Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FPS po 100 put :(

360 pregleda · 17 odgovora · otvorena 21.08.2008. u 13:20

Molim vas ako se neko razume u je***i fps da mi odg...

Ovako ja sam do skoro igrao na Non steamu i sve je bilo ok fps mi je bio 100 i nije mrdao, onda sam kupio steam i isntalirao i sve je bilo ok ali kad sam uso u CS i poceo da igram (u guzvi) meni je fps bio npr. 30,40,60 i cim izadjem iz guzve ok je fps... Pokusavao sam skoro sve sto sam naso na ovim forumima ali i dalje isto ( menjao sam nove drivere, gasio sam vertical sync(ako je to kod ati waite for vertical refresh), kucao u konzoli sve, pokusavao da promenim 3d grafiku mozda jos nesto ali sam zaboravio ako se setim edit cu)
Imam ASUS Radeon 9600 256MB, ram 512MB kingston (znam da je malo ali ipak dovoljno), procesor AMD 2800+ monitor mi je na 75Hz...

Pa ako neko moze da mi pomogne molim vas odg mi sta da radim bilo sta sve cu da uradim :D...
imamo istu grafu,ubrzo kupujem novu , zbog malo mb-a .

ona je odlicna za cs-a , fps stalno 100 .

da te pitam jesil skenirao komp od virusa , kad udjes u cs stisni ctrl + alt + delete i ugasi bzvzne programe kao msn , ie , mozzila i sl.

Ako ti ne uspije skini fatalov cfg za fps.Ako koristis ikakve modele ili skinove odmah reinstall cs.

Pozz : )

btw,ako ti ne uspije il ti je do procesora il ti neshto sere.

I ako koristit slucajno alienware brisi ili neku drugu themu . AJd eto gl :D

et dao sam ti na pm
@i ipak mislim da ti je premalo rama , kupi josh jednu gigu il dvije i bit ces sretan i miran sa fpsom , moja preporuka(80km 2 gige)
exxy daj mi msn ako imas da te pitam nesto... A ostali dajte jos neke pametne predloge sto moze da utice na fps ali da bas utice...
mozeli mi neko pojasniti sta je fps..meni je fps 100.pa50 pa 10 pa 45 ali nevidim razliku..
lokal disc c, program files, valve, steam, steam apps, tvoj acc, counter strike, cstrike folder, models e ako imas previse modela koji ti ne trebaju obrisi ih .. jer ako ih imas puno 100% to je do toga .. tako je meni Adin " skyx " uploadovo njegove modele i fps mi je uzasno pao, obrisao nekoliko modela i vratio se na normalu. Vidi da ti nije do toga!
I meni prije 100 fps bio sad pada na 60 ..mOze dostici 100 al pada na 60,70 nekad na aim mapama i aztecu na 30

skeniro antivirusom
antispyware
ccleaner
pogasim sve u taskmen...

isti problem imamo ...graficka x1050 ati radeon help pls
NeLe_BHF je napisao/la:
mozeli mi neko pojasniti sta je fps..meni je fps 100.pa50 pa 10 pa 45 ali nevidim razliku..
ti si glup.
Ne nije on glup nego si ti glup koji mu to govoris,decko nezna sta je to i interesuje se...
FPS = net Frames Per Second sto ti je manji fps to ti igra izgleda usporeno ;)
koje modele imas , jer rece ti cim izadjes iz guzve fps zajebaje
Ja iskreno ne znam zasto VAS MUCI 100 FPS...

Jel vi znate sta to znaci i koji je cilj toga?

Znaci to su FRAMES PER SECOND..nase oko vidi maximalno 60 FPS...sve izznad 60 je uzalud, jedino ako imate svemirski vid
PhtN je napisao/la:
Ja iskreno ne znam zasto VAS MUCI 100 FPS...

Jel vi znate sta to znaci i koji je cilj toga?

Znaci to su FRAMES PER SECOND..nase oko vidi maximalno 60 FPS...sve izznad 60 je uzalud, jedino ako imate svemirski vid
BRAVO BRATE, ali meni toliko laga kad mi padne fps da kad pomeram mis on stane pa nastavi pa opet tako borim se sa misom umesto sa protivnicima
bLz je napisao/la:
ti si glup.
nisam pito ko je glup nego sta je fps
NeLe_BHF je napisao/la:
nisam pito ko je glup nego sta je fps
Odgovorio sam ti :)
----> Ne nije on glup nego si ti glup koji mu to govoris,decko nezna sta je to i interesuje se...
FPS = net Frames Per Second sto ti je manji fps to ti igra izgleda usporeno :)
uNbeaTabLe je napisao/la:
Odgovorio sam ti
----> Ne nije on glup nego si ti glup koji mu to govoris,decko nezna sta je to i interesuje se...
FPS = net Frames Per Second sto ti je manji fps to ti igra izgleda usporeno
heheh..thx brate..znao sam Allaha mi a zaboravio..ali bas neoosjetim razliku.. jbg,,
isti problem sam i ja imao , tj. kada sam instalirao steam fps je bio losiji inace je 100 zakucan , grafa je nvidia geforce 8600GT , a imam 2 Gb rama , pa sam uzeo novu maticnu i procesor pa je sada i na nonsteam i na steam fps 100 ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.