Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW Big Problem

98 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.08.2008. u 15:45

....evo....da vas pitam jer neznam sta da napravim...znaci...igrao sam wow vec jedo dobrih godinu dana.....i prodao original.....i sad mi dosla zelja da opet igram......i nabavio sam wow i wow:tbc...i sad instalirao sam wow, a ekspanziu pocen instairat, i uvjek mi se pojavi eror jer je valjda dvd ostecen.........i danas sam skinuo sa neta The Burning Crusaid....i kad krenem je instalirat pise mi da je ona vec installirana, sto nije istina...jer jucer kad sam je instaliro.....na pol instalacije sam prekino.....Sta da radim.....dal da odem repair wow ili?
u data folderu bi trebao biti expansion.mpq izbrisi ga i pokreni repair.exe
.....hvala...idem na repair.......valjda ce uspjet...xD
.....e noob sam za te stvari...kako da pokrenem repair.exe.....
WoW instaliras, krenes da instaliras TBC, ne moze!
Sigurno se pitaš, zašto?
Odgovor:
Zato što nije ti ista verzija wow-a i tbc-a, mozda ti je wow europski, a tbc američki pa zato ne može
ma ne vjerujem da je to to...zato jer kad stavim onaj stari dvd za instalaciju, isto se to pojavi.....ma uglavno...unistalirat cu wow, pa cu opet sve instaalirat
Na samom početku bilo koje instalacije, nije važno da li se radi o igri ili o programu, installer zapiše podatke o toj igri u registry-u (kao npr. path igre, cd key, datum instalacije i sl.). Ovo je bio i slučaj kod tebe, ali tebi error prekine instalaciju dok registry unosi ostaju, pa prijavljuje da je igra vec instalirana. Sa najobičnijim registry cleanerom možeš očistiti te unose pa ponovo pokrenuti instalaciju. Ne bi trebalo biti problema (preporučujem TuneUp Utilities 2008)
izbrisi i wow i TBC sa add remova i izbrisi iz world of warcraft foldera pa instaliraj opet j**o 30 minuta bolje nego se patiti
...sve sam izbrisao, i opet sam instaliro i sve je u redu, nego me sada hebe patch....
skinuo sAam WoW-2.4.0-enUS-patch i kada ga pokusam otvoriti, windows ne prepoznaje datoteku.......e neznam sta da napravim....stavrno sam NOOB

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.