Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wow orginal Bot

226 pregleda · 13 odgovora · otvorena 28.08.2008. u 19:36

Nakon duzeg vremena oko godinu i 2 mjeseca botanja na orginal Eu realmu ( burning legion )
Sa magom odlucio sam prodat svoj key elite
Elite key se moze koristiti samo na jednom racunaru ako ga koristi vise klijenata ( ukinu key i pusis ga, ne radi ti bot )
tesko je da te mogu banovat bar mene nisu za toliko vremena jer se nisam hvalio itd.
Napravite mu Barove kako je preporuceno imate waypointe kuda se bot krece, ubija i luta kripove baffa se ako ga ubiju ( kripovi ili drugi igrac ) on se sam vraca ako ima gostwaypoints...
podesit ga je prelahko
takodzer ga mozete koristiti za PvP honor farmanje hoda po alteraku nije u tunelu itd ulazi u combat tako da dobijate i markice i honor za sve BG's je podesen ...
lahko je podesiti za sve clase rase talente itd
cjena fixa 100km hvala unaprijed.
ma ja mozes ti koristit botove kad si ga koristio na hacked accountu , ili se mozda varam ? oO
Vertazzar je napisao/la:
ma ja mozes ti koristit botove kad si ga koristio na hacked accountu ;) , ili se mozda varam ? oO
Nisam ga koristio na "hacked" accountu nego na svom rogue i magu... i nemojte pisat gluposti account se ne moze hackat i nemoj se pravit "igrac, skiller"
17k golda atm imam hvala^^
mnogi su koristili prijatelji ne samo ja samo na drugim mjestima, kao sto i sam znash volio bih ga imati da ti malo nagrinda.(
yassa je napisao/la:
Nisam ga koristio na "hacked" accountu nego na svom rogue i magu... i nemojte pisat gluposti account se ne moze hackat i nemoj se pravit "igrac, skiller"
17k golda atm imam hvala^^
mnogi su koristili prijatelji ne samo ja samo na drugim mjestima, kao sto i sam znash volio bih ga imati da ti malo nagrinda.(
? da mi nagrinda? lol pa sto bi da mi grinda , kad mogu sam nabit gold ako mi se nabija, w/e

i pocemu ti mislis da se pravim " igrac, skiller " , nekontam..

i da.. zasto onda , tvoji charovi nenose sve najbolje sockete i enchante , ako vec imas 17k golda..
koliko me memorija sluzi , ne znam da li je jedan od tih softwera imao Rebellion sa tma , ili kako god on je koristio neki normalni bot , ali eto .. sta ces , sta mu se desilo? full s3 warru koji je pokusao da stavi bota da farma u AVu malo honora , sta je dobio? ban .. eh sad , to sto yassa kaze i kako to ide , nezelim da pravim nikakvu zamisao ili nesto slicno.. svako ima svoje misljenje.
Svako modifikovanje WoW.exe = ban

Ne budite smjesni sa botovima i sranjima.
extibo je napisao/la:

indeed
extibo je napisao/la:

Uopste se ne modifkuje Wow.exe nego pokrenes softverski program i Wow i onda on upravlja tvojim caracterom a u wow folderu ne mjenjas nista...
Vertazzar je napisao/la:
? da mi nagrinda? lol pa sto bi da mi grinda , kad mogu sam nabit gold ako mi se nabija, w/e

i pocemu ti mislis da se pravim " igrac, skiller " , nekontam..

i da.. zasto onda , tvoji charovi nenose sve najbolje sockete i enchante , ako vec imas 17k golda..
Meni uospte na magu u PvE gear ne treba vise nista imam 1,3k unbuffed spell dmg'a a usput cu ti reci jedno pripremam se za expanziju kao sto mnogo igraca to zna ja sam imao full S2 decembar/januar kad se uzimalo za arena poene a sad to uzimate za honor tj tako je bilo i pretbc pred expanziju nema potrebe da mi citiras al u expanziju cu uci sa minimalno 50k golda^^
Ne mogu da odolim. Pise se original. :)
Da se ne uplicem u price ko je jaci.. :)
Venomus je napisao/la:
koliko me memorija sluzi , ne znam da li je jedan od tih softwera imao Rebellion sa tma , ili kako god on je koristio neki normalni bot , ali eto .. sta ces , sta mu se desilo? full s3 warru koji je pokusao da stavi bota da farma u AVu malo honora , sta je dobio? ban .. eh sad , to sto yassa kaze i kako to ide , nezelim da pravim nikakvu zamisao ili nesto slicno.. svako ima svoje misljenje.
Jok, jok...
Dede lvlo locka sa botom, odma perma ='(
A acc bio, malo reci dobar lol
Ajde ne pricajte gluposti lik igra sa mnom na serveru i svaku noc bota ,cak su ga jednom i prijavili i nista!!yassa hocu golda xD
Makz je napisao/la:
Jok, jok...
Dede lvlo locka sa botom, odma perma ='(
A acc bio, malo reci dobar lol
Full T6 Prot Warr i Full Venge kada se poceo igrati s3 ... def. najjachi warr na serveru bio. Tarren Mill EU Rebellion

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.