Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

windows vista

137 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.09.2008. u 18:30

eh ovako imam 1GB rama 1.8 amd sempron 3200+ graficka ati radeon 9600 pro club 3d interesuje me bil mogo dic windows vistu i koju ako bih mogao naravno normalno da radi
Ja bih ostao na XP.

Jer Vista 'jede' previše RAM memorije. :$
Da iskljucis sve efekte mogao bi na 1gb rama , a ako hoces da ti sa svim efektima radi ^^ Treba ti 2GB rama =)
ja kako znam 2 GB je potrebno za normalan rad viste , ...

nemoj vistu , ja je imao i nevalja , nemozes se snaci nikako , imao nekih problema sa csom i nisam uspio napraviti i fino se vratim na xp
Xp owna vama zato sto nista ne znate radit osim igrica igrat, Vista da nije bolja ne bi sve velike firme i svi ozbiljniji useri presli na nju. Komplikovanija je za snac se ali ima nekih opcija koje puno olaksavaju rad za razliku od XPa, jedino za Vistu sto ne valja je office 2007, to su bas zakomplikovali bez veze. Sto se tice rada Viste, 2GB RAMa je normala da radi ali moj savjet je vise RAMa da se ne mora bootat po 2 min. Samo sa tvojim konfigom slabo ce to ici, je**a nadji na google minimal konf za Vistu, ima nekad od mene tema na www.nvidia.com je postojao kao tester da li ti racunar moze da podrzi Vistu.
ja koristim windows vistu x64 i imam 4 gb rama i vista mi radi odlicno,cs,sve moze,znaci nemam problema sa vistom
pitam za sebe posto mi je xp vise dosadio
a i znam se snalazit a ovi botovi sto igraju samo Cs po cjeli dan nish drugo neznaju nije moj problem dakle pitao sma bil mi vista stopalla
ja imam vistu i 4GB rama...vista mi konstantno vuce najmanje 1GB rama meni to nije problem, al tebe bi vec zajebavala:S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.