Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Tjelovježba

526 pregleda · 28 odgovora · otvorena 08.09.2008. u 21:44

Iako je sad kraj raspusta malo mi se " mrša" tako da budem normalna tjelesna težina. Ovo ljeto sam smršao 5 kilograma i sad kako ide prema jeseni te kile se vraćaju iako jedem vrlo malo, skoro nikako. Visok sam 173 cm a imam 75 kilograma, imam izraženu strukturu mišića, grudi razvijene, sad u posljednje vrijeme radim trbušne ali vidim rezultate samo na gornjem djelu trbušnih, a na donjem se nalazi idalje vidi opuštenost.Zanimaju me vježbe koje mogu raditi kod kuće jer nemam vremena za teretanu,da razvijem ruke, ramena grudi i trbušne. Noge za čudo božije imam kao da sam išao deset godina u teretanu a nikad vježbe nisam uradio. Također koji je najbolji način za mršanje.

Hvala
Mislim da mi kardio vježbe netrebaju jer svaki dan se penjem uz bjelave, do skole a i zivim na 16 spratu pa se svaki dan popnem po tri puta gore dole, i postim
nemoj jest <--- smrsat ces vjeruj

Post dobio šamar od Vilenjak

nekka djeta ??? ocm trci i samo trci i bawi se sportom xD
eh ovako nemozes ni upola postici kod kuce sto mozes u teretani aL evo ako vec zelis trbusne misice

70% ti igra ulogu ISHRANA ,djaba ti je hiljadu trbusnih
2.naravno trbusni + ishrana
3.kardio -trcanje topljenje sala ,voznja biciklom ,prema mojoj procjeni imas par viska kila aL eto ovo radi i sve se da sredit

ovako ja u teretani za trbusnjake radim najjjaca vjezba ikada svi rekli a i ja sam OSJETIO
UFATIS SE ZA NEKU SIPKU RUKAMA I ONDA PODIZES ISPRAVLJENE NOGE PREMA ZRAKU,VJEZBA PREJAKA ,SVAKI DIO ,SVAKI MISIC OSJETIS TRBUSNI SVE APSLUTNO,GORNJI,DONJI,BOCNI

evo link neki mala pomoc: http://www.teretana.ba/index.php?akcija=prikaziV&id=28
NEOCEKUJ REZULTAT ZA MANJE OD 5 MJESECI,UZ STRIKTNO PRIDRZAVANJE PRAVILNE ISHRANE
edit: biceps ,triceps u teretani za 2 sedmice se moze,xD,a sto se tice ostalog:noge,ramena ,pra ,ledja ramena ,to fkt neznam kako ces kod kuce al eTc dovoljno od mene

Post dobio aplauz od Vilenjak

ScandaL je napisao/la:
nemoj jest <--- smrsat ces vjeruj
Prochitaj josh jednom shta je trazio!!! Vash problem je shto prochitate sam prvu rechenicu. Ostalo vam je napor.
igraj wow smrsaces 30 kg hahahaha

Vjezbaj i bavi se sportom,redovno trci i pazi na ishranu i smrsat ces 100%

neces gladovanjem nista postici,osim u bolnici sto mozes zavrisiti.Predji na zdraviju ishranu,sto manje masnog i przenog jela.Svako jutro trcanje,sklekovi,trbusnjaci i cucnjevi.Pocni se bavit nekim sportom
N3sTabilaN je napisao/la:
igraj wow smrsaces 30 kg hahahaha
naprotiv! nemoj igrat wow to deblja :D

kupi sebi bucice.. . desetke (10kg) dvadesetek(20) i radi neke osnovne vjezbe za biceps ramena i tako.. mozes to naci na internetu te vjezbe:D
Ili jedi češće i manje ili samo nemoj večerati......i bas se prezderavati itako :D

Svako jutro idi na trcanje ako imas vremena naravno,ako ne mozes,trci navece. Nemoj trcat duzinski trci vremenski, npr. 1 sedmicu trcis 20 minuta u cugu i povecavaj sebi zavisno koliko mozes izdrzat,al ni u jednom slucaju se nemoj preopterecavati,obavezno istezanje poslije,kad dođes kuci radis vjezbe snage: sklekovi, trbusnjaci, ledjni, cucnjevi i vjezba za tricepse, radis 5 serija po 10 komada i svake sedmice povecavaj za 5, i prije svega toga moras paziti na ishranu, moras izbaciti sva smeca pocevsi od grickalica, fast food-a i znas vec i sam, jedi puno voca i povrca, pogotovo kuhanog povrca.

Eto ukratko pa probaj ;)

eo kako sam ja :D
za 5 dana 4kg... mama svjedok :D ne veceram apsolutno nista! nista ama bas nista ! PONEKAD BANANU /ponekad :D ustanem ujutro u 7h u skolu ne jedem previse ono normala.. dodjem kuci jedem i odem u teretanu - tamo umrem i odem na trcanje koliko god mogu! dodjem kuci pijem janu ili cedevitu i to je to .. nista vise :D ja ti kazem ali trebas imati volje i imati cvrst karakter :P ali sad bio bio mrsav nenormalno da nisam radio preko raspusta .. kad je skola bila isto tako radio i skinuo 7kg za 2 sedmice .. i preko raspusta radio-jeo-uzivao i opet udebljao i eto opet na dijeti :D

sretno!

ja idem dugo vremena u teretanu pa da tikazem kile mozes skinuti vrlo lako samo moras trcati ip ravilno se hraniti uzmi i inferno fatburner i idi na traku garantujem ti da ces vrlo brzo gubiti kile ( kazes da nemas vremena za teretanu ja nevidim drugi nacin da izgubis kile) covjek ti je sve gore rekao za trbushe samo ishrana i ona vjezba je takodje dobra radim je stalno u konbinaciji sa trbusnim u koso ... ja cu sada za preko zime udebljat za 15 kila to mi je cilj a skinut cu ih vrlo lako kad dodje ljeto i izdefinisat se ... kazem ti iz iskustva da se kile lako skidaju ali ako si usaljen tesko ce ici a ako budes isao u teretanu radi vjezbe sa manje kila vecim brojem ponavljanja
poslusaj Sheytanella sve je u pravu, a ja ti imam jos samo dodat da ako oces da smrsas nastavi NORMALNO jesti NEMOJ gladovat jer ces sjebat krvnu sliku, jedi normala ali NEMOJ jesti poslije 6 sati ... i sta god radis radi vremenski duze jer ti se tek nakon pola sata - 45 minuta pocinju topiti masne naslage ... a za donje trbusne definitivno najbolje vjezba je - uhvatis se rukama za radijator, stol il nesta slicino, legnes na ledja i podizes noge ispravljene u koljenima pod 90° ali to radis ne da se vuces rukama nego pokusavas podici noge donjim trbusnim ;) GL ... btw. ja smrso 17,5 kila :$ :D
Ne ocekuj jos donja dva reda trbusnih, to se tek vidi kad imas minimalan postotak masti u tijelu.
radi ruske sklekove !
ako ne znas koji su to potrazi na google najucinkovitiji !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.