Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LinuX

121 pregled · 5 odgovora · otvorena 14.08.2008. u 23:26

e ovako uprawo skidam linux xubutu

pa me znanima posto se dosad nisam sustretao sa linuxom
kakko da drajvere nastimam dali je potrebno skidati nowe

igrice : cs dali ce moci na linux

itd jednostavno da me neko malo pjasni ako nije problem
prioritet neka samo bude kakko konekciju da naprawim da mogu uci na net ostalo je lagano kad ja dobijem internet
pa vidi, ja koristim OPEN SUSE 11, i sve mi normala ide osim igrica, da kazem da je komplikovano slagacu te, ali ces se na pocetku morat malo potruditi da skontas, ja bi ti toplo preporucio da linux instaliras na drugu particiju, tako da preko boot managera mozes birati koji ces OS, jer ce ti na pocetku trebati dosta tutoriala.... ja sam se mucio par sati sa VPN-om.... ali vidjet ces da nije velika razlika izmedju linuxa i windowsa.....
Evo ja koristim Ubuntu na drugoj particiji extra je
1. Otvori terminal
2. U terminal ukucay : sudo pppoeconf
3.Ukucaj username
4. ukucay pw
5. Ukucay sudo pon dsl-provider
6. Restart pc
7. Konektovan si ˘˘

-----
Evo klon msn-a za Ubuntu
www.amsn-project.net

eto
Na ubuntu nemozes igrat igrice
Jason je napisao/la:
Evo ja koristim Ubuntu na drugoj particiji extra je
1. Otvori terminal
2. U terminal ukucay : sudo pppoeconf
3.Ukucaj username
4. ukucay pw
5. Ukucay sudo pon dsl-provider
6. Restart pc
7. Konektovan si ˘˘

-----
Evo klon msn-a za Ubuntu
www.amsn-project.net

eto
Na ubuntu nemozes igrat igrice
tnx brate moj puno si mi objasnio na mSn
sve možeš preko reporzitorija da skidaš, drivere za grafičku i sl. a igre možeš da igraš na ubuntuu treba da skineš wine ili cedega, pomoću kojeg instaliraš istu igru koju si instalirao na XP instaliraš na ubuntu.
malo guglaj, ako ičeg ima po internetu mnogo, linux literature ima, i to ubuntu pogotovo.
vidi cuj nemozes na linux igrat igrice mozes samo instaliraj wine emulator i instal onda cs ko i xp i pec i to je to dodas jos lol i igras mogu igricre smo treba nastimat..cs lagano ja ga iam na ubuntu....a za konekciju ti je ovaj sve objasnio to je uredu ako ti zapne oko instalacije cs javi se na msn add me [email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.