Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ban na LOL-u!!!

964 pregleda · 22 odgovora · otvorena 04.04.2005. u 19:58

Maloprije sam dobio ban IP na logosoftovom serveru 1.6....IP je od I.C. TELEDOM Bos.Krupa....neznam razlog zbog chega je ban jer je u pitanju igraona pa nemogu paziti shta ko radi......
ZAMOLIO bih admina da mi se javi!!

HVALA
Pitaj Dzenana on je admin na LOL-u
               b0de je napisao/la:
... 1. chit, psovanje, i ostale uvrede = kick, u kontinuiranom BAN!
2. BAnovi se skidaju ujutro svi!
3. Ako covjek vec zivi od toga, nek pripazi.
4. Ako je Dze zapelo ima tu moj msn, mozemo se dogovorit.
-----------------------------------------
... ovo vazi samo sa vlasnike, ili ljude usko vezane za game/net klubove(zaposlene)... ostali ... nek me ne dodaju bez razloga na msn ... :\'(

b0de izvini ovo sam ti odavno zelio reci:
pravilo broj 2 je pu***na jer oni cheateri sto su banovani dan prije odmah se sutra vracaju, i stalno tako - onda ih uopste nemojte ni banovati vec promjenite ime servera iz "Logosoft Public Counter-Strike Server" u "Logosoft Public CHEATING Counter-Strike Server" - izvini z*** burne nemoj se ljutiti molim te ali to je moje misljenje. Ja nemam nista protiv vas, server je zakon igram non-stop, ali to pravilo mi nikako ne lezi...
Primjer: Dodje cheater na server, admin je tu, shvati da cheata, banuje ga i npr. sad pise banovoao ga parametry kad covjek sutra udje na server bez problema i opet cheata, onda koja funkcija ban komande??
Toliko od mene, hvala na razumijevanju unaprijed, i jos jednom, nemojte misliti da imam nesto protiv vas u lol-u i dalje cu igrati ali samo bih volio kad bi se problem cheatera mogao rjesiti...

Pozzz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.