesto pokaze.. eo ti stranica www.dotastrategy.com imas tu eto koje iteme herojima i svasta nesto sto bi ti moglo pomoci ... skini ai mapu probaj sa botovima malo.. vidjet sta koji heroj radi spelovve itd...
WildboyPure je napisao/la:
NEMORES tako pitat o itemima jer je svakom heroju drugaciji build sve ovisi od protivnickih heroja i heroja u tvom teamu ... ovo ja pricam za pub pa nemoj da neko sere ne igra se tako na mecevima bogavam'
bravo lorde jos si ludji kako si se vratio iz bolnice hahaha
ovo nije los sajt za noobove u doti
http://forums.dota-allstars.com/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.