Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Best "MY" Crysis Ever

386 pregleda · 26 odgovora · otvorena 12.09.2008. u 15:52

Ovim Slikama Zelim Pojasniti Da Crysis Nije Samo Igra...
Takodjer Zelim Vam Omoguciti Sto Bolje Igranje Ovog Prvoklasnog FPS-a.Mojom Konfiguracijom Sam Crysis Igrao Na High-u U Xp-u(Pola Igre Je Bilo Nemoguce Igrati)Naravno Konfiguracija Je Bila Tek Sklopljena I Kostala Je Podosta...:)Tada Sam Na Highu Na BenchMarku Imao Average 9 FPS(Tj Prosjecno)Tek Oko Ulazka U Planinu Bilo Je Nemoguce Igrati Igricu...A Prije Toga Islo Je Solidno...Sada Uz Pomoc Nekih Modova(Bogami Podosta)Average FPS Iznosi 18 I Na Xp-u Je Ukljucen Very High...Posebno Mi Je Drag CCC+ Mod I Tweak Uz Kojeg Grafika Ne Djeluje Very High Niti Ultra High Vec Extreme High...(Vjerujte Dolazi Dokaz)...
Posto Sam Skidao Dosta Tih Modova Nisam Uspio Popamtiti Sve Linkove...Pa Stoga Ako Hocete Poslat Cu Vam Ih Preko Msn-a(ako me dodate :))Sve Ukupno Iznosi Oko 20-30 Mb U WinRar-u...Pozz Svima I Sada Uzivajte.....

E Sada Vam Zelim Pokazati Obicni Crysis Bez Ovih Modova Koji Je Na High-u....

igram na high i radi mi bez ikakvih problem bez modova :S
znas kad sam ja preso crysis sve na all settings very high
1680X1020
ako oces screenshot od zadnje misije reci ...
prelijepa voda uradjena ali bas svaka cast ko je napravio crysis
jacky je napisao/la:
prelijepa voda uradjena ali bas svaka cast ko je napravio crysis
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ciftiNho je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
sta je imam najjachi komentar XD Os se takmicit
Vec nam je svima poznato da je Crysis vizuelno najljepse izvedena igra ikada. Naime, prema mom misljenju Crysis se ne moze sa vecinom konzolaskih hitova kao sto su DMC4, NINJA GAIDEN 2, MGS4 etc... nije sve u grafici.
EDIT : Crysis je mogla biti malo duza, ali necemo zamjeriti
S3phirotH je napisao/la:
Vec nam je svima poznato da je Crysis vizuelno najljepse izvedena igra ikada. Naime, prema mom misljenju Crysis se ne moze sa vecinom konzolaskih hitova kao sto su DMC4, NINJA GAIDEN 2, MGS4 etc... nije sve u grafici.
EDIT : Crysis je mogla biti malo duza, ali necemo zamjeriti :P
to da je kratak prvi dio to je istina ......
ovo sto si govorio ne moze sa konzolskim hitovima jesi to mislio da se on ne moze mjerit s njima ili ? crysis je najuzbudjljivija igrica za koju znam i najzanimljivija ....-
sc00pex je napisao/la:
to da je kratak prvi dio to je istina ......
ovo sto si govorio ne moze sa konzolskim hitovima jesi to mislio da se on ne moze mjerit s njima ili ? crysis je najuzbudjljivija igrica za koju znam i najzanimljivija ....-
Da. Moje objektivno misljenje je da Crysis nema sanse protiv DMC-a i MGS-a niti ce ikada imati ^^
Ne, Crysis nije samo igra, CRYSIS JE JE***A BENCHMARK IGRA. Kakve imam koristi od fine grafike, kad nema price i kad nije igriva?
extibo je napisao/la:
Ne, Crysis nije samo igra, CRYSIS JE JE***A BENCHMARK IGRA. Kakve imam koristi od fine grafike, kad nema price i kad nije igriva?
Upravo tako...
Samo napucano grafikom i prica uvjek ista samo ides po identicnim djelovima otoka...boribg
S3phirotH je napisao/la:
Da. Moje objektivno misljenje je da Crysis nema sanse protiv DMC-a i MGS-a niti ce ikada imati ^^
DMC je odlicna igra imam je na kompu ,,,,,al fazon je sto su protivnici previse slabi ...i moram ponavljat level jer nece da mi se spasi na mjestu gdje save gam uradi m ??? znas li mozda u cemu je problem il tako mora bit ...
sc00pex je napisao/la:
DMC je odlicna igra imam je na kompu ,,,,,al fazon je sto su protivnici previse slabi ...i moram ponavljat level jer nece da mi se spasi na mjestu gdje save gam uradi m znas li mozda u cemu je problem il tako mora bit ...
hmm na kompu...ne znam jer ja sam igrao na XBOX360 a to za save game naravno da moras opet, jer DMC po misijama i koliko se sjecam memorise se samo nesto vaznije sto si presao a protivnici se naravno iznova spawnaju ^^
skyx je napisao/la:
Upravo tako...
Samo napucano grafikom i prica uvjek ista samo ides po identicnim djelovima otoka...boribg
molim nema price ma vi ste glooopi pa crysis je triologija ako ne znas ne pricaj
S3phirotH je napisao/la:
hmm na kompu...ne znam jer ja sam igrao na XBOX360 a to za save game naravno da moras opet, jer DMC po misijama i koliko se sjecam memorise se samo nesto vaznije sto si presao a protivnici se naravno iznova spawnaju ^^
slazem se da je DMC 4 odlicna igra i po grafici i gameplay-u :D
preso sam crysis 2 puta prvi put na starom kompu grafiku sam moro na low sve onda na novom sam preso 2 puta na very high i nista mi nije stopalo ni malo igra je predobra a jos jedva cekam da kupim crysis warhead
sc00pex je napisao/la:
molim nema price ma vi ste glooopi pa crysis je triologija ako ne znas ne pricaj
skyx ide na koledz idolu on je prepametno djete...bolje ti je ne sprdaj se sa njim ubit ce te verbalno
nisam gluplje igre igro zadnjih godinu dana totalno nidje veze..al sta mozes ocekivat od njih svaka im je glupa igra naprvljena za one nafurante stila : Wow dude check it out da graphic is so shiny duudee..
ugasio igru nakon 2 misije samo bezveze letas koljes nidje veze

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.