Imam jedan problem, kupio sam steam prije 2 mjeseca, i normalno sam igrao, ping mi je bio oko 30-40 na skoro svim serverima. Od prije par dana, na koji god udjem server ping mi bude i iznad 100, ne moze se normalno igrat, a na non steam serverima mi bude mal kao i prije. Siguran sam da nemam virusa, cistio sam komp, ali nitsa. Da li je neko imao slicnih iskustava???
Diskusija
Zaključana
Ping n Steamu i non Steamu?
187 pregleda · 20 odgovora · otvorena 08.08.2008. u 13:46
da, meni je ping na steamu oko 100 al je lag uredu, dok na non steamu nevalja nit ping nit lag. Inace wireless imam. Format probo?
da , do steama ti je .. pazi na kojim serverima igras i gledaj da latency nije preko 60
rate 25000
cl_cmdrate 101
cL_updaterate 101
ako nebude radilo pozovi provajder i reci da ti ne radi net..
cl_cmdrate 101
cL_updaterate 101
ma namjestio sam sva ta rate, fps i slicno al opet je velik. Ocistio sam komp, a mrsko mi format, treba przit backup muzike i svega, tako da mi se neda. Da li neko zna, ima li to veze ako imam osm cs-a jos igara instaliranih na steamu?
smk je napisao/la:
rate 25000
cl_cmdrate 101
cL_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cL_updaterate 101
@ tema pogledaj da ti ne radi update steam?
smk je napisao/la:
rate 25000
cl_cmdrate 101
cL_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cL_updaterate 101
Da ti mozda ne updatuje steam ?
wiawoOw je napisao/la:
da, meni je ping na steamu oko 100 al je lag uredu, dok na non steamu nevalja nit ping nit lag. Inace wireless imam. Format probo?
RizlaaaaA je napisao/la:
lag ili ping jedno te isto.....mozda si mislio na fps
gle probaj ovo .....
ovdje probaj namjestii koliko ti je net...
http://i33.tinypic.com/23kw2ut.jpg
-podesi dobro rejtove ... btw.. koji antivirus?
ovdje probaj namjestii koliko ti je net...
http://i33.tinypic.com/23kw2ut.jpg
-podesi dobro rejtove ... btw.. koji antivirus?
wiawoOw je napisao/la:
izvini al nemas pojma kralju, lag i ping nije isto. nekad mozes sa 150 pingom igrat a da ti ne steka, a nekad ni sa 50 nemozes. uglavnom mrsko mi sad objasnjavat, i sam ces se uvjerit.
RizlaaaaA je napisao/la:
necemo se raspravljat....zašitaj se samo od kuda je rijec lag to pogledas sa tipkom tab = vidis loatency ping isto sto i latency...a ovo je sad druga stvar da ti mozes igrat sa 150 pingom i slicno....v oisi do tebe do servera do konekcije snaga kompa...i slicno.,..uglvanom to je to..
sto se tice rate ovo ono ja online igram sa
rate 10000
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 30
ex...
rate 10000
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 30
ex...

zikEtheOne je napisao/la:
da , do steama ti je .. pazi na kojim serverima igras i gledaj da latency nije preko 60
da nisi ti slucajno iz mostara
?
?
BlackSheepXD je napisao/la:
a majkemi ovo je za medalje...koji retard , neg sta je sa onim mecem vidim ne javljas se
JE**M TI MRTVE BA NEMOJ DA BI ME VISE IKAD CIITIRO
BlackSheepXD je napisao/la:
sucim ces ti je**t nesreco , za tebe je muski spolni organ ako ti nije u supku znanstvena fantastika
nije u supku, u tvojim ustima je
, ajde igraj ti low lifeu jedan
ma symantec je antivirus, vidjecu da slucajno ne updateuje steam, el ne vjerujem da je do toga, fala u svakom slucaju.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.