Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

satelitski pregled

973 pregleda · 24 odgovora · otvorena 18.03.2005. u 01:38

evo ako neko želi može downloadirati ovaj prog. koji omogućava da bilo kojem mjesto na svijetu vidite preko satelita ....ako se igrate sakrive ili nečega drugog slično ovoj igri možete s lakoćom pronaći protivnika.. ukoliko želite nadgledati vašu baštu da ne bi neko krao mrkvu iz nje ovaj program je baš za vas ili ako kojim slučajem želite vidjeti šta radi Džordž WeWe Buš također vam može pomoći ovaj program...
---
umalo ne zaboravih
http://prdownloads.sourceforge.net/nasa-exp/World_Wind_1.3_Full.exe?use_mirror=ovh

pozdrav
Malo ti je ovo paša velko!?!?!?
Š'a misliš,
žao mi ba 100mb,ma bjež.......
Sa ovim dial upom bi mi trebala vjecnost da to skinem ali ima to na nekom cd od BUGa neznam tacno koji ali nisam ga nikad isprobao...
sacemo vidjet kako radi
Ja sam skino... 170 MB je i onda kaze da moras imat NET bla bla bla ver. 1.1 i onda i to moras skinut 37 MB i onda kad si to fino to uradio i vidis da to nije sateli snimak KAO STO JE invadeR rekao POPIZDIS ! Al dobro, takav je zivot!
Ima li nesto manje od 170MB ili da na nekom sajtu da gledas iz satelita
e ja cu ga download a ne bude li radio biraj sta ces da ti radim da te k4ram ili da te bij3m

Morpheuss je napisao/la:
Ja sam skino... 170 MB je i onda kaze da moras imat NET bla bla bla ver. 1.1 i onda i to moras skinut 37 MB i onda kad si to fino to uradio i vidis da to nije sateli snimak KAO STO JE invadeR rekao POPIZDIS ! Al dobro, takav je zivot!

daj screenshot da vidimo sta je
Evo pa pogledajte...
Mozda i je sateltisko ko zna, ja cisto sumnjam, jer da dodjes bas na ulicu i vidis sta drugi rade nemoze...

i ja sam se rzočarao..i meni su rekli kako sam napisa ovde..e je**a..isprika za ovo nije bilo s namjerom..
Ja sam zumiro ditavu tuzlu, tj naselje dje ja zivim...program extrica!
bezveze mozda i moze , pokusavali nesto uraditi ali kada priblizis na oko 1km sve mutno isto magla ako je neko skonto kako viditi sliku neka javi [pa nije men in black]
da moze gledo bi komsinicu kako se puca sa ljubavnikom
Ja svakako imam puno limita ,nisam bio 10 dana na netu ,skidam pa moglo ne moglo samo da MB ne odu uzalud !
Evo kako izgleda slika onako da je OK zumirana, zumiro sam Banja Luku Kad se vise od toga zumira dobijes samo tackice i sve nejasno...
pa i nije toliko loše..ne znam one točkice kad više zumiraš mense chini da onoga nije bilo kad sam gleda scrennshot što mi je posla prijatelj vidi se dosta blizu možda onako ko pogled iz aviona..a za sakrivu sam se šalio ko nije skužio šta mu ja mogu..program je što se tiče njega samoga odličan..i meni je se svidio ako nekome nije opet šta mu ja mogu..ovi s modemima nemojte skidat izgubit ce te dosta vrimena, a opet ako ocete šta vam ja mogu..pozdrav i do svidanja.
ne bih 170mb skinuo za ovo.. pa makar da mi izbacuje pare iz centralne

moljo je napisao/la:
ne bih 170mb skinuo za ovo.. pa makar da mi izbacuje pare iz centralne

Možda bih i skinuo da mi je bolja konekcija a ovao mogu samo da nagađam
program je extra samo ga mogu pohvaliti, a ovi sto ga ne znaju koristit nek procitaju faq ili nek odu na forum official. ljudi tamo na forumu organizirali igru: nadji avion u letu, hahahaha

evo vam nesto zanimljivo:

37,88318
-85,96532

altitude: 1 km

(USGS digital ortho)
Odlican program ali samo za US moze zumirati kuce i ulice, jer ima neku USGS (ili slicno nesto). Kod nas mozete vidjeti reljef, odlicno... Prepozna se Miljacka i slicno ali nema f-je da se vide ulice i kuce cisto.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.