Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

counter strike fps problem ?

409 pregleda · 14 odgovora · otvorena 17.09.2008. u 23:23

fps mi je bio na pocetku uvijek 100 i onda vremenom bi opadao,mislim trebalio je 1 runda da opadne i vise ne bi nikako rastao vec max bio 60fps...

sve sam kontao da je do grafe...eh odem ja danas kupim grafu ati radeon hd 3850 512 mb 235 km i sve ja to napravio kada isti problem,jos sam iskljucio fps...ne da je onoliko lose koliko prije ali opet fps pada i do 40 i dize se na 100? zna li iko u cemu je problem i do cega bi moglo bit?
Rješenje
jarane otvori comp. i onaj ventilator gdje ti je procesor, uzems kist i fen i fino ocistis. fps ce biti 100 garantujem!
stavi vertical sync off i na konzoli ukucaj max_fps 101

isključi u grafičkoj vsync..

podesi i ovo tamo:

-Image Setting: Performance
-Anti aliasing: Off
-Anisotropic Filtering: Off
-Texture Sharpening: Off

Probaj i sa Fatalovim configom

http://rapidshare.com/files/140246221/FataL_s_Config.zip
dobro ti je ovaj gore napiso probaj s FataL config

i meni se to prije desavalo al sam stavio fatal config i radi .....al mozda nije isti problem ....
fps_max 999
developer 1
fps_maxmodem 999

probaj s ovim
sc00pex je napisao/la:
dobro ti je ovaj gore napiso probaj s FataL config

i meni se to prije desavalo al sam stavio fatal config i radi .....al mozda nije isti problem ....
fps_max 999
developer 1
fps_maxmodem 999

probaj s ovim
ja kad instal fatal cfg kanter stopa nenormalno ping stoja
onda kucaj

cl_upderate 40
cl_cmdrate 40
rate 8800

mora pomoc !!!
Bola uzmi neki drugi net u mene je X-net nemice se vise od 20-30 Ping + uzmi dobar komp i nece ti nikako stopat pozz
a nemozes neku kantu od kompa i ocekivas da ti nestopa :)
ma ti samo trebas da otvoris CPJ i da je fino ocistis,narocito kuler jer je vecinom do njega ?
sLLayeer je napisao/la:
jarane otvori comp. i onaj ventilator gdje ti je procesor, uzems kist i fen i fino ocistis. fps ce biti 100 garantujem!
fen / usisivac pravi veliki elektricitet i procesor vrlo lahko pregori nakon toga kad upalis pc.
sLLayeer je napisao/la:
ja mislio ti se zezas 

al hajd... ja svake sedmice ocistim unutra. meni je pomoglo vsync off oddma zapucalo na 100+ 
ima li taj vsync na grafi ati radeon x1650 series pro ???
[email uklonjen]
Buy yassa's equipment : razer mantis,mx518,
sony earphones etc. JEFTINO!
sLLayeer je napisao/la:
imas u gradu kremu za ventilator odmah ti se vrati fps na 100 isto ko i mene eto probaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.