Venomus je napisao/la:
Jel te to maki angazovao da mu smisljas text ? koji si ti faktor ovdje? boli mene briga za tvoje misljenje .. kako ste samo dosadni lol .. i to ko mi kaze You fail , neka pogleda sebe lol btw. EMO BOI.
Edit : sad znamo ko kome pise text rofl
1. Nije ni pjevach, ni glumac pa da mu ja moram smisljat tekst.
2. Ja sam korisnik foruma kao i ti, dovoljan faktor imho.
3. Ako te boli briga za moje misljenje, nemoj citati moje postove ili josh bolje, nemoj ih odgovarati.
4. Mozda i jesmo dosadni, ali ako kazes da nasa battlegrupa sucka, samim time omalovazavash nash rating i nash arena uspjeh, a na to se mora reagovati, odnosno odgovoriti.
5. Rekao sam ti da failash sto se svadje s Makijem tiche, a failash josh vishe sto se svadje sa mnom tiche.. pogledao sam sam sebe, bio sam oke osim par kilograma viska ali to je no big deal.
6. "btw. EMO BOI" = <insert random insult here>, a osim toga nisam ja taj koji ne zna reagovati na kosntruktivnu kritiku kako treba...
A sto se tvog edita tiche, ponovo ljudima dajesh komplimente u svadji
P.S. sto se ovoga tice
Venomus 24.08.08 09:11
a ti si onaj tentative moron sa tm lol sto su ga campali 2h AAHHAHAHAHA , makni sliku unistavas forum jade rofl , nije ni cudo sto igras orca lmao nub
Btw, mislim da je slika oke, ako nije reportajte adminu i sklonice je.
A sto se campanja tiche, daj print screen (screenshot) i potvrdi te suplje rijeci.
Orca igram zbog "+15% chance to ressist stun" raciala i imba shouldera =)
Ah da .. i sto se battlegrupa tiche, posjeti wow forume pa pogledaj neke stvari.. forums.wow-europe.com
Pusa =)