Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Internet Club "NOXICUS"

747 pregleda · 48 odgovora · otvorena 08.08.2008. u 03:46

Pozdrav svima,upravo sam sada dobijo informaciju od naseg dragog Mirze "Husejnovic-a" ili vam ga CAGE-ta,da za par dana otvara nadamo se najbolju igraonicu u Sarajevu,a mozda ih u BiH...Igraona se nalazi u ulici : Avdage Sahinagica 6,tacnije kod Vjecnice preko puta djecijeg parkica ..Racunari su perfektni,misevi su mx518 na svakom racunar u+ SpeedLink slusalice itd...Nadamo se da ce i ovo mjesto uljepsati BH Gaming scenu,i da cemo se nakon nekog vremena svi okupiti u njoj napraviti jedan velik LAN turnir ..Pozz by : nauticcAAA & CAGE
Sminka :D :D :D

j**o te mx bitne su slusalice :D

:D Djaba da je net od zlata kad ja gore necu moci doci :D

Dushmani dushmani ...

Mrze me mrze me svi...
Zato ja ne dolaziti gore...

ali sretno cagetu... ;)

Koliko racunara ce biti ?
Sretno...Jel to vec sve sredzeno i za "par" dana pocinje sa radom ili...
Svaka cast ! Nek je uzdravlje i sa srecom
Imal gore kakav sekjuriti koi ce da me brani od dushmana koji me ne zele tu da vide :D
kABIR je napisao/la:
Imal gore kakav sekjuriti koi ce da me brani od dushmana koji me ne zele tu da vide :d
hahahhahahahahhahahah
kABIR je napisao/la:
Imal gore kakav sekjuriti koi ce da me brani od dushmana koji me ne zele tu da vide :d
Eo me
SUUPEEEEEEEEEEER !!!!
Samo je bitno da je dobar raspored racunara... 5,5 kako god :D ili poput stasnet-a ili arene :) samo nek nije 10 rachunara u jednom redu :D Valjda ce to cagitron sve fino rasporedit :D iskusan je heheh ;);)
Good Luck!

nebi trebalo nimalo, bas nimalo lose da bude.

see ya.
slEEk je napisao/la:
imal podloga ?
nema podloga igra se bez podloga
aj suti
gl cim otvori dolazim sa murisom da malo shutamo lana :P
liryo je napisao/la:
gl cim otvori dolazim sa murisom da malo shutamo lana :p
pls nemoj zvati murisa vamo !!!! navadit ce se lik pa ce spavat ako bude 10 racunara necemo moci meca odigrat
Nek odma turnir napravi, svi che doch na CAGE-tov turnir ;)
i zaboravio si napisat kakva je konekcija? :)

to bi mu bio najbolji pochetak ...
GL kako god, dochu naravno :)
svaka cast... nek je bercetli uz nafaku i punooooooo srece...
obavezno kad budem dole u rajvosa navratim...
nadam se da cu uskoro dolaziti....
svaka cast na ovome...
Lijepo ;) i sretno u buducnosti .. bilo bi da bude kakav turnir :P
dolazimo ja i eshel odma u prvom navratu.. jes da mi je mrsko sa ap dolazit al haj .. isplati se 8-) ..
slEEk je napisao/la:
imal podloga ?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ovo je najaci lik na GAMERSU HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAH pa kako bola nece bit podloga HAHAH OMG LIKOVA

BTW. Znam za ovo odavno samo je bilo pitanje vremena SRETNO U DALJNJEM RADU CAGE brate