Kada udjem u mozillu (verzija 3), I napisem npr.: globus nece nista da mi izbaci samo ceka isto koda nisam klikno trazi...globus sam samo naveo kao primjer bilo sta da ukucam nemoze ko da neam neta..Al ne pise ono da nemam neta da provijerim modem il jesam li napiso fino nesto i to,nego kada kliknem samo mi stoji pocetna stranica google. A na g. ba sam usao tako sto sam imao sacuvan link u Bookmarks i njega je otvorilo
..
Stvarno je veliki problem da imam bodova sve bi dao pomagajtee...
Et komi pomogne molim admine da ga nagrade aplauzom ako moze.
Imam Antivirus Avg 7.5 i AD-Aware i skeniro sam nekoliko puta nista nisam nasao, a poceli su mi izlaziti oni programi kao: YOU ARE 9.99999 VISITOR PICK UP YOUR MONEY il tako nesto
..
i onaj Gamersba.hljeb samo kod njeg vidim nesto kao: you are have a virus il tako nesto pise... a prije nije pisalo nezz sad jel to samo kod mene problem...
ako znate pomozite.
Hvala unaprijed.
..Stvarno je veliki problem da imam bodova sve bi dao pomagajtee...
Et komi pomogne molim admine da ga nagrade aplauzom ako moze.
Imam Antivirus Avg 7.5 i AD-Aware i skeniro sam nekoliko puta nista nisam nasao, a poceli su mi izlaziti oni programi kao: YOU ARE 9.99999 VISITOR PICK UP YOUR MONEY il tako nesto
..i onaj Gamersba.hljeb samo kod njeg vidim nesto kao: you are have a virus il tako nesto pise... a prije nije pisalo nezz sad jel to samo kod mene problem...
ako znate pomozite.
Hvala unaprijed.