Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 15 bodova

ATI hd 2600 agp OpenGl- problem sa cs-om

162 pregleda · 14 odgovora · otvorena 13.09.2008. u 20:25

imam ovu Grafu ali nemogu igrati cs-a na opengl-u kad pokrenem bude mi na softweru i izbaci mi neki problem kad vratim ... pokusavo sam u postavkama graficke i stimo opengl ali nista .... vidio sam da ima slicna tema ali s nvidiinom grafom. isti problem ko u mene . Ako ko ima nesto pametno bujrum
driveri ?
iNstaliraj drajvere Allaha ti
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
i klikni
Catalyst Software Suite

davno mcill postavio temu i rekli su da ce onaj ko bude trazio drivere biti banovan
http://www.gamers.ba/forum/7/28420/ati-nvidia-driveri-download/
Moze li mi ko objasniti kakva je razlika izmedju opengl i software (ako je software)

fps veci?

Edit: aha....hvala ti....da stavim na opengl
babe imam Drivere nisam toliko malouman 8.8 skino i mogu ostale igre ...
4rm4n1 je napisao/la:
Moze li mi ko objasniti kakva je razlika izmedju opengl i software (ako je software)

fps veci?

nisam skroz siguran ali mislim da je fps veci i npr kod software ne mozes prebaciti u desnu ruku,losija grafika,veci lag na software(koliko se sjecam jer sam imao isti problem)
4rm4n1 je napisao/la:

fps veci?

100 posto ti je bolje na opengl ... igro bi na softweru da je bolje nebi ni trazio ....
Ah, opste poznata cinjenica da AGP verzija te grafe ima velikih problema s driverima... tako da ti ostaje da se igras s vise verzija, poskidaj s neta, mijenjaj i isprobavaj dok ne proradi kako treba...
imam instalirane najnovije drivere 8.8 ali opet nece , reinstaliro sam cs ali isti mi Q opet. ostale igre normala sve .
e dečko moj... meni se ćini da imaš isti problem ko jedan iz našeg klana koji sad ne može igrat

dali ti izbaci iz csa nakon jedno 2min igranja sa nekom porukom da ti fali nešta?

ako je to šta mislim onda je "navodno" problem do matične koliko smo sad skužili jer smo mjenjali jedno 4 grafičke i jedno 10 vrsti drivera isprobal i ništa mu neče radit udje u cs.. igra 2min izbaci neki error kao piše da mufali cpu (a fala Bogu ima novi komp sa 3.0GHz), memory (ima 1GB rama) ili agp (e tu najviše smunjamo)

ali još nismo uspijeli riješit ništa oko toga...ak ko zna o čemu je riječ neka se javi bili bi vam veoma zahavli a nadam se da bi dobili aplauz od admina jer na divu nitko nije znao kako dečku komp složit pa smo morali hitno nabavit mu drugi =/
evo imam jednu idejicu....probaj naci ATITool pa je malo forsaj,pa mozda i uhvati gasa malo...pa onda drivere reinstall,restart komp,pa probaj...to je kod mene bilo,al doduse rijeseno...ak ne mogne,pm me imam jos ideja xD
pokusati sa tim ATItoolom ja se nadam da ce proraditi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.