Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Play demo

94 pregleda · 7 odgovora · otvorena 28.01.2009. u 00:27

Ej gameri skinem ja demose sa hltv.org i kopiram ih u cs folder,i udjem u counter i ono playdemo ili view demo ..nece da otvore ....u cemu je problem ???
imam isti problem znaci lijepo copiram to sve stavim u cstrike rename uradim copy udjem u cs playdemo i to sto sam copy kaze error nesto :( bit ce edit da vidim kakav je error samo ;)
ovako ces to namjestit.
udji u demo i prije nego sto pritisnes playdemo klikni na Browse i odaberi ikonu cs i onda playdemo i moci ce .gl

Post dobio šamar od neO

rexyx je napisao/la:
ovako ces to namjestit.
udji u demo i prije nego sto pritisnes playdemo klikni na Browse i odaberi ikonu cs i onda playdemo i moci ce .gl
ma bola nije to program kucam u konzolu !! lol :@:@:@:@:@
i meni se to isto desilo nesto izbaci brojeve nekakve treba biti 49 meni 48 nidje veze

rekli su mi da je to zato sto neam steam;)
boo je napisao/la:
i meni se to isto desilo nesto izbaci brojeve nekakve treba biti 49 meni 48 nidje veze

Zato sto nemas steam ? Ako gledas sa non steama ili steama , non steam demo ili sa non steama steam trebas ukucati na kraju .dem i moci ce!

Post dobio aplauz od malak

boo je napisao/la:

nemam ni ja steam pa opet gledam ;)
skini demo na desktop>pritisni extract here>izbacit ce ti kao u mom slucaju 2 winzip fajla i njih isto extract>onda ce ti izbaciti 2 ikone sa puno brojeva>klikni na ikonu i pritisni F2>rename u 1.dem a ovaj drugi u 2.dem>stavi u cstrike folder>upali cs>u console kucaj "playdemo 1.dem"(bez navodnika)>sacekas 5-6 sekundi i onda DEMO START
daco1 je napisao/la:
Zato sto nemas steam ? Ako gledas sa non steama ili steama , non steam demo ili sa non steama steam trebas ukucati na kraju .dem i moci ce!
hvala tebi na pomoci e'o sad moze:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.