Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN problem

66 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.08.2008. u 10:08

Dobro Jutro Svima!!!
Naime jutros ustanem laganini upalim komp konektujem se na net i hocu da udem na msn da chatam!
Naravno sve fino radi ali kad pricam sa nekim na msn-u i zavrsim chat meni se svi chatovi pocnu otvarati dole u taskbaru i jednostavno msn zastopa znaci ne komp nego msn!?!?
Ako znate u cemu je problem molicu lijepo da ovdje napisete svoje misljenje za rjesenje problema!
Molio bih kako bi poboljsali status naseg dragog g.ba da bude ova tema bez spama i glupih komentara!
Jos jendom hvala unaprijed!
- Ako ti je 9.0 , moraces ga izbrisat pa install onaj 8.5 ,neznam sto i meni je poceo stopat 9.0 ...
Spybot - Search & Destroy

skini,instaliraj,skeniraj,fix uradi i bice ok. Tako je meni pre par dana.
Jason je napisao/la:
- Ako ti je 9.0 , moraces ga izbrisat pa install onaj 8.5 ,neznam sto i meni je poceo stopat 9.0 ...
Kume nije mi 9.0 msn nego je 8.5 verzija neznam u cemu je fazon a spybot imam i fino sam sa njim sredio sve ne nalazi nista nije znas u tome rijec

I da napomenem uradio sam reinstall msn-a
Ovako meni se to desilo jednom ali na na 9.0
Imam msn plus live
Instaliro sam program za "zaledjivanja " tudjeg msn i uspije kada posaljem Laznu applikaciju . Mozda ti je neko posla laznu app za zaledjivane msn !
http://www.msgpluslive.net/download/
ma instal 9.0 i iskljuci one gluposti da ti se otvaraju kad ulazis na msn ... i to ej to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.