Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

BH Premijer liga

545 pregleda · 58 odgovora · otvorena 31.08.2008. u 21:42

Interesuje me , po vasem misljenu ko ima najvishe shanse za titulu ?

Sarajevo mislim da ide najbolje prema njoj jer imaju najjachi sastav . to su dokazali na dosadasnjim gostovanjima 

Etc... bez svadja jer ce biti banowa 
Zeljo , nova pojacanja , mozemo mi to , bodrit cu vas u spetembru , poslije idem za ajax
Sloboda je opasna, tu je i Sarajevo, bice gusto...
"Neko Trechi"

Taj neko treĆi neĆe imaT Šansi 0swoj1t jer nisu B0gat1 klybovi...

Željezničar po meni ...
nije bas da pratim ovu ligu ali,
gledajuc kvalitetu klubova u igrackom kadru i njihovoj kvaliteti mislim da su na prvom mjestu zrinjski i siroki, ali posto je to u ovoj ligi najmanje bitno, a na prvom mjestu mito, mislim da se nikad nezna.

Mislim da je ove godine red na neki od bosnjackih klubova da uzme prvenstvo, tako redosljed ide...jedino ako nesto nisu mjenjali,a i red je da netko iz sarajeva uzme prvenstvo, nisu odavno :D
Zeljeznicar
alste smjesni vidi zelje gubi bodove gdje stignee

Sarajevo sampion oooo
Semirn je napisao/la:
Zeljo , nova pojacanja , mozemo mi to , bodrit cu vas u spetembru , poslije idem za ajax
Pa dobro mislim navijacki da[za tebe govorim]... Ali 3 utakmice kod kuce 4 boda? Zeljo sigurno nece!

Najbolje su krenuli Sloboda i Sarajevo, nadam se da ce ipak Sarajevo osvojiti..
INDEX je napisao/la:
Pa dobro mislim navijacki da[za tebe govorim]... Ali 3 utakmice kod kuce 4 boda? Zeljo sigurno nece!

Najbolje su krenuli Sloboda i Sarajevo, nadam se da ce ipak Sarajevo osvojiti..
Nemora da znaci , kako je ko kreno....
Iako sam vatreni navijac Zeljeznicara ..mislim da najvise sansi imaju sarajevo i sloboda ..al kad vec ne moze zeljo nek osvoje nasi ..sarajevo go go :D
jarane mogao si stavit i zelju pa nebi bilo svadje ni banova :S

btw : zeljo osvaja stizu nova pojacanja , nije jos kasno da se vrati u brobu za vrh...
fkt ovo dodje kao provokacija neka :S
edinowskii je napisao/la:
jarane mogao si stavit i zelju pa nebi bilo svadje ni banova :S

btw : zeljo osvaja stizu nova pojacanja , nije jos kasno da se vrati u brobu za vrh...
fkt ovo dodje kao provokacija neka :S
Neko trechi ?

Stavljeno je top 5 ekipa u Ligi , nesmaraj !
Realno, mozda bi Sarajevo moglo osvojit, mada navijam za Zelju, ali situacija u klubu je svima poznata, tako da tesko mogu sta napraviti, potreban psiholog u ekipi... :/
Sarajevo , statisticki i navijacki ..
Juniori i kadeti ownaju pa ce valjda i prvi tim se ugledati na njih
hahah jeste budale. Pa doso je red na Hrvate da osvoje, sad osvaja ili Siroki ili Zrinjski...
Sloboda je najvise pokazala do sad i po meni najvise zasluzuje da osvoji ove godine :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.