Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dota problem kod kreiranja

90 pregleda · 5 odgovora · otvorena 23.11.2008. u 10:13

Trazio sam takav problem jel netko imao i nisam nasao.

Instalirao wc3 i wc3 TFT skinem s www.getdota.com dotu i idem kreirati mapu, odem na create izaberem dotu i on me izbaci u onaj multiplayer, tj local area network, i nikako mi nece kreirati dotu, do cega je to. jel mozda zato sto sam krekirao ili? treba mi wc3 TFT samo da ga igram u lanu.
jesi instal sve patcheve ?? 1.20 i 1.21 ja mislim ?
N3sTabilaN je napisao/la:
jesi instal sve patcheve ?? 1.20 i 1.21 ja mislim ?
da, 1.21...al mozda sam krivi, moze link na pm

EDIT: skidam sad 1.22 full, samo zanima me zasto mi nece kreirati tu mapu, da nije nesta do krekiranja ili tako nesta, znam da se prije trebalo nesta mountat s daemon toolsom

@2: cini se da je bilo do patcha evo sad sam uspio kreirat i moze se igrati u lanu. Nestabilan hvala. Lock temu
SySteM_eRrOr je napisao/la:
da, 1.21...al mozda sam krivi, moze link na pm

EDIT: skidam sad 1.22 full, samo zanima me zasto mi nece kreirati tu mapu, da nije nesta do krekiranja ili tako nesta, znam da se prije trebalo nesta mountat s daemon toolsom

@2: cini se da je bilo do patcha evo sad sam uspio kreirat i moze se igrati u lanu. Nestabilan hvala. Lock temu
e ja sam to davno igro jaro imas na eurobattle.net ja mislim ide sajt vidi ak ima nekih novih patcheva ja mislim da ima 1.22

edit: jes evo imas na eurobattle.net ta patch novi samo klikni na ono instaler ja misli da se trebas egat da bi skino uglavnom tu imas

edit2: pa nece zato jer si skino dotu za ovaj 1.22 patch kontash da si skion stariju verziju moglo bi
Do patcha ti je to 100%, jer stari patch ne podrzava ove zadnje verzije mape.
nisi trebao patchovati :S sad ponovo sve ... il skini ono da rastavis peceve

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.