Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Frozen Throne pomoc

81 pregled · 3 odgovora · otvorena 13.09.2008. u 20:18

Pocnemo mi igrati frozena na lanu i igramo mi tako jedno vrijeme i onda nekog izbaci tj. restartuje se racunar.Mijenjali smo vise patcheva i ulazili u wc3 i o5 nas izbacuje ko zna nek pomaze.hvala
Ja sam imao isti problem na svom racunaru zbog nekog cracka sa virusom. Kako sam uzeo original cd nemam taj problem. Probaj neki drugi crack, ako ti vec nije original
VioleN je napisao/la:
Ja sam imao isti problem na svom racunaru zbog nekog cracka sa virusom. Kako sam uzeo original cd nemam taj problem. Probaj neki drugi crack, ako ti vec nije original :d
ma ne razumijem se ja u to sad nesto puno vec nas stalno izbacuje samo na 1 racunaru original cd key pa mozemo preko neta igrati al isfura me kad me izbaci u pola igre razbio bi racunar
duca je napisao/la:
ma ne razumijem se ja u to sad nesto puno vec nas stalno izbacuje samo na 1 racunaru original cd key pa mozemo preko neta igrati al isfura me kad me izbaci u pola igre razbio bi racunar
Mozda je hardware problem, moze se dogoditi da ti se graficka kartica ili procesor pregriju pa se komp restarta u sri igre, drugi put kad ti ga restarta udi u BIOS i pogledaj temperaturu procesora ili prati temp graficke u Windowsu dok igras.

Ako je do toga ocisti ih.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.