Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 100 bodova

Best workplace -pobjednik

554 pregleda · 26 odgovora · otvorena 18.09.2008. u 21:53

Evo kao sto sam i obecao dati 100 bodova pobjedniku.U ovom trenutku najvise glasova ima Zerin (slEEK) i ovom prilikom mu cestitam na NAJBOLJEM WORKPLACE-U NA GAMERS.BA

Evo i slika da ne bude ja nesto "sredjivao"

Molim slEEk-a da se javi na temu kako bi mu mogao dati "nagradu"
Fakat je najbolji workplace
bullets je napisao/la:
hvala :$

ma nisi trebo al eto
Molim admina da ovakvi postovi budu osamareni
Har1s je napisao/la:
Molim admina da ovakvi postovi budu osamareni
Molim admina da ovakom momku j**u Mater i + osamareni

Post dobio šamar od SkY

Mogu ja za sleeka ? :D

Post dobio šamar od Vilenjak

Treba se ovo fino organizovati i da se stavi tema u zanimljive i neka to traje nekoliko dana i kasnije se postavi anketa za glasanje i pobjednik dobija nesto beze
edinowskii je napisao/la:
Treba se ovo fino organizovati i da se stavi tema u zanimljive i neka to traje nekoliko dana i kasnije se postavi anketa za glasanje i pobjednik dobija nesto beze
Vidi qme,imao sam i tu ideju ali ovo je uradjeno "na brzinu" i imao sam u vidu i to npr. da prvo mjesto dobije steam,drugo rs acc a trece "sarenu lazu"
Har1s je napisao/la:
Vidi qme,imao sam i tu ideju ali ovo je uradjeno "na brzinu" i imao sam u vidu i to npr. da prvo mjesto dobije steam,drugo rs acc a trece "sarenu lazu" :D
Mogu ja za sleeka i steam uzet ' .... u cemu je problem :D (L)
Har1s je napisao/la:
Vidi qme,imao sam i tu ideju ali ovo je uradjeno "na brzinu" i imao sam u vidu i to npr. da prvo mjesto dobije steam,drugo rs acc a trece "sarenu lazu"
Ali da budu svi obavjesteni !
;)jak mu wrk place, i moj je slica :D
Zahvalio bih se svima koji su glas dali zabku.....Mislim da sam ja trebao pobjediti....al posto je vecina clanova na ovom portalu korumpirana, i ovo ocigledna namjestaljka, napustam ovaj sait !!!! pozdrav zabko -.-
zabko je napisao/la:
Zahvalio bih se svima koji su glas dali zabku.....Mislim da sam ja trebao pobjediti....al posto je vecina clanova na ovom portalu korumpirana, i ovo ocigledna namjestaljka, napustam ovaj sait !!!! pozdrav zabko -.-
AHAHAHA

Ocam najjaci desk imas...

Koliko si platio podlogu? :$
spY je napisao/la:
AHAHAHA

Ocam najjaci desk imas...

Koliko si platio podlogu? :$
Platio ? To je ona sveska sto dobijes kad kompjuter kupis...unutra stoji racun i garancija...to mi srecu donosi kad igram !
sve je to fino ....al nisu svi poslali svoje kompove ....trebalo je izvlacenje malo duze trajat jer na portalu sigurno ima jos dobih kompova .... koji bi se kandodiovali ....
Evo sad me sleek zvao, rekao je da meni das bodove, sutra cemo se ja i on dogoviriti oko toga.

BTW: najbolji workplace imaju morpheus i cannabis, mozete vidjeti sami
Cloud je napisao/la:
Fakat je najbolji workplace
ja nisam vidio temu da upload svoj , kome god sam poslo sliko reko je "joj jest ti spica".

al eto
Rješenje
evo me :D
hvala svima koji su glasali, i hvala tebi Harise ;)
cestitke i ostalima, zaista jaka konkurencija..
Cestitam sleek
zabko je napisao/la:
Ja sam glasao za tebe,vjerujesh li

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.