Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tarren Mill nestao sa realm liste

496 pregleda · 35 odgovora · otvorena 19.08.2008. u 21:42

Evo, kao sto naslov kaze, igram malorpije WoW-a, radio prequest za karazhan key kad sve zastopa, sve nas DC i nisam se mogao konektovati na server jedno 10 minuta(server bio offline) i otisao odigrati malo dote,te kad sam se vratio, nema Tarren Milla medu Serverima.
Obicno mi odmah preslozi da se logujem na TM, ovaj put mi je predlozilo na Spinebreaker...
Evo na forumu nasao da je cijeli Misery Batllegroup pao !
Makz je napisao/la:
Pises gluposti i nebuloze.
Ako su likovi ispod mog nivoa Asim, Imran, Dino i ostali onda uredu. Nek znaju da se njima obracas.

Cus.

Ovako mali. Imaš čast da te citiram.

Ti si niko i ništa. Ne raspravljaj o stvarima koje ti nisu jasne molim te. Misery bolji od Conviction? Ti si znači igrao na Convictonu pa da to možeš reći? Tarren Mill je smeće od servera, možda zato što je i služio kao smetljište za migrate sa drugih realmova. Tebi je jaran rekao da tamo ima puno naših ljudi i da ćeš dobiti boost, pa ti je sad svako kriv kad TM malo (ne malo nego puno) ode offline.

'Get a Life' pa čovjeće ti ne znaš da igraš WoW-a kao i on? Čovjek ima 4 kontakta na MSN-u jer su to osobe koje imaju više od vakuma u lobanji. Sad je očigledno da bi ti želio biti na toj listi ali ne zadovoljavaš kriterije pa si malo ljut i koristiš riječi kao što su "hadalj" (I lol'd IRL). To su oni termini koji se vuku po sarajevu među šibicarima i beskučnicima.... um stani? Kome ja pišem. >.<

Zapravo nisi stariji od 15 godina tako da me i ne čudi to tvoje mangupisanje.

Pozdrav
Sequnix je napisao/la:

Ti si niko i ništa. Ne raspravljaj o stvarima koje ti nisu jasne molim te. Misery bolji od Conviction? Ti si znači igrao na Convictonu pa da to možeš reći? Tarren Mill je smeće od servera, možda zato što je i služio kao smetljište za migrate sa drugih realmova. Tebi je jaran rekao da tamo ima puno naših ljudi i da ćeš dobiti boost, pa ti je sad svako kriv kad TM malo (ne malo nego puno) ode offline.

'Get a Life' pa čovjeće ti ne znaš da igraš WoW-a kao i on? Čovjek ima 4 kontakta na MSN-u jer su to osobe koje imaju više od vakuma u lobanji. Sad je očigledno da bi ti želio biti na toj listi ali ne zadovoljavaš kriterije pa si malo ljut i koristiš riječi kao što su "hadalj" (I lol'd IRL). To su oni termini koji se vuku po sarajevu među šibicarima i beskučnicima.... um stani? Kome ja pišem. >.<

Pozdrav
OWNED!
Sequnix je napisao/la:

Pozdrav
Ti ne znas ni ko sam ja ni sta sam ja, pa nemas ni pravo da mi se obracas, al evo po redu.

Da ti prvo razjasnim o wowu stvari neke. Misery je bolji od Convictiona, da ti kazem evo sad i odma. L2 forum, ako ces na svoj nacin. Za Tarren Mill si upravu, smece, ali tamo igram 2 god tako da mi nije jaran rekao da cu dobit "boost" itd. Krivo mi kad TM ode off? LOL!
Pogledaj samo realmove na Miseriju, pa ih usporedi sa Convictionom. Da se ne mucis, http://www.wow-europe.com/en/info/basics/battlegroups.html
Izvoli. Oces mi sad nesto pricati za battlegrupe? Stfu!

Anyway,

Igram zadnja 2 mjeseca na Al' Akiru, koji je bolji od svih vasih servera zajedno, a battlegrupa je odma do Cyclone.
Dalje,
Igram WoWa kao i on, al' imam zivot? Nisam ja lik koji sjedi 24/00 uz arena queove, ili sta vec. Ja mozda izadjem vani, na kafu, sok?
Covjek ima 4 kontakta na msnu, koje u glavi nemaju nista sem Wowa (cast izuzecima).

Ne donosi glupe zakljucke, i ne mjesaj se gdje ti nije mjesto.

Hvala, i zavrsio sam!

Makz je napisao/la:
Ti ne znas ni ko sam ja ni sta sam ja, pa nemas ni pravo da mi se obracas, al evo po redu.

Da ti prvo razjasnim o wowu stvari neke. Misery je bolji od Convictiona, da ti kazem evo sad i odma. L2 forum, ako ces na svoj nacin. Za Tarren Mill si upravu, smece, ali tamo igram 2 god tako da mi nije jaran rekao da cu dobit "boost" itd. Krivo mi kad TM ode off? LOL!
Pogledaj samo realmove na Miseriju, pa ih usporedi sa Convictionom. Da se ne mucis, http://www.wow-europe.com/en/info/basics/battlegroups.html

Anyway,

Igram zadnja 2 mjeseca na Al' Akiru, koji je bolji od svih vasih servera zajedno, a battlegrupa je odma do Cyclone.
Dalje,
Igram WoWa kao i on, al' imam zivot? Nisam ja lik koji sjedi 24/00 uz arena queove, ili sta vec. Ja mozda izadjem vani, na kafu, sok?
Covjek ima 4 kontakta na msnu, koje u glavi nemaju nista sem Wowa (cast izuzecima).

Hvala, i zavrsio sam!

Ja kako vidim raspravljam se sa tvojim roditeljima ili sa burazom , jer ti nemas ovakav rijecnik da se izrazavas , a ja te opet opominjem da gledas svoja posla , to koliko ja kontakata imam na msnu , i sta ja imam u svojoj glavi to je moj posao , i da za maloljetnike nije kafa ..
Venomus je napisao/la:
Ja kako vidim raspravljam se sa tvojim roditeljima ili sa burazom , jer ti nemas ovakav rijecnik da se izrazavas , a ja te opet opominjem da gledas svoja posla , to koliko ja kontakata imam na msnu , i sta ja imam u svojoj glavi to je moj posao , i da za maloljetnike nije kafa ..
Ne, rijecnik imam savrsen, sto si svako moze potvrditi. Jedina razlika je sto ga ne koristim po msnu, kao ti, da prijateljima solim pamet.
Makz je napisao/la:

Anyway,

Dalje,

Hvala, i zavrsio sam!

Venomus gets hit by a wall of text for 313854325 brain damage!
Venomus dies.

e sad ozbiljno ...
Venomus you fail!
Ne iznosish nikakve validne, niti uvredljive argumente tako da failash sto se svadje tiche.
1- Kad na wow podforumu kazes nekome da je brutalan, to je ustvari kompliment.

2 - Ne mozes nekome reci da je nepismen nakon sto je taj neko napisao post koji je gramaticki i vokabularno "na nivou".

3 - Mojne omalovazavati druge i ponasati se elitisticki.
CloudStrife je napisao/la:
Venomus gets hit by a wall of text for 313854325 brain damage!
Venomus dies.

e sad ozbiljno ...
Venomus you fail!
Ne iznosish nikakve validne, niti uvredljive argumente tako da failash sto se svadje tiche.
1- Kad na wow podforumu kazes nekome da je brutalan, to je ustvari kompliment.

2 - Ne mozes nekome reci da je nepismen nakon sto je taj neko napisao post koji je gramaticki i vokabularno "na nivou".

3 - Mojne omalovazavati druge i ponasati se elitisticki.
Jel te to maki angazovao da mu smisljas text ? koji si ti faktor ovdje? boli mene briga za tvoje misljenje .. kako ste samo dosadni lol .. i to ko mi kaze You fail , neka pogleda sebe lol btw. EMO BOI.

Edit : sad znamo ko kome pise text rofl
Venomus je napisao/la:
Jel te to maki angazovao da mu smisljas text ? koji si ti faktor ovdje? boli mene briga za tvoje misljenje .. kako ste samo dosadni lol .. i to ko mi kaze You fail , neka pogleda sebe lol btw. EMO BOI.

Edit : sad znamo ko kome pise text rofl
1. Nije ni pjevach, ni glumac pa da mu ja moram smisljat tekst.
2. Ja sam korisnik foruma kao i ti, dovoljan faktor imho.
3. Ako te boli briga za moje misljenje, nemoj citati moje postove ili josh bolje, nemoj ih odgovarati.
4. Mozda i jesmo dosadni, ali ako kazes da nasa battlegrupa sucka, samim time omalovazavash nash rating i nash arena uspjeh, a na to se mora reagovati, odnosno odgovoriti.
5. Rekao sam ti da failash sto se svadje s Makijem tiche, a failash josh vishe sto se svadje sa mnom tiche.. pogledao sam sam sebe, bio sam oke osim par kilograma viska ali to je no big deal.
6. "btw. EMO BOI" = <insert random insult here>, a osim toga nisam ja taj koji ne zna reagovati na kosntruktivnu kritiku kako treba...

A sto se tvog edita tiche, ponovo ljudima dajesh komplimente u svadji

P.S. sto se ovoga tice

Venomus 24.08.08 09:11
a ti si onaj tentative moron sa tm lol sto su ga campali 2h AAHHAHAHAHA , makni sliku unistavas forum jade rofl , nije ni cudo sto igras orca lmao nub

Btw, mislim da je slika oke, ako nije reportajte adminu i sklonice je.
A sto se campanja tiche, daj print screen (screenshot) i potvrdi te suplje rijeci.
Orca igram zbog "+15% chance to ressist stun" raciala i imba shouldera =)

Ah da .. i sto se battlegrupa tiche, posjeti wow forume pa pogledaj neke stvari.. forums.wow-europe.com

Pusa =)
CloudStrife je napisao/la:
1. Nije ni pjevach, ni glumac pa da mu ja moram smisljat tekst.
2. Ja sam korisnik foruma kao i ti, dovoljan faktor imho.
3. Ako te boli briga za moje misljenje, nemoj citati moje postove ili josh bolje, nemoj ih odgovarati.
4. Mozda i jesmo dosadni, ali ako kazes da nasa battlegrupa sucka, samim time omalovazavash nash rating i nash arena uspjeh, a na to se mora reagovati, odnosno odgovoriti.
5. Rekao sam ti da failash sto se svadje s Makijem tiche, a failash josh vishe sto se svadje sa mnom tiche.. pogledao sam sam sebe, bio sam oke osim par kilograma viska ali to je no big deal.
6. "btw. EMO BOI" = <insert random insult here>, a osim toga nisam ja taj koji ne zna reagovati na kosntruktivnu kritiku kako treba...

A sto se tvog edita tiche, ponovo ljudima dajesh komplimente u svadji

P.S. sto se ovoga tice

Venomus 24.08.08 09:11
a ti si onaj tentative moron sa tm lol sto su ga campali 2h AAHHAHAHAHA , makni sliku unistavas forum jade rofl , nije ni cudo sto igras orca lmao nub

Btw, mislim da je slika oke, ako nije reportajte adminu i sklonice je.
A sto se campanja tiche, daj print screen (screenshot) i potvrdi te suplje rijeci.
Orca igram zbog "+15% chance to ressist stun" raciala i imba shouldera =)

Ah da .. i sto se battlegrupa tiche, posjeti wow forume pa pogledaj neke stvari.. forums.wow-europe.com

Pusa =)
Čuj Pusa... I lol'd IRL

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5275929604&sid=1

" hello I did 4 hours of AVs. was like 15 AVs mabye, we lost them all. " - Reče horda.

Ja sam bio u tih 15 AV-a i dobio sve (70 Human Paladin) pa eto. (Ovo ne mora ništa značiti... ali 15 AV-a izgubiti, mislim...)

Ne znam šta u stvari treba da vidim na tom forumu što bi me navelo na to da pomislim da je Misery bolji od Convictiona... štaviše, vidim suprotno:

"Misery Down as usual"
"Disconnects in arena"
"Why is the bloody battleground server crashin"
"The Three reasons why horde fails in PvP" - lâwl?
"Horde suck!" - lmfao
"Thanks for the Crashes Blizzard."
"Misery is bad."
"Arena's crashing."
"Instance not found = Arena loss?"

ITD. Ima ih još koliko hoćeš...

BTW za moj okus si previše napuhan za osobu sa slike (raspadaš se?). Pripazi kome i kako se obraćaš da te "slučajno" ne bi na cesti sreo.

Isto vjerujem da si ti Makiu pisao sastav (dijete nije umjelo dva padeža pravilno rasporediti u rečenici). Kako si uopšte saznao za post... tema već odavno nije aktuelna? Što se tiče omaložavanja vašeg ratinga... vi ga sami omaložavate time što date drugima da ga gledaju. Čuj 1600? Izvini molim te.

Fali ti D vitamina. Sunčaj se... da imaš i za šta nositi te naočale.
Sequnix je napisao/la:
Čuj Pusa... I lol'd IRL

" hello I did 4 hours of AVs. was like 15 AVs mabye, we lost them all. " - Reče horda.

Ja sam bio u tih 15 AV-a i dobio sve (70 Human Paladin) pa eto. (Ovo ne mora ništa značiti... ali 15 AV-a izgubiti, mislim...)

Ne znam šta u stvari treba da vidim na tom forumu što bi me navelo na to da pomislim da je Misery bolji od Convictiona... štaviše, vidim suprotno:

"Misery Down as usual"
"Disconnects in arena"
"Why is the bloody battleground server crashin"
"The Three reasons why horde fails in PvP" - lâwl?
"Horde suck!" - lmfao
"Thanks for the Crashes Blizzard."
"Misery is bad."
"Arena's crashing."
"Instance not found = Arena loss?"

ITD. Ima ih još koliko hoćeš...

BTW za moj okus si previše napuhan za osobu sa slike (raspadaš se?). Pripazi kome i kako se obraćaš da te "slučajno" ne bi na cesti sreo.

Isto vjerujem da si ti Makiu pisao sastav (dijete nije umjelo dva padeža pravilno rasporediti u rečenici). Kako si uopšte saznao za post... tema već odavno nije aktuelna? Što se tiče omaložavanja vašeg ratinga... vi ga sami omaložavate time što date drugima da ga gledaju. Čuj 1600? Izvini molim te.

Fali ti D vitamina. Sunčaj se... da imaš i za šta nositi te naočale.

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4520802527&sid=1

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5383703262&sid=1

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5383329135&sid=1

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5215441587&sid=1

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4927153743&sid=1

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4453896981&sid=1

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4339874007&sid=1

Dovoljno?
Sad da ti maki kaze nesto, pacenice jedan. Saznao je za temu tako sto je otisao na wow pod forum i pogledao zadnju odgovorenu temu, tj nije ga Venomus zvao u pomoc.
A te gluposti sto pisete, oko mojih postova, javite se u redakciju Red Carpeta, mozda vam oni pomognu.

Ovo za vitamin...
Pogledaj sebe...
Prvi link: "conviction battlegroup is now worse than ever for horde pvp" - ja sam alijansa... skontaj sam jel to dobro ili lose

Drugi link - "Horde players playing so bad its like looking at sheeps running to the slaughther house. " - OMG bravo... to se cjeni

Treci link - opet horda wtf pa blatis svoju populaciju covjece

Cetvrti link - " hello I did 4 hours of AVs. was like 15 AVs mabye, we lost them all." - Troll Rogue OMG ROFL HAHAHAHAH

Peti link - "Change the servers in conviction BG. to many BAD players and to many alliance aswell change some realms or change it all, this way is to stupid we go for every BG and we lose ALL." - Mislim smješno

Šesti link - poštujem... doduše nije moj slučaj jer nisam na tom realmu

Sedmi link - Nikad duže od minutu

Osmi (fave) - " If you are planning on joining this battlegroup as a horde, i definately suggest you pick some other and FAST, since this one is the WORST ive ever seen... "

Vi ono horde igrate?

BTW Ja ne znam šta "pacenic" znači.

Red Carpet? Javi se ti u redakciju Info magazina i u odjel za promociju i marketing u imamexu.

NEMAM VITAMINA D ZATO IMAM VISE KILA (ovo mi je rodjak napiso)
Sequnix je napisao/la:
Prvi link: "conviction battlegroup is now worse than ever for horde pvp" - ja sam alijansa... skontaj sam jel to dobro ili lose

Drugi link - "Horde players playing so bad its like looking at sheeps running to the slaughther house. " - OMG bravo... to se cjeni

Cetvrti link - " hello I did 4 hours of AVs. was like 15 AVs mabye, we lost them all." - Troll Rogue OMG ROFL HAHAHAHAH

Peti link - "Change the servers in conviction BG. to many BAD players and to many alliance aswell change some realms or change it all, this way is to stupid we go for every BG and we lose ALL." - Mislim smješno

Osmi (fave) - " If you are planning on joining this battlegroup as a horde, i definately suggest you pick some other and FAST, since this one is the WORST ive ever seen... "

Vi ono horde igrate?

Red Carpet? Javi se ti u redakciju Info magazina i u odjel za promociju i marketing u imamexu.

Igram i hordu i alijansu, odma da znas.
Ti ne igras hordu (valjda) ali igra Venomus, za tebe ne znam ni sta igras ni dje igras, nit me zanima uostalom.

Vidim za Red Carpet nisi skonto, pa ti ovo drugo necu ni komentirati.

Makz je napisao/la:
Igram i hordu i alijansu, odma da znas.
Ti ne igras hordu (valjda) ali igra Venomus, za tebe ne znam ni sta igras ni dje igras, nit me zanima uostalom.

Vidim za Red Carpet nisi skonto, pa ti ovo drugo necu ni komentirati.

Dobro.
Sequnix je napisao/la:

Vi ono horde igrate?

EDIT: Refresh pa mi 2x izbacilo.
Nisam znao da se kvalitet battlegrupe mjeri po jacini horde/alijanse, odnosno koliko ko pobjedjuje u kojem battlegroundu i koliko koja BG cesto pada, odnosno ima problema sa laggom.

Ja sam vise mislio na nivo kompetitivnosti koji vlada na odredjenim nivoima arene, tj. koliko je lako doci na recimo 1800 rating (gear i skill requirement). Npr. neki tim sa Cyclone BG koji ima 1800 rating je sigurno jaci od nekog tima sa neke lijeve battlegrupe koji ima 1850 rating. Po mom misljenju je to nacin da se kaze da li je neka battlegrupa jaka ili ne.

Ja nisam rekao da vi nemate pojma (ne znam sto se osjecate uvrijedjeni), htio sam reci da Misery i nije tako losha bg sto se tice kvalitete igraca na obje strane (i horde i alijanse)

Btw, sto se tice AV win rati-a to dolazi od toga sto ljudi koji imaju dobru opremu ne igraju taj battleground, odnosno, opcenito ne igraju battlegrounde u PuG modu, nego svi prave premades.

Ja kad god igram battlegrounde, igram s barem josh 3-4 jarana, tako da vecinom pobjedjujemo, cak i u AV-u kad se postavi dobra odbrana mozemo zadrzati alijansu poprilicno dugo da nashi "zergeri" u Stormpike bazi mogu unistiti tornjeve i zauzeti graveyard.
Na Misery-u je alijansa pravo jaka u EotS-u (70% win) i tu se rijetko desava da bez premade-a ne mozes pobjediti, ali nisu jaci sto se igraca tiche, nego sto pocnu s 15 igraca, a horda sa 7-8.

Naravno, battlegroundsi jesu jedan od faktora koji odredjuje kvalitet battlegrupe, ali ne odlucujuci faktor, jer u AV na primjer mogu uci i likovi koji nisu lvl 70, tako da se nekada stvarno potrefi i do 10 igraca koji su ispod lvl70..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.