Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ping n Steamu i non Steamu?

187 pregleda · 20 odgovora · otvorena 08.08.2008. u 13:46

Imam jedan problem, kupio sam steam prije 2 mjeseca, i normalno sam igrao, ping mi je bio oko 30-40 na skoro svim serverima. Od prije par dana, na koji god udjem server ping mi bude i iznad 100, ne moze se normalno igrat, a na non steam serverima mi bude mal kao i prije. Siguran sam da nemam virusa, cistio sam komp, ali nitsa. Da li je neko imao slicnih iskustava???
da, meni je ping na steamu oko 100 al je lag uredu, dok na non steamu nevalja nit ping nit lag. Inace wireless imam. Format probo?
da , do steama ti je .. pazi na kojim serverima igras i gledaj da latency nije preko 60
rate 25000
cl_cmdrate 101
cL_updaterate 101

ako nebude radilo pozovi provajder i reci da ti ne radi net..
ma namjestio sam sva ta rate, fps i slicno al opet je velik. Ocistio sam komp, a mrsko mi format, treba przit backup muzike i svega, tako da mi se neda. Da li neko zna, ima li to veze ako imam osm cs-a jos igara instaliranih na steamu?
smk je napisao/la:
rate 25000
cl_cmdrate 101
cL_updaterate 101

to mozhe postaviti ako mu je konekcija dobra...

@ tema pogledaj da ti ne radi update steam?
smk je napisao/la:
rate 25000
cl_cmdrate 101
cL_updaterate 101

To su ti rate-ovi za lan potti :/
wiawoOw je napisao/la:
da, meni je ping na steamu oko 100 al je lag uredu, dok na non steamu nevalja nit ping nit lag. Inace wireless imam. Format probo?
lag ili ping jedno te isto.....mozda si mislio na fps
RizlaaaaA je napisao/la:
lag ili ping jedno te isto.....mozda si mislio na fps
izvini al nemas pojma kralju, lag i ping nije isto. nekad mozes sa 150 pingom igrat a da ti ne steka, a nekad ni sa 50 nemozes. uglavnom mrsko mi sad objasnjavat, i sam ces se uvjerit.
gle probaj ovo .....

ovdje probaj namjestii koliko ti je net...

http://i33.tinypic.com/23kw2ut.jpg

-podesi dobro rejtove ... btw.. koji antivirus?
wiawoOw je napisao/la:
izvini al nemas pojma kralju, lag i ping nije isto. nekad mozes sa 150 pingom igrat a da ti ne steka, a nekad ni sa 50 nemozes. uglavnom mrsko mi sad objasnjavat, i sam ces se uvjerit.
necemo se raspravljat....zašitaj se samo od kuda je rijec lag to pogledas sa tipkom tab = vidis loatency ping isto sto i latency...a ovo je sad druga stvar da ti mozes igrat sa 150 pingom i slicno....v oisi do tebe do servera do konekcije snaga kompa...i slicno.,..uglvanom to je to..
RizlaaaaA je napisao/la:
necemo se raspravljat....zašitaj se samo od kuda je rijec lag to pogledas sa tipkom tab = vidis loatency ping isto sto i latency...a ovo je sad druga stvar da ti mozes igrat sa 150 pingom i slicno....v oisi do tebe do servera do konekcije snaga kompa...i slicno.,..uglvanom to je to..
hokej
sto se tice rate ovo ono ja online igram sa

rate 10000
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 30
ex...

zikEtheOne je napisao/la:
da , do steama ti je .. pazi na kojim serverima igras i gledaj da latency nije preko 60
a majkemi ovo je za medalje...koji retard , neg sta je sa onim mecem vidim ne javljas se
BlackSheepXD je napisao/la:
a majkemi ovo je za medalje...koji retard , neg sta je sa onim mecem vidim ne javljas se
JE**M TI MRTVE BA NEMOJ DA BI ME VISE IKAD CIITIRO
JE**M TI MRTVE BA NEMOJ DA BI ME VISE IKAD CIITIRO
sucim ces ti je**t nesreco , za tebe je muski spolni organ ako ti nije u supku znanstvena fantastika
BlackSheepXD je napisao/la:
sucim ces ti je**t nesreco , za tebe je muski spolni organ ako ti nije u supku znanstvena fantastika
nije u supku, u tvojim ustima je
nije u supku, u tvojim ustima je
buu zoharu , ajde igraj ti low lifeu jedan
ma symantec je antivirus, vidjecu da slucajno ne updateuje steam, el ne vjerujem da je do toga, fala u svakom slucaju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.