Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

DEMO closer vs faith

863 pregleda · 34 odgovora · otvorena 15.08.2008. u 01:00

Moze li neko upload ovaj famozni demo i postat nam link ovdje, mnogi ga ionako ocekujemo.....
jbga... moras pokusati sa visim iznosom... upali upali, ne upali, nikom nista... :D

btw. lik igra strasno... sto kazu ispred kolege, vidi se da lik zna igrati... hem je strpljiv, hem ima osjecaj, tzv. feeling za osjecaj, ma lik rastura... svaka mu dala...
sto se tice prijava tu se ne bih mijesao... nisam siguran i ne znam...
sta ba cit?? zar ovo nije steam liga?? steam - cheat??!! ajd objasnite mi prvo...
Burek_King je napisao/la:
jbga... moras pokusati sa visim iznosom... upali upali, ne upali, nikom nista... :D

btw. lik igra strasno... sto kazu ispred kolege, vidi se da lik zna igrati... hem je strpljiv, hem ima osjecaj, tzv. feeling za osjecaj, ma lik rastura... svaka mu dala...
sto se tice prijava tu se ne bih mijesao... nisam siguran i ne znam...
sta ba cit?? zar ovo nije steam liga?? steam - cheat??!! ajd objasnite mi prvo...
Ima cheatera i preko steama.
Ja sam prije neki dan bio prisutan na jednom serveru kad je lik upalio speedhack i igrao :)
DiNozzo je napisao/la:
Ima cheatera i preko steama.
Ja sam prije neki dan bio prisutan na jednom serveru kad je lik upalio speedhack i igrao
LoL , na swakom serveru .. nema zashite .. :|

Widi se da slabije igrate steama.. malo uletite posle ponochi negdje 5on5 ,pa che te vidjet m0ch i skill ( nedzwoljeni ) :|
Smiri se Muha.

Molim djecu koja veze o CS-u nemaju da uopšte ne komentarišu na ovu temu i na našu igru. Stvar kod večerašnjeg meča jeste da nisu faith jaki već smo mi očajno loše odigrali. Znači, gore nego ikada, definitivno.

Vidimo se za koji mjesec preko nišana naps ;)
FataL je napisao/la:
Smiri se Muha.

Molim djecu koja veze o CS-u nemaju da uopšte ne komentarišu na ovu temu i na našu igru. Stvar kod večerašnjeg meča jeste da nisu faith jaki već smo mi očajno loše odigrali. Znači, gore nego ikada, definitivno.

Vidimo se za koji mjesec preko nišana naps ;)
gdje ces ti to igrat?i sa kime?
likovi se zale na duck ovo ono nerealno da pogodi awpom na midu u prolazu, moguce da je malo nerealno sta je Rev ucinio na 39;32 mislim da je bilo 5 : 4 za terrore (Closer) , gdje on ostao sam na 2 i skace sa kR nisan kroZ vrata u mraku ct koji se bst malo nerealno da zna nemojte sad reci na slusalice cuo nije jer ga je bustao a nista se nije culo, to mu vidovita Dzemila u rodu?fkt cudna scena :/
Momak dain as je naruzio awp-om i nije imo nista, niti je bindao niit je imaochti tako da mu nemate sta reci, ako ako su ovi iz ekipe faith bindali onda ste i vi..
niko nije imo cit okanite se toga...steam liga ako ima takav koi je palio cit...onda mu je**m mamu zajedno sa svima koji djele moje misljenje
seld je napisao/la:
gdje ces ti to igrat?i sa kime?
Neko te nešto pit'o ?
sve za tebe :P voli bat sta te to nema nigdje jebote nikad da te vidim da se ismijemo ko na moru jbt
ReCnoRdeN je napisao/la:
sve za tebe :P voli bat sta te to nema nigdje jebote nikad da te vidim da se ismijemo ko na moru jbt
hehhehehe nemoj mi kikica :) moj coek :D ma jarane stalno hodam , ne dash se vidjet ^^
tiHASMRt je napisao/la:
likovi se zale na duck ovo ono nerealno da pogodi awpom na midu u prolazu, moguce da je malo nerealno sta je Rev ucinio na 39;32 mislim da je bilo 5 : 4 za terrore (Closer) , gdje on ostao sam na 2 i skace sa kR nisan kroZ vrata u mraku ct koji se bst malo nerealno da zna nemojte sad reci na slusalice cuo nije jer ga je bustao a nista se nije culo, to mu vidovita Dzemila u rodu?fkt cudna scena :/
e da da, i mene je to zacudilo, samo nisam ovdje napisao jer sam mislio da to niko nije zapazio pa nisam se zhalio. Malo vidovito, na koji je nacin izveo taj kill nije mi jasno nikako.
ma da svi se zale za duck ali de pogledajte tu scenu kako je izveo REV taj kill, kao prvo nemoguce da zna da je u onom mraku niti ga ja iskreno vidim kad gledam demo mene zacudilo u sta puca momak gore i drugo nemoze nako precizno nisanîti kroz vrata tacno to mjesto ,de to pogledajte moguce?????????????????
posto je vecini sigurno mrsko skinuti demo i pogledati ga plus sto ima velicanstvenih "9" mb odlucih se da izrezem upitnu scenu i da malo raspravljamo o ovome,
sta vi iskreno mislite budite neutralni bez obzira da li poznajete momka il ne skill ili profesionalni cit?nemora znaciti da je cheat doslovice moguce je i varanje drugim putem pomocu amx ili ESPu kombinaciji sa Ts veoma korisnO? iskreno Fatal sta mislis o ovoj sceni ?
http://www.youtube.com/watch?v=IJmkezi5zU4

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.