Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

BH Premijer liga

545 pregleda · 58 odgovora · otvorena 31.08.2008. u 21:42

Interesuje me , po vasem misljenu ko ima najvishe shanse za titulu ?

Sarajevo mislim da ide najbolje prema njoj jer imaju najjachi sastav . to su dokazali na dosadasnjim gostovanjima 

Etc... bez svadja jer ce biti banowa 
infusion je napisao/la:
BORAC BANJA LUKA !!! 4 eVER
Samo smo vas sinoc ponizili samo tako! Bodom, zadovoljni navijanjem prezadovoljni

Priznaj jel bio shock vidjeti 250/300 Hordi u bl
Ljudi niste realni, Zrinjski ima uvjerljivo najjacu ekipu u BiH, nije prvak jer se politika mjesa u ligu!
Nema sta doslo vas je.. Svaka cast, ja navijam za klub iz svog grada kao i ti ^^
Realno po meni Zrinja ima jedan od kvalitetniji sastava ni sarajevo nije los al' ovdje ce ti bit prvak ko nebude kikso na domacem terenu i ko donese vise bodova sa gostovanja...

sjetimo se samo prosle sezone ako zepce igra kuci to je jedino 2-ica a sve su ostalo kecevi ;)
emesen je napisao/la:
Realno po meni Zrinja ima jedan od kvalitetniji sastava ni sarajevo nije los al' ovdje ce ti bit prvak ko nebude kikso na domacem terenu i ko donese vise bodova sa gostovanja...

sjetimo se samo prosle sezone ako zepce igra kuci to je jedino 2-ica a sve su ostalo kecevi
To je prosla sezona..Meni se cini da ce ova biti malo drugacija..Bar do sada kako je krenulo, i sudije vishe nisu pod domacinskim pritiskom, to se pokazalo juce na grbavici, kol'ko tol'ko i na gradskom stadionu u bl.
INDEX je napisao/la:
To je prosla sezona..Meni se cini da ce ova biti malo drugacija..Bar do sada kako je krenulo, i sudije vishe nisu pod domacinskim pritiskom, to se pokazalo juce na grbavici, kol'ko tol'ko i na gradskom stadionu u bl.
i ja se nadam da ce bit drugcija gdje ce i gosti moc da pobijede a ne samo domacini i da ce bit ako nista neizvjesna liga

sad nama sloboda u srijedu tu moramo dobit i onda vrapcici cigani nece da nas puste na livadu :@
Navijam za Sarajevo,i dobro smo krenuli....ali Široki koliko para imaju ne bi me cudilo da osvoje,a i plus onaj hercegovacki lobi u savezu ce im i donijeti titulu,ja zadovoljan Europom za Sarajevo slijedece sezone,dok ce se "komsije" jos par godina napatit' dok vide europu...
Pocelo je zanimljivo. domacini gube poene, rekao bi netko da se normalizira liga ali daleko od toga. na kraju ce opet osvojiti tko najvise nasteli a daleko najkvalitetniji klub je deinitivno Zrinjski ali ne vrijedi ti ovdje kvaliteta nego pare :)

Sarajevo HZ idemo :)
trebo si opaliti vote
jel bolje limenka ili flasha

*<l=-)
INDEX je napisao/la:
Samo smo vas sinoc ponizili samo tako! Bodom, zadovoljni navijanjem prezadovoljni ;)

Priznaj jel bio shock vidjeti 250/300 Hordi u bl???
zavisi kako za koga :) fino od vas sto ste dosli .. ;) cya next time @ sa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.