Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cs-demo problem :(

108 pregleda · 9 odgovora · otvorena 31.08.2009. u 01:44

Eh, sta mai, kako zena, djeca ?

Imam problem sa ovim, znaci kada udjem u cs, nadjem neki server na Favorite udjem u server i u konzoli ukucam,
npr. record "to sam ja" i enter...

I tako demo se snima i snima, kasnije ukucam u konzoli "stopdemo" i demo je snimljne, kada ochu da ga gledam,
ukucam u konzoli "view demo" ( bez navodnika ofc) "to sam ja" i demo sve fino ocita kako sam i igro narawno,

ali problem je u tome sto mi se ne vidi score (kada sam u igri igro i pritisnem "tab" da vidim score i vidim koji mi je score), a na demo-u se vidi samo crno...
sta trebam uraditi, da mi se na demo-u vidi score ??

da imam bobe rado bi dao, ebiga neam...
Da bi vidjeo score, trebao bi preko hltv snimati. A pošto to public serveri nemaju, zaboravi.

PS. Record public? Fail.
Ne vjerujem da može to, i meni je to ist'o , jedino se može vidjeti kada HLTV snima. il ?

>>
pa da ne mozhe se vidjeti... jedino preko HLTV koliko znam

p.s. sad sam se setio onog demoa od enemya kad lik ubija na trainu na pubu ... priceless
Gledaj,ne mozes na swakim serverima kad radis demo snimiti skor,jer je na tim nekim serverima zabranjeno skor snimati...probaj na neki drugi server ;) ... temu slobodno LOCK ! :D:D
Ma temu sam postavio zato jer kada igram, nikad se ne zna kada ce te zadesiti u cs-u nesh "neobicno", sto ne nalazis svaki dan, ja igram na 800*600 rezoluciji, i kada ochu da naprawim ss ono mala slika, a kada bi to radio u cs-u i igrao, i narawno prije nego pokrenem demo stavim vecu rezoluciju kako bi bio cist score
al et nea veze, hvala vam svima na pomoc, bar sada znam da se ne trudim djaba hvala jos jednom, LOCK !
ENTEL1 je napisao/la:
Ne vjerujem da može to, i meni je to ist'o , jedino se može vidjeti kada HLTV snima. il ?

>>
Da. Jedino se trenutni score moze vidjeti na demu koji je sniman pomocu HLTV-a. Naime, demo koji je sniman pomocu opcije /record na konzoli nema tu opciju gledanja score-a u datom trenutku. Samo se pojavi prazan prozor.
Ne mozes tako moras da snimas preko HLTV ...tek onda vidis scor .. .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.