Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tarren Mill nestao sa realm liste

496 pregleda · 35 odgovora · otvorena 19.08.2008. u 21:42

Evo, kao sto naslov kaze, igram malorpije WoW-a, radio prequest za karazhan key kad sve zastopa, sve nas DC i nisam se mogao konektovati na server jedno 10 minuta(server bio offline) i otisao odigrati malo dote,te kad sam se vratio, nema Tarren Milla medu Serverima.
Obicno mi odmah preslozi da se logujem na TM, ovaj put mi je predlozilo na Spinebreaker...
Evo na forumu nasao da je cijeli Misery Batllegroup pao !
Pa dobro sta sad ocekujes, da ce neko od nas sa foruma da digne servere ponovo ?
Slavni misery koji svi volimo .. .dabogda citav misery propao , smece od realm grupe ...
ajte na dunemaul, ima nas polijepo :D a i dobar je server kako sa pve tako i sa pvp
4myR je napisao/la:
ima tarren mill na realm al je offline :/
Venomus is currently playing on Convicition BG grp - Balnazzar which is not offline , ftw Balnazzar <3
Citava battle grupa je down ...
Venomus je napisao/la:
Venomus is currently playing on Convicition BG grp - Balnazzar which is not offline , ftw Balnazzar <3
ma je*** ih sve :/, vamo money redaju a meni latency na spinebreaker-u 2k :S Lo_OL
Breakingah je napisao/la:
Pa dobro sta sad ocekujes, da ce neko od nas sa foruma da digne servere ponovo ?
hahahahaha kako jak post haha zovite malog maY-a hahaa

ma popravit ce to blicard sto im placamo bezze^^
PU hadalja, a taman poslije onog htuio odigrati jos 2 puta arenu 2v2 da bih poene dobio i glaj ovoo sad
AAAAAAA
Jedan od glupljih servera je isto Lol'akir (citaj Al'akir) sa kojeg sam se preselio na Stormscale :D battlegroup uzas zivi na Al'akiru
Breakingah je napisao/la:
hahahah XD
Venomus je napisao/la:
Slavni misery koji svi volimo .. .dabogda citav misery propao , smece od realm grupe ...
Nidze veze hadalju jedan.
Jaci je Misery od vase battegrupe 6 puta. Kolko vam je Eots que? Sat i po?
Makz je napisao/la:
Nidze veze hadalju jedan.
Jaci je Misery od vase battegrupe 6 puta. Kolko vam je Eots que? Sat i po?
momak , ako imas da vrijedjas nekoga , idi nadji drugi forum pa vrijedjaj jade neotesani , propao misery raspada se glupi bg grp , udjes 100 ABOVA 200 IZGUBIS , raspada vam se bg grp , ajde z sad , i ako oces da vrijedjas ostavi po strani i prestani da me citiras maloumni ograniceni debilu
Venomus je napisao/la:
momak , ako imas da vrijedjas nekoga , idi nadji drugi forum pa vrijedjaj jade neotesani , propao misery raspada se glupi bg grp , udjes 100 ABOVA 200 IZGUBIS , raspada vam se bg grp , ajde z sad , i ako oces da vrijedjas ostavi po strani i prestani da me citiras maloumni ograniceni debilu
Mi bar igramo. Vama nema ni playera.
Anyway, ja znam ko ima 4 kontakta na msnu, i ko je ogranicen.

Get a life
Makz je napisao/la:
Mi bar igramo. Vama nema ni playera.
Anyway, ja znam ko ima 4 kontakta na msnu, i ko je ogranicen.

Get a life ;)
Ako imam 4 kontakta , bar necuvam likove ispod mog nivoa kao sto si ti , a to ko mi kaze get a life .. neka pogleda sebe .. i da pametniji popusta .. dosta sam rekao citiraj i pisi do sutra
Venomus je napisao/la:
Ako imam 4 kontakta , bar necuvam likove ispod mog nivoa kao sto si ti , a to ko mi kaze get a life .. neka pogleda sebe .. i da pametniji popusta .. dosta sam rekao citiraj i pisi do sutra
Pises gluposti i nebuloze.
Ako su likovi ispod mog nivoa Asim, Imran, Dino i ostali onda uredu. Nek znaju da se njima obracas.

Cus.

Makz je napisao/la:
Pises gluposti i nebuloze.
Ako su likovi ispod mog nivoa Asim, Imran, Dino i ostali onda uredu. Nek znaju da se njima obracas.

Cus.

Jel ti trebalo dovoljno vremena da nadjes rijecnik da skontas koju ces rijec da nadodas ? U bukvalnom smislu , ponasas se brutalno i delikventno i takodjer neadekvatno. Postao si upitan slucaj , ipak bi ti preporucio psihijatra , i da to sto si upravo napisao nema nikakve veze sa temom , kao i ovo sto ja pisem , ali sta ces , kad oces raspravu ,uvijek je dobijes i to zasluzeno , garantujem ti
Venomus je napisao/la:
Jel ti trebalo dovoljno vremena da nadjes rijecnik da skontas koju ces rijec da nadodas ? U bukvalnom smislu , ponasas se brutalno i delikventno i takodjer neadekvatno. Postao si upitan slucaj , ipak bi ti preporucio psihijatra , i da to sto si upravo napisao nema nikakve veze sa temom , kao i ovo sto ja pisem , ali sta ces , kad oces raspravu ,uvijek je dobijes i to zasluzeno , garantujem ti
LOL!
Nauci znacenje rijeci prije nego sto ih napises.
Znas li ti sta znaci delikventno? Vidim da cesto upotrebljavas tu rijec, medjutim svaki put u pogresnom smislu. Kazes Asimu da je DELIKVENTAN! Pa jesi li ti normalan?! Brutalno?! LOL!
Psihijatra ili socijalnog radnika mogu preporuciti samo tebi, cak i nekog profesora, ili rijecnik stranih rijeci.

Pravis se previse pametan, petljas se gdje ti nije mjesto sa svojim nebuloznim komentarima, koji vrlo cesto (citaj uvijek) nemaju nikakvog smisla.

Posto smo vec u raspravi, nisam ti ja kriv sto nemas zivota, vec ti se svaka druga rijec svodi na OMG, WTF, ZOMFG, L2P, etc.
Izadji vani, kuliraj.

Makz je napisao/la:
LOL!
Nauci znacenje rijeci prije nego sto ih napises.
Znas li ti sta znaci delikventno? Vidim da cesto upotrebljavas tu rijec, medjutim svaki put u pogresnom smislu. Kazes Asimu da je DELIKVENTAN! Pa jesi li ti normalan?! Brutalno?! LOL!
Psihijatra ili socijalnog radnika mogu preporuciti samo tebi, cak i nekog profesora, ili rijecnik stranih rijeci.

Pravis se previse pametan, petljas se gdje ti nije mjesto sa svojim nebuloznim komentarima, koji vrlo cesto (citaj uvijek) nemaju nikakvog smisla.

Posto smo vec u raspravi, nisam ti ja kriv sto nemas zivota, vec ti se svaka druga rijec svodi na OMG, WTF, ZOMFG, L2P, etc.
Izadji vani, kuliraj.
;)

A kako vidim asimu sta god prenes prica i drugima? Asim je vrlo pametan , ja kao sto rekoh , dosta postova od mene , to sto sam napisao , napisao sam , gledaj svoja posla i moj zivot ostavi po strani , to da li sam ja no lifer , ili ja se bavim nekim drugim poslom , to nije tvoja stvar , ja ako ocu izaci cu , ali necu sa ljudima koji mi psuju mater i koji su suvise da kazemo , " nafurani ". Vec sam rekao , kani me se i gledaj svoja posla , ovdje se zavrsava post i takodjer ovaj topic , ili treba da trazim od admina da je locka pa da svoje pametovanje i svoj rijecnik negdje drugdje prosipas? GLEDAJ SVOJA POSLA MAKI.

Edit : da nebi pisao jos dodatan post , da dodam , da se bar nerugam ljudima za nedostatke .. kao sto se pojedinci rugaju ovdje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.