Iako je sad kraj raspusta malo mi se " mrša" tako da budem normalna tjelesna težina. Ovo ljeto sam smršao 5 kilograma i sad kako ide prema jeseni te kile se vraćaju iako jedem vrlo malo, skoro nikako. Visok sam 173 cm a imam 75 kilograma, imam izraženu strukturu mišića, grudi razvijene, sad u posljednje vrijeme radim trbušne ali vidim rezultate samo na gornjem djelu trbušnih, a na donjem se nalazi idalje vidi opuštenost.Zanimaju me vježbe koje mogu raditi kod kuće jer nemam vremena za teretanu,da razvijem ruke, ramena grudi i trbušne. Noge za čudo božije imam kao da sam išao deset godina u teretanu a nikad vježbe nisam uradio. Također koji je najbolji način za mršanje.
Hvala
Mislim da mi kardio vježbe netrebaju jer svaki dan se penjem uz bjelave, do skole a i zivim na 16 spratu pa se svaki dan popnem po tri puta gore dole, i postim
Hvala
Mislim da mi kardio vježbe netrebaju jer svaki dan se penjem uz bjelave, do skole a i zivim na 16 spratu pa se svaki dan popnem po tri puta gore dole, i postim

) ... teretana je smece to ti nije potrebno nikako..pokusaj da jedes malo zdraviju hranu (nista iz nekih pekoteka i slicnih stvari )...
jos jedna stvar od recimo 50 trbusnjaka nemas nista ili 2,3 kilometra trcanja.Rezultate ces tek vidit nakon sto uspuijes uradit 200,300 trbusnjaka i pretcis jedno 15 kilometara dnevno , tek tad ces vidit rezultate probaj garantujem uspjeh. GL
ali sad bio bio mrsav nenormalno da nisam radio preko raspusta .. kad je skola bila isto tako radio i skinuo 7kg za 2 sedmice .. i preko raspusta radio-jeo-uzivao i opet udebljao i eto opet na dijeti