Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

satelitski pregled

973 pregleda · 24 odgovora · otvorena 18.03.2005. u 01:38

evo ako neko želi može downloadirati ovaj prog. koji omogućava da bilo kojem mjesto na svijetu vidite preko satelita ....ako se igrate sakrive ili nečega drugog slično ovoj igri možete s lakoćom pronaći protivnika.. ukoliko želite nadgledati vašu baštu da ne bi neko krao mrkvu iz nje ovaj program je baš za vas ili ako kojim slučajem želite vidjeti šta radi Džordž WeWe Buš također vam može pomoći ovaj program...
---
umalo ne zaboravih
http://prdownloads.sourceforge.net/nasa-exp/World_Wind_1.3_Full.exe?use_mirror=ovh

pozdrav
ma evo skino sam ga i ja.posto nemoze u bih zumirat kuce i to,zumiras USA gdje moze.uzivaj u pogledu
moze li mi neko snjimoti to na cd
posto je umene onaj dial-up modem
tako da mi nece nikad stici da se skide)
please da cu mu bodova
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.

Post dobio šamar od KillaOR

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.