Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Velika pooooc!!!

180 pregleda · 6 odgovora · otvorena 20.08.2008. u 02:21

admini molim vas nebrisite ovu temu hitno mi je!E ovako raja imam Windows Vistu Sp1 Ultimate a counter strike nemoze nesto na vistu znali iko neko rjesenje za to!bio bi zahvalan
jel problem zastopa na loadingu ili kad udzes u igru odma stane ??
LinuX je napisao/la:
jel problem zastopa na loadingu ili kad udzes u igru odma stane ??
jeste,znasli kako da rijesim taj problem
lankoca je napisao/la:
jeste,znasli kako da rijesim taj problem
Drajveri, directx?

Rješenje: Snimi XP SP2!

cheers (H)

EDIT:

Kao što vec napisah! Jesi li snimio drajvere za Vistu! (drajvere za grafičku)?

drug to nemozes napravit .. znaci ja nisam htio brisat vistu i patio se drama poskuavacju da to fixam .. to je jednostavno do sistema nekad blokira neke fajlove koji su potrebi za hl.exe ... znaci DO VISTE JE .. trazo sam po forumima ima raje sto se zalil pravo na taj problem .. nadam se da ce popravit uskoro .. upravo zbog toga sam se neki dan vratio na XP
ne znam odgovor, ali na wistu se svi zale da nesto nije za igre, svi ljudi koji su igrali cabal na wisti nisu bili zadovoljni, zar i cs pravi problem?
hahaha kako meni mogo xD moras instal na xp pa ostane ti oanj valve c/p ga negdje i onda na onu ikonicu desni klik prepoertis i onda nades gdje ti je gdje si ga smjetio i onda instal vistu tu ikonu stavis i udes u cs

sry to ti je LOL xD ap graficka ti dode na visti i svi se driveri instal vidi to ti nije dobar cd od cs xD

EDIT : Izkljuci firewal! probaj!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.