Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Best "MY" Crysis Ever

386 pregleda · 26 odgovora · otvorena 12.09.2008. u 15:52

Ovim Slikama Zelim Pojasniti Da Crysis Nije Samo Igra...
Takodjer Zelim Vam Omoguciti Sto Bolje Igranje Ovog Prvoklasnog FPS-a.Mojom Konfiguracijom Sam Crysis Igrao Na High-u U Xp-u(Pola Igre Je Bilo Nemoguce Igrati)Naravno Konfiguracija Je Bila Tek Sklopljena I Kostala Je Podosta...:)Tada Sam Na Highu Na BenchMarku Imao Average 9 FPS(Tj Prosjecno)Tek Oko Ulazka U Planinu Bilo Je Nemoguce Igrati Igricu...A Prije Toga Islo Je Solidno...Sada Uz Pomoc Nekih Modova(Bogami Podosta)Average FPS Iznosi 18 I Na Xp-u Je Ukljucen Very High...Posebno Mi Je Drag CCC+ Mod I Tweak Uz Kojeg Grafika Ne Djeluje Very High Niti Ultra High Vec Extreme High...(Vjerujte Dolazi Dokaz)...
Posto Sam Skidao Dosta Tih Modova Nisam Uspio Popamtiti Sve Linkove...Pa Stoga Ako Hocete Poslat Cu Vam Ih Preko Msn-a(ako me dodate :))Sve Ukupno Iznosi Oko 20-30 Mb U WinRar-u...Pozz Svima I Sada Uzivajte.....

E Sada Vam Zelim Pokazati Obicni Crysis Bez Ovih Modova Koji Je Na High-u....

sc00pex je napisao/la:
molim nema price ma vi ste glooopi pa crysis je triologija ako ne znas ne pricaj
vala i ti si triologija bash....

izgleda da si od tih samo crysis igrao i nista vishe
skyx je napisao/la:
vala i ti si triologija bash....

izgleda da si od tih samo crysis igrao i nista vishe
ovako da ti obajsnim. triologija -crysis je obicni to je prvi dio triologije . znaci da ima 3 djela i sve je povezano .uskoro izlazi crysis warhead to ce biti drugi dio .........
eh kad predjes sva tri djela onda tek mozes zakljucit ima li crysis pricu kontas ????
sc00pex je napisao/la:
ovako da ti obajsnim. triologija -crysis je obicni to je prvi dio triologije . znaci da ima 3 djela i sve je povezano .uskoro izlazi crysis warhead to ce biti drugi dio .........
eh kad predjes sva tri djela onda tek mozes zakljucit ima li crysis pricu kontas ?
gle gore se radi i pise se o crysisu a ne o ne kakvim warhedovima i slicno.samo CRYSIS nish vishe..
ne zanima me je li to dio triologije,biologije itd..
samo kazem da ovaj ova igra crysis nije zanimljiva
to je moj misljenje ...cuz ne citiraj me
skyx je napisao/la:
gle gore se radi i pise se o crysisu a ne o ne kakvim warhedovima i slicno.samo CRYSIS nish vishe..
ne zanima me je li to dio triologije,biologije itd..
samo kazem da ovaj ova igra crysis nije zanimljiva
to je moj misljenje ...cuz ne citiraj me
kako ne kontas
to je kao da igras jednu igricu na 3 dvd-a XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.