Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Da, pogadjate, jos jedan ban !!!

1.346 pregleda · 0 odgovora · otvorena 08.08.2006. u 18:24

Dugo vremena gledam kako se ljudi svaki dan zale na banove i mislim, je**a, vjerovatno su to necim i isprovocirali, ali istinu jedino mozes shvatiti na vlastitoj kozi. Naime ovo danas sto se desilo je nevidjeno!

Traje mapa na lol-u, d2 skor se nabija, jedan od mojih boljih dana i igara uopste 41:7. Prisutan bode i ulazi bladehood. Kretenko kojeg vec cetvrti put za redom ubija pjeni kako sajm citer i da me kickaju, neki drugi napina koji mi cijeli mec lize supak i govori da sam pro, pocinje takodje da sere da ovakvo nesto ne moze bez cheata itd. Bode je cool, gledao me par puta iz spectatea i vidio da je sve rega. Bladehood ulazi i pita bode-a jel imam cit, b0de kaze provjeri i ako si sto posto siguran kickaj. Ne on ne provjerava i slusa lupeze i nobbine od 8 godina i daje mi permanent ban.

Zakljucak:

Nije problem u banu, skine se on i to, vec je do nekih principa i uzitka u igri i dobrom scoreu. CS igram jako dugo, toliko dugo da me mnogi znaju, kako admini sa servera, tako i gamersa. TopA, abasi, Pile itd. itd., i svi znaju da ja (ovo je ziva istina) ne znam uopste kako se i odakle skidaju cheatovi i instaliraju na comp. Nikad nisam igrao sa jednim. 23 mi je godine, zavrsio sam fax i CS mi je razonoda i rekreacija, a ne kao nekima sredstvo dokazivanja muskosti, lijecenja kompleksa i mangupiranja. Molim vas da se ovakve stvari ne dogode nikom vishe. Ovakve stvari ne idu u prilog nikome i steta je za gaming zajednicu i real gamere.

Pozdrav svima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.