Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sweden vs. Germany

212 pregleda · 23 odgovora · otvorena 21.08.2008. u 13:14

Cim zavrsi , mec Danska vs. Spanjolska , poceti ce mec izmedu Svedske i Njemacke
hltv3.verygames.net:27050
pa de bar napisi ko igra za swedsku , a ko za njemacku
Ma de jos nije ni poceo match nece poceti do 2 sigurno i da spawn ne igra za swe
steta sto su skoro svi (sem 1 ) za Ger iz aTTaXa
a da napises u kolko sati sta ja znam akd ko igra....
smk je napisao/la:
Haj navijamo za SpawN-a ...
Heh ja mislim da ne igra spawn btw:f0rest JOOOOJ

ODO GLEDATI
mirofa je napisao/la:
Heh ja mislim da ne igra spawn btw:f0rest JOOOOJ

ODO GLEDATI
ne igram ni ja cs pa beze napiso D:
Sweden:
Jimmy 'allen' Allen
Patrik 'cArn' Sattermon
Harley 'dsn' Örwall
Patrik 'f0rest' Lindberg
Kristoffer 'Tentpole' Nordlund

Germany:
Manuel 'approx' Zeitz
David 'CHEF-KOCH' Nagel
Martin 'fleks' Wehrmann
Benjamin 'paN' von Mulert
Roman 'roman' Ausserdorfer

[SWE] 16 : 11 GERMANY koliko sam ja vidio ...
[SWE] Pobedio

u Njemackoj ubi roman,al kad ti vidis onu petorku u swe gotovo je. FoReSt nogom ubijao XD
Zao mi sto Njemacka izgubi... sada je 2-1 u pobjedama za SWE, al ce to njemci stici....ipak su jedina nacija koja je uspjela pobjediti SWE na zadnjema "CB Nations CUP"
neO je napisao/la:
Zao mi sto Njemacka izgubi... sada je 2-1 u pobjedama za SWE, al ce to njemci stici....ipak su jedina nacija koja je uspjela pobjediti SWE na zadnjema "CB Nations CUP"
jbg nego mi je drago sto neigra spawn, lik opo bio bi ja bolja zamjena xD ..
zikEtheOne je napisao/la:
jbg nego mi je drago sto neigra spawn, lik opo bio bi ja bolja zamjena xD ..
ma SpawN nije igro sada za repku jer je pauziro 1,5 mjeseci i sada jos nije u formi... a Njemacka je jedina reprezentacija koja je konkurent SWE tako da nisu sebi mogli dopustiti da igra SpawN koji nije 100% spreman...da su igrali protiv neke druge ekipe mislim da bi igro, a mozda se i njemu ne igra XD
neO je napisao/la:
ma SpawN nije igro sada za repku jer je pauziro 1,5 mjeseci i sada jos nije u formi... a Njemacka je jedina reprezentacija koja je konkurent SWE tako da nisu sebi mogli dopustiti da igra SpawN koji nije 100% spreman...da su igrali protiv neke druge ekipe mislim da bi igro, a mozda se i njemu ne igra XD
a moze bit evo upravo sam gledao demo,, kako sicaju nogama svi, al fkt onaj roman nije normalan
zikEtheOne je napisao/la:
a moze bit evo upravo sam gledao demo,, kako sicaju nogama svi, al fkt onaj roman nije normalan
ma to je aTTaX elita

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.