Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Tjelovježba

526 pregleda · 28 odgovora · otvorena 08.09.2008. u 21:44

Iako je sad kraj raspusta malo mi se " mrša" tako da budem normalna tjelesna težina. Ovo ljeto sam smršao 5 kilograma i sad kako ide prema jeseni te kile se vraćaju iako jedem vrlo malo, skoro nikako. Visok sam 173 cm a imam 75 kilograma, imam izraženu strukturu mišića, grudi razvijene, sad u posljednje vrijeme radim trbušne ali vidim rezultate samo na gornjem djelu trbušnih, a na donjem se nalazi idalje vidi opuštenost.Zanimaju me vježbe koje mogu raditi kod kuće jer nemam vremena za teretanu,da razvijem ruke, ramena grudi i trbušne. Noge za čudo božije imam kao da sam išao deset godina u teretanu a nikad vježbe nisam uradio. Također koji je najbolji način za mršanje.

Hvala
Mislim da mi kardio vježbe netrebaju jer svaki dan se penjem uz bjelave, do skole a i zivim na 16 spratu pa se svaki dan popnem po tri puta gore dole, i postim
ae sa mnom ja judo

da vidis kako se "nabija"

Post dobio šamar od Vilenjak

ujutro trcanje , navece trcanje... probaj ne jesti posle 7 sati navece (jedino banane jedi :) ) ... teretana je smece to ti nije potrebno nikako..pokusaj da jedes malo zdraviju hranu (nista iz nekih pekoteka i slicnih stvari )...
VRATILO + RAZBOJ = SVE!!

Kupish sebi par suplemenata za smrsanje kao npr. Superfats ili Inferno, onda par za dobijanje misica (AE2,AN2,DIABLO,NOZ itd..) Pratit ishranu najvise, ne jest cevape,sirnice,bureke,pizze,uglavnom fastfood izbjegavat najvishe,jest sto vise corbasta jela sa sto vise crvenog mesa, piletina,riba i ostalo meso bez puno kalorija a sa dobrim preparatima za tijelo..
Sto se tice tecnosti, izbjegaji piva najvise, pa onda coca cola i ostale njene proizvode, coca cola light mosh pit, jer nema 1kJ na 100ml tak da bi to trebalo biti to..

Post dobio aplauz od Vilenjak

Ja sam prosli mjesec otprilike trco oko 15 kilometara dnevno, i da bilo bi ti najbolje uz kak brdo eh sad, ukoliko ti nemozes da istrcis recimo 15 kilometara trcis 5 pa pojacavas tempo dok otprilike ne dodjes na jedno 15 kilometara dnevno da mozes ..... swe ispod ti je 2 low dzaba trosis vrijeme .... i da kad dodjes kuci onda radi trbusnjake pred spawanje ..... trcanje ti zateze donji dio tjela misice nozne butinu i tako to i plocice koje bi ti zelio da budu ispod pupka trebale bi da se nadju :P jos jedna stvar od recimo 50 trbusnjaka nemas nista ili 2,3 kilometra trcanja.Rezultate ces tek vidit nakon sto uspuijes uradit 200,300 trbusnjaka i pretcis jedno 15 kilometara dnevno , tek tad ces vidit rezultate probaj garantujem uspjeh. GL
Miller je napisao/la:
eo kako sam ja
za 5 dana 4kg... mama svjedok ne veceram apsolutno nista! nista ama bas nista ! PONEKAD BANANU /ponekad ustanem ujutro u 7h u skolu ne jedem previse ono normala.. dodjem kuci jedem i odem u teretanu - tamo umrem i odem na trcanje koliko god mogu! dodjem kuci pijem janu ili cedevitu i to je to .. nista vise ja ti kazem ali trebas imati volje i imati cvrst karakter ali sad bio bio mrsav nenormalno da nisam radio preko raspusta .. kad je skola bila isto tako radio i skinuo 7kg za 2 sedmice .. i preko raspusta radio-jeo-uzivao i opet udebljao i eto opet na dijeti

sretno!
Ako imas puno mase itd ovako mozes skinut do 10 killa u 5 mjeseci
Pocetak je skolske godine, smrso sam jedno 10 kg, kako se udebljat :D :D :D lol :D :D: :D:D

P.S je**m ko krmak al mi se neprima hahahaha :D

choke 100 loss 40 :D xD XD X D x)

Post dobio šamar od Vilenjak

ScandaL je napisao/la:
nemoj jest <--- smrsat ces vjeruj
jesi mudar ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.