Pitanje
Zaključana Riješeno
100 bodova
Best workplace -pobjednik
554 pregleda · 26 odgovora · otvorena 18.09.2008. u 21:53
Fakat je najbolji workplace
bullets je napisao/la:
hvala :$
ma nisi trebo al eto
ma nisi trebo al eto
Har1s je napisao/la:
Molim admina da ovakvi postovi budu osamareni
Post dobio šamar od SkY
Treba se ovo fino organizovati i da se stavi tema u zanimljive i neka to traje nekoliko dana i kasnije se postavi anketa za glasanje i pobjednik dobija nesto beze 

edinowskii je napisao/la:
Treba se ovo fino organizovati i da se stavi tema u zanimljive i neka to traje nekoliko dana i kasnije se postavi anketa za glasanje i pobjednik dobija nesto beze 

Har1s je napisao/la:
Vidi qme,imao sam i tu ideju ali ovo je uradjeno "na brzinu" i imao sam u vidu i to npr. da prvo mjesto dobije steam,drugo rs acc a trece "sarenu lazu"
(L)
Har1s je napisao/la:
Vidi qme,imao sam i tu ideju ali ovo je uradjeno "na brzinu" i imao sam u vidu i to npr. da prvo mjesto dobije steam,drugo rs acc a trece "sarenu lazu"
jak mu wrk place, i moj je slica
Zahvalio bih se svima koji su glas dali zabku.....Mislim da sam ja trebao pobjediti....al posto je vecina clanova na ovom portalu korumpirana, i ovo ocigledna namjestaljka, napustam ovaj sait !!!! pozdrav zabko -.-
zabko je napisao/la:
Zahvalio bih se svima koji su glas dali zabku.....Mislim da sam ja trebao pobjediti....al posto je vecina clanova na ovom portalu korumpirana, i ovo ocigledna namjestaljka, napustam ovaj sait !!!! pozdrav zabko -.-
Ocam najjaci desk imas...

Koliko si platio podlogu? :$
spY je napisao/la:
AHAHAHA

sve je to fino ....al nisu svi poslali svoje kompove ....trebalo je izvlacenje malo duze trajat jer na portalu sigurno ima jos dobih kompova .... koji bi se kandodiovali ....
Evo sad me sleek zvao, rekao je da meni das bodove, sutra cemo se ja i on dogoviriti oko toga.
BTW: najbolji workplace imaju morpheus i cannabis, mozete vidjeti sami
BTW: najbolji workplace imaju morpheus i cannabis, mozete vidjeti sami
Cloud je napisao/la:
Fakat je najbolji workplace
al eto
evo me 
hvala svima koji su glasali, i hvala tebi Harise
cestitke i ostalima, zaista jaka konkurencija..

hvala svima koji su glasali, i hvala tebi Harise

cestitke i ostalima, zaista jaka konkurencija..
Cestitam sleek
zabko je napisao/la:
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.