Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mobilni uredjaj ?

212 pregleda · 11 odgovora · otvorena 19.09.2008. u 21:58

Pogledajte sliku i recite mi kako da napravim ovo sebi , al ovo meni stoji ovako citav dan/noc i kad lik udje normalno na msn ja ga pitam kako to uradis , on nece da kaze , al kaze da je njemu sve ugaseno , al nama tako pokaziva , plz , recite kako da sebi namjestim ovo :

1. Moras imati jednu stvarcicu koja se zove mobitel
2. Moras imati program koji se zove mig33
3. Najvaznije.. Moras imati konekciju na internet
I to bi bilo to

btw. neki ljudi imaju puno para xD

@ Ja samo kazem sta je imam

@SheytaNell: Ja spammam TI imas preko 1000 postova Ja jedva u 5 dana napisem 3-4 posta
Rammo je napisao/la:
1. Moras imati jednu stvarcicu koja se zove mobitel :D
I to bi bilo to :D

@ Ja samo kazem sta je imam :D

@SheytaNell: Ja spammam??? TI imas preko 1000 postova :D Ja jedva u 5 dana napisem 3-4 posta :D
Ma znam to , al nemoguce da lik ima toliko kredita, da 3 mjeseca bude online dan i noc ..
Rammo je napisao/la:
I to bi bilo to

@SheytaNell: Ja spammam TI imas preko 1000 postova Ja jedva u 5 dana napisem 3-4 posta
Isfuro si se do jaja tebra............
uopste ti netreba mig33.....

to moze nastimat svaki mobitel ima neku opciju na sebi al neznam kako tacno to na mobitelu odes internet podesavanja i tamo nekako napravis.........a sto to ovaj lupa nemoj slusaat
Rammo je napisao/la:
I to bi bilo to

jojj ramo kako spamas nenormalno ,meni je jedan lik objasnio ,znaci
1.to stoji samo radi fazona
2.tada nisi ONLINE
3.to se vako ide

nick>options>phone i onda stavis kvaku na nesh show me

i netreba ti mig :S

edit: e neznam onda svijum' koji vi msn koristite meni je 9.0 uradio update i samo normalno ovo namjestim : $
SheytaNell je napisao/la:
2.tada nisi ONLINE
3.to se vako ide

edit: e neznam onda svijum' koji vi msn koristite meni je 9.0 uradio update i samo normalno ovo namjestim : $
Mos mi malo objasnit , jel to radim dok sam normalno na msnu ili ? i nema kod mene na msnu da pise " mobile " ..
SheytaNell je napisao/la:
2.tada nisi ONLINE
3.to se vako ide

moze i to, a meni je to podeseno kada sam instalirao MSG Plus live, znaci samo install msg plus live (ili discovery ne znam tacno)i ako ti ne bude toga, cackaj nest' =)

meni je tako na starom msn-u od kojeg sam pw zaboravio pa i sada tako stoji ^^
Preko discoverya stavi da bude kao na mobitelu, koliko ja znam to je prije moglo ?
Da pojasnim za levate.

Imam ja to podeseno. To samo stoji bezveze kao ikona. Nema nikakve veze sa tvojim mobitelom nit' ti ide lova nit ti stizu poruke kad ti neko pise itd... samo umjesto offline stoji ta ikona.

ek0 je napisao/la:
Da pojasnim za levate.

Imam ja to podeseno. To samo stoji bezveze kao ikona. Nema nikakve veze sa tvojim mobitelom nit' ti ide lova nit ti stizu poruke kad ti neko pise itd... samo umjesto offline stoji ta ikona.

Pa de plz objasni kako to uradis ..
AdoS je napisao/la:
Pa de plz objasni kako to uradis ..
To sam ja imao na starom mail mislim ... to si mogo namudat tako sto odes na www.hotmail.com i tamo cackas nesto zaboravio sam sad kako i staa al se sjecam da sam pokusao to napravit na novi mail i nisam mogao jer su ukinuli too ili nesto nije bilo u redu u vrijeme kad sam pokusavao pravit ... uglavnom to ti je bezze samo stoji ta ikona mobile kotnas... i kad ti neko nesto pise a ti off kad udjes na msn dodje ti sve sta su ti pisalii .. nista specijalno ..
ek0 je napisao/la:
Da pojasnim za levate.

De mi na pm objasni kako to uradis ..

hvala unaprijed

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.