wow ti ima u data previse gresaka, tako da kada hodas napr kroz stormwind ( ako ti fale fileovi tu) izace ti svaki put error, a ako oces da vratis charove , da ih nemoras opet lvlat , koristi UNSTUCK na njihovoj stranici,
Jedini nacin da popravis to jeste da install / repair wow, vjerovatno ti se nisu dobro instalirali patchevi, ili sam wow.
napr moj jaran isto ima te probleme, napr ode u zangarmarsh i leti malo sa mountom, dobije error i ne moze se login, i kasnije mene moli da mu ja odhodam do shattratha
On je install wow sa nekog dvda koji sam mu ja kopirao u nekim djelovima , pa sad ne znam kako je on to poslozio pa mu se buguje (corrupta).
Zadnja solucija je sam server, tj server ti "natjera" da ti se data/mape sjebu jer ti server "posalje" pogresne informacije o orjentaciji chara u igri,
Napomena: ako budes radio repair wow, moraces skinut oko 2 GB sa neta :/ jer ti on rollbacka wow na 2,0 verziju, al ni to nije sigurno da ce fixat problem, jer moze se desit da je "pre tbc (starije verzije od 1,12 do 2,0)" wow ubagovan tako da ti negine reinstall wowa, dakle najbolje ti je da skroz wow reinstall >.<